‘Yorulmadık, dimdik ayaktayız’

SİYASET 16.03.2024 - 23:36, Güncelleme: 16.03.2024 - 23:36 4150+ kez okundu.
 

‘Yorulmadık, dimdik ayaktayız’

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra akşamları da mahalle iftarlarında vatandaşlarla bir araya geliyor.
Başkan Şenlikoğlu, “Güzel Giresun’umuza aşk ile çalıştığımız, hemşehrilerimize sevda ile hizmet ettiğimiz için yorulmadık, dimdik ayaktayız.  Bugün Fatih Caddemizde esnaf ve hemşehrilerimizle kucaklaştık. Ekonomik canlılık kazanan caddemizde esnafımızın mutluluğu bizi de çok mutlu ediyor. Prestij cadde çalışmalarımızla mahallelerimize değer katmaya devam edeceğiz. İlgi ve destekleri için güleryüzlü esnafımıza, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi. İftar sofrasında Sokakbaşında vatandaşlarla bir araya gelen Şenlikoğlu, “Sokakbaşı yine güzel bir birlikteliğe ev sahipliği yaptı. Kurduğumuz gönül sofrasında hemşehrilerimizle orucumuzu açtık, aşımızı bölüştük. Birlikteliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra akşamları da mahalle iftarlarında vatandaşlarla bir araya geliyor.

Başkan Şenlikoğlu, “Güzel Giresun’umuza aşk ile çalıştığımız, hemşehrilerimize sevda ile hizmet ettiğimiz için yorulmadık, dimdik ayaktayız.  Bugün Fatih Caddemizde esnaf ve hemşehrilerimizle kucaklaştık. Ekonomik canlılık kazanan caddemizde esnafımızın mutluluğu bizi de çok mutlu ediyor. Prestij cadde çalışmalarımızla mahallelerimize değer katmaya devam edeceğiz. İlgi ve destekleri için güleryüzlü esnafımıza, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İftar sofrasında Sokakbaşında vatandaşlarla bir araya gelen Şenlikoğlu, “Sokakbaşı yine güzel bir birlikteliğe ev sahipliği yaptı. Kurduğumuz gönül sofrasında hemşehrilerimizle orucumuzu açtık, aşımızı bölüştük. Birlikteliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.