1959-60 Bulancak Ortaokulu mezunları yeniden bir arada!

YAŞAM 16.09.2023 - 17:40, Güncelleme: 16.09.2023 - 17:45 5974+ kez okundu.
 

1959-60 Bulancak Ortaokulu mezunları yeniden bir arada!

1959-1960 Eğitim öğretim yılında mezun olan Bulancak Ortaokulu mezunları, 1985 yılından bu yana aralıksız düzenledikleri ve pandemi nedeniyle 3 yıldır ara verdikleri mezun buluşması, Bulancak Millet Bahçesi Kafe-Restoran’da yapıldı.
1985 yılından bu yana her yıl aralıksız düzenledikleri Bulancak Ortaokulu mezunları buluşmasını, pandemi nedeniyle 3 yıldır yapamayan mezunlar, Millet Bahçesi Restoran Cafe’de uzun bir aradan sonra tekrar buluştular. Enver Yılmaz’ın çabaları ile bir araya gelen mezunlar grubu, okudukları dönemle ilgili hatıralarını yad ettiler. Vefat eden arkadaşlarını anarak ve onlarla ilgili anılarını paylaşarak devam eden buluşmayı, hoş sohbet eşliğinde tamamladılar. Buluşmaya katılanlar arasında; Ali-Sebahat Yılmaz, Enver-Zeynep Yılmaz, Hayret-Günaydın Yirmibeş, İbrahim-Şaduman Elmas, Bahtiyar-Emine Alibaşoğlu, Gülden Demirkan, Sadiye Kol, Ali Saraylı, Necati Başaran-Yusuf Başaran, Sevinç Karaduman, Rıza Yılmaz, Ali Dursun – Fatma Türüdü, Naim-Fatma Kesik, Akın Karaibrahim, Yüksel-Ayşe Sezer, Mehmet Ali- Sıddıka Kurtuluş, Zeki Gültekin ve Rüştü Kurt yer aldı. Buluşmayla ilgili konuşan emekli öğretmen Enver Yılmaz, “1985 yılından beri 38. buluşmamızı bugün burada yaptık. 3 yıl aradan sonra yeniden arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu grubun tazeliğini hala devam ettiriyoruz. Pandemi’de zorunlu ara vermiştik. Çok şükür bir kaybımız olmadı. Bugünlere kadar geldik. Buluşmamıza katıldıkları için çok kıymetli arkadaşlarımıza ve hanımlarına çok teşekkür ediyorum. Yine her buluşmamızı sayfalarına taşıyarak bizleri mutlu eden Yıldız Haber Gazetesi’ne teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi. Buluşma sonrası hatıra fotoğrafı çekilen mezunlar grubu, birbirleriyle ısmarlaşarak ve seneye yeniden buluşmak üzere sözleşerek; bu anlamlı buluşmayı tamamladılar.  
1959-1960 Eğitim öğretim yılında mezun olan Bulancak Ortaokulu mezunları, 1985 yılından bu yana aralıksız düzenledikleri ve pandemi nedeniyle 3 yıldır ara verdikleri mezun buluşması, Bulancak Millet Bahçesi Kafe-Restoran’da yapıldı.

1985 yılından bu yana her yıl aralıksız düzenledikleri Bulancak Ortaokulu mezunları buluşmasını, pandemi nedeniyle 3 yıldır yapamayan mezunlar, Millet Bahçesi Restoran Cafe’de uzun bir aradan sonra tekrar buluştular.



Enver Yılmaz’ın çabaları ile bir araya gelen mezunlar grubu, okudukları dönemle ilgili hatıralarını yad ettiler. Vefat eden arkadaşlarını anarak ve onlarla ilgili anılarını paylaşarak devam eden buluşmayı, hoş sohbet eşliğinde tamamladılar.



Buluşmaya katılanlar arasında; Ali-Sebahat Yılmaz, Enver-Zeynep Yılmaz, Hayret-Günaydın Yirmibeş, İbrahim-Şaduman Elmas, Bahtiyar-Emine Alibaşoğlu, Gülden Demirkan, Sadiye Kol, Ali Saraylı, Necati Başaran-Yusuf Başaran, Sevinç Karaduman, Rıza Yılmaz, Ali Dursun – Fatma Türüdü, Naim-Fatma Kesik, Akın Karaibrahim, Yüksel-Ayşe Sezer, Mehmet Ali- Sıddıka Kurtuluş, Zeki Gültekin ve Rüştü Kurt yer aldı.



Buluşmayla ilgili konuşan emekli öğretmen Enver Yılmaz, “1985 yılından beri 38. buluşmamızı bugün burada yaptık. 3 yıl aradan sonra yeniden arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu grubun tazeliğini hala devam ettiriyoruz.



Pandemi’de zorunlu ara vermiştik. Çok şükür bir kaybımız olmadı. Bugünlere kadar geldik. Buluşmamıza katıldıkları için çok kıymetli arkadaşlarımıza ve hanımlarına çok teşekkür ediyorum.



Yine her buluşmamızı sayfalarına taşıyarak bizleri mutlu eden Yıldız Haber Gazetesi’ne teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.



Buluşma sonrası hatıra fotoğrafı çekilen mezunlar grubu, birbirleriyle ısmarlaşarak ve seneye yeniden buluşmak üzere sözleşerek; bu anlamlı buluşmayı tamamladılar.







 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.