31 Mart seçimleri sorunsuz geçecek

GÜNDEM 04.03.2024 - 17:15, Güncelleme: 04.03.2024 - 17:23 3740+ kez okundu.
 

31 Mart seçimleri sorunsuz geçecek

Giresun Valiliği tarafından geçtiğimiz gün Valilik Konferans Salonunda, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti'nin başkanlığında 'Giresun'un Huzuru Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı' gerçekleştirildi.
Giresun'daki basın çalışanlarının bilgilendirilmesine yönelik gerçekleştirilen basın toplantısında, İl genelinde terör, asayiş gibi başlıca konular ele alındı. Toplantıda Giresun’da son 12 ayda 152 bin araç trafikte kontrol edildiği belirtildi. 1572 araç ise trafikten men edildiği ve 188 kişinin yaralandığı olaylarda 1 kişinin ise vefat ettiği aktarıldı. Son iki ayda 5 yıla kadar cezası bulunan 170 kişi, 5 ile 10 yıl arası cezası bulunan 11 kişi ve 10 yıl üzeri kesinleşmiş cezası bulunan 8 kişinin yakalandığı belirtildi. 31 Mart Yerel Seçimleri hatırlatılması ve bu konu hakkında İl genelinde herhangi bir çalışma olup olmadığı Vali Serdengeçti’ye sorulması üzerine; “Giresun’da YSK tarafından gerçekleştirilen seçimler sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Sonuç olarak İktidar veya muhalefet ’in asıl gayesi kamuya hizmettir. O yüzden İl genelinde seçimlerle ilgili herhangi bir sorun bu zamana kadar yaşanmamış olup, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçim’lerinin de sorunsuz bir şekilde gerçekleşeceği düşüncesindeyiz.” açıklamasında bulundu. Toplantıda iki ayda yaşanan tüm olaylar özet olarak basın çalışanlarına aktarıldı. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’ye basınla gerçekleştirdikleri toplantıda, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Özel ve Sahil Güvenlik Komutanı Emre Meral’de eşlik edenler arasındaydı.
Giresun Valiliği tarafından geçtiğimiz gün Valilik Konferans Salonunda, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti'nin başkanlığında 'Giresun'un Huzuru Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı' gerçekleştirildi.

Giresun'daki basın çalışanlarının bilgilendirilmesine yönelik gerçekleştirilen basın toplantısında, İl genelinde terör, asayiş gibi başlıca konular ele alındı. Toplantıda Giresun’da son 12 ayda 152 bin araç trafikte kontrol edildiği belirtildi. 1572 araç ise trafikten men edildiği ve 188 kişinin yaralandığı olaylarda 1 kişinin ise vefat ettiği aktarıldı. Son iki ayda 5 yıla kadar cezası bulunan 170 kişi, 5 ile 10 yıl arası cezası bulunan 11 kişi ve 10 yıl üzeri kesinleşmiş cezası bulunan 8 kişinin yakalandığı belirtildi.

31 Mart Yerel Seçimleri hatırlatılması ve bu konu hakkında İl genelinde herhangi bir çalışma olup olmadığı Vali Serdengeçti’ye sorulması üzerine; “Giresun’da YSK tarafından gerçekleştirilen seçimler sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Sonuç olarak İktidar veya muhalefet ’in asıl gayesi kamuya hizmettir. O yüzden İl genelinde seçimlerle ilgili herhangi bir sorun bu zamana kadar yaşanmamış olup, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçim’lerinin de sorunsuz bir şekilde gerçekleşeceği düşüncesindeyiz.” açıklamasında bulundu.

Toplantıda iki ayda yaşanan tüm olaylar özet olarak basın çalışanlarına aktarıldı. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’ye basınla gerçekleştirdikleri toplantıda, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Özel ve Sahil Güvenlik Komutanı Emre Meral’de eşlik edenler arasındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.