8. Geleneksel BİMDER mezunlar buluşması yapıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2015 - 23:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3719+ kez okundu.
 

8. Geleneksel BİMDER mezunlar buluşması yapıldı

Bulancak İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği(BİM-DER) tarafından geleneksel hale getirilen,...
...‘8.Geleneksel Mezunlar Pilav Günü’ Bulancak İmam Hatip Lisesi bahçesinde Pazar günü saat 13.00’te gerçekleşti. Önce Bulancak Belediyesi Mehter takımı gösterisi yapıldı. İlahi okunarak başlanan etkinlikte konuşan, Bimder Başkanı Yüksel Yıldız sıcak karşılamadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu güzel günde İmam Hatip Lisesi mezunlarıyla ve mensuplarıyla birlikte olmak için geldik. Bizi bağırlarına bastıkları ve sıcak bir karşılama yaptıkları için teşekkür ediyorum. Burada eğitim gören arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. İmam Hatip Lisesi'nin, önemli ve değerli insanları da yetiştirmiş bir ilim yuvası olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Recep Yakar, “Daha önce bu okullardan mezun olup, farklı makam ve mevkilerde, iş kollarında insanlarımıza hizmet eden arkadaşlarımıza da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Etkinliğe Belediye Başkanı Recep Yakar’ın yanı sıra, Nuri Hoca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Sayıştay Başdenetçi Aydın Uğurlu, Kayseri İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Muharrem Akoğlu, İmam Hatip Lisesi mezunları ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğe katılanlara etli pilav ve ayran dağıtıldı. 
Bulancak İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği(BİM-DER) tarafından geleneksel hale getirilen,...

...‘8.Geleneksel Mezunlar Pilav Günü’ Bulancak İmam Hatip Lisesi bahçesinde Pazar günü saat 13.00’te gerçekleşti. Önce Bulancak Belediyesi Mehter takımı gösterisi yapıldı. İlahi okunarak başlanan etkinlikte konuşan, Bimder Başkanı Yüksel Yıldız sıcak karşılamadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu güzel günde İmam Hatip Lisesi mezunlarıyla ve mensuplarıyla birlikte olmak için geldik. Bizi bağırlarına bastıkları ve sıcak bir karşılama yaptıkları için teşekkür ediyorum. Burada eğitim gören arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

İmam Hatip Lisesi'nin, önemli ve değerli insanları da yetiştirmiş bir ilim yuvası olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Recep Yakar, “Daha önce bu okullardan mezun olup, farklı makam ve mevkilerde, iş kollarında insanlarımıza hizmet eden arkadaşlarımıza da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etkinliğe Belediye Başkanı Recep Yakar’ın yanı sıra, Nuri Hoca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Sayıştay Başdenetçi Aydın Uğurlu, Kayseri İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Muharrem Akoğlu, İmam Hatip Lisesi mezunları ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğe katılanlara etli pilav ve ayran dağıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.