AK Parti Bulancak Belediye Başkan A.Adayı Koç, ‘Gençler bizim her şeyimiz!’

SİYASET 11.12.2023 - 20:04, Güncelleme: 11.12.2023 - 20:07 6646+ kez okundu.
 

AK Parti Bulancak Belediye Başkan A.Adayı Koç, ‘Gençler bizim her şeyimiz!’

Yıldız Haber Seçimin Nabzı programının 17. Bölümünde konuğu AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Salih Koç oldu.
Yıldız Haber Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'ın moderatörlüğünde gerçekleşen Seçimin Nabzı programının 17. Bölümünde AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olan Salih Koç, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’ın sorularını yanıtladı. Aday adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana saha çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Salih koç, sempatik ve güler yüzü ile her kesimin dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı. Programda Yıldız’ın sorularına samimiyetle cevap veren Belediye Başkan Aday Adayı Salih Koç, gençlere çok önem verdiğini belirterek Bulancak sokaklarının daha güvenli hale gelmesi için mücadele edeceğini ifade etti. Aday Adayı Koç aynı zamanda hayal ettiği önemli bir projeyi de açıklayarak Bulancak’ın Kovanlık’tan İç Anadolu’ya yani Sivas’ın Koyulhisar ilçesine bağlanması ile Bulancak’a ciddi anlamda ekonomik girdi sağlanacağını da sözlerine ekledi.   Programı tamamını izlemek için tıklayınız…
Yıldız Haber Seçimin Nabzı programının 17. Bölümünde konuğu AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Salih Koç oldu.

Yıldız Haber Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'ın moderatörlüğünde gerçekleşen Seçimin Nabzı programının 17. Bölümünde AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olan Salih Koç, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’ın sorularını yanıtladı.

Aday adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana saha çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Salih koç, sempatik ve güler yüzü ile her kesimin dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı. Programda Yıldız’ın sorularına samimiyetle cevap veren Belediye Başkan Aday Adayı Salih Koç, gençlere çok önem verdiğini belirterek Bulancak sokaklarının daha güvenli hale gelmesi için mücadele edeceğini ifade etti. Aday Adayı Koç aynı zamanda hayal ettiği önemli bir projeyi de açıklayarak Bulancak’ın Kovanlık’tan İç Anadolu’ya yani Sivas’ın Koyulhisar ilçesine bağlanması ile Bulancak’a ciddi anlamda ekonomik girdi sağlanacağını da sözlerine ekledi.

 

Programı tamamını izlemek için tıklayınız…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.