3. Lig yolunda! Tüm maçları kazanmak için savaşacağız

SPOR 17.02.2024 - 15:40, Güncelleme: 17.02.2024 - 15:40 4868+ kez okundu.
 

3. Lig yolunda! Tüm maçları kazanmak için savaşacağız

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz 1926 Bulancakspor takım kaptanı Ömercan Aslan, Görelespor maçını kazanarak zirve takibini sürdürmek istediklerini belirtti.
Ömercan Aslan ‘Bu maç bizim için çok önemli. Ligde yarıştan kopmamak için sahada elimizden geleni yapacağız. Bu takımın formasını gururla taşıyoruz. Bu şehrin renklerini savunuyoruz. Bu kulübün tarihine saygı duyuyoruz. Taraftarımızın ve camianın hasret kaldığı profesyonel lig için bu derbiyi ve önümüzdeki tüm maçları kazanmak için savaşacağız’ dedi. Kaptan, deplasmanda oynayacakları maçın zorluğunun farkında olduklarını ancak takım olarak hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. 16. Hafta maçında kendi sahalarında lider Çayelispor ile oynayacakları çok önemli maç öncesi puan kaybı yaşamak istemediklerini belirten kaptan, rakiplerine saygı duyduklarını ancak korkmadıklarını ifade etti. Kaptan, profesyonel bir şekilde hazırlandıklarını ve maçın sonucunu sahada belirleyeceklerini vurguladı.
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz 1926 Bulancakspor takım kaptanı Ömercan Aslan, Görelespor maçını kazanarak zirve takibini sürdürmek istediklerini belirtti.

Ömercan Aslan ‘Bu maç bizim için çok önemli. Ligde yarıştan kopmamak için sahada elimizden geleni yapacağız. Bu takımın formasını gururla taşıyoruz. Bu şehrin renklerini savunuyoruz. Bu kulübün tarihine saygı duyuyoruz. Taraftarımızın ve camianın hasret kaldığı profesyonel lig için bu derbiyi ve önümüzdeki tüm maçları kazanmak için savaşacağız’ dedi.

Kaptan, deplasmanda oynayacakları maçın zorluğunun farkında olduklarını ancak takım olarak hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

16. Hafta maçında kendi sahalarında lider Çayelispor ile oynayacakları çok önemli maç öncesi puan kaybı yaşamak istemediklerini belirten kaptan, rakiplerine saygı duyduklarını ancak korkmadıklarını ifade etti. Kaptan, profesyonel bir şekilde hazırlandıklarını ve maçın sonucunu sahada belirleyeceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.