2023 yılı buzağı desteklemesi icmal listesi askıya çıktı!

EKONOMİ 23.01.2024 - 11:32, Güncelleme: 23.01.2024 - 11:32 3245+ kez okundu.
 

2023 yılı buzağı desteklemesi icmal listesi askıya çıktı!

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılı 1. Dönem Buzağı Desteklemesi İcmal listesinin askıya çıkarıldığını duyurdu.
Yapılan açıklamada; “Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (2023/41) kapsamında; 2023 yılı 1’inci dönem buzağı desteklemesine başvuran yetiştiricilerimizin, 1 Ocak-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında doğan buzağılarının destekleme durumlarını gösteren İcmal-1 listesi, İl Müdürlüğümüz Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimizin ilan panoları ile İl Müdürlüğümüz web sitesinde (giresun.tarimorman.gov.tr) 7 iş günü süreyle askıya çıkarılmıştır. İcmal-1 listesi 30.01.2024 / Salı günü mesai bitimine kadar askıda kalacak olup, yetiştiricilerimizin destekleme durumlarını kontrol etmeleri ve bu süre zarfında tespit ettikleri hatalı durumlar için bağlı bulundukları İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine itiraz başvurusunda bulunmaları önemle duyurulur.” denildi.
Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılı 1. Dönem Buzağı Desteklemesi İcmal listesinin askıya çıkarıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada; “ Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (2023/41) kapsamında; 2023 yılı 1’inci dönem buzağı desteklemesine başvuran yetiştiricilerimizin, 1 Ocak-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında doğan buzağılarının destekleme durumlarını gösteren İcmal-1 listesi, İl Müdürlüğümüz Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimizin ilan panoları ile İl Müdürlüğümüz web sitesinde (giresun.tarimorman.gov.tr) 7 iş günü süreyle askıya çıkarılmıştır.

İcmal-1 listesi 30.01.2024 / Salı günü mesai bitimine kadar askıda kalacak olup, yetiştiricilerimizin destekleme durumlarını kontrol etmeleri ve bu süre zarfında tespit ettikleri hatalı durumlar için bağlı bulundukları İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine itiraz başvurusunda bulunmaları önemle duyurulur.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.