‘Yolun sonu büyük ve güçlü Türkiye’ye çıkıyor’

SİYASET 28.03.2022 - 17:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 17:06 24090+ kez okundu.
 

‘Yolun sonu büyük ve güçlü Türkiye’ye çıkıyor’

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, AK Parti Giresun İl Başkanlığı'nın Mart ayı Daraltılmış İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katıldı.
Toplantıda partililere hitap eden Milletvekili Öztürk, Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacak çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Milletvekili Öztürk, ’Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma mücadelesinde bugün geldiği yere bakılınca reformların, kat edilen mesafenin çok büyük bir bölümünün altında AK Parti hükümetlerinin imzasının olduğu görülecektir. Ülkemizi, Cumhuriyet tarihinde yapılanın tamamını 5’e, 10’a katlayan eserlerle donattık. Her alanda, hak ettiği hizmetlere kavuşturduğumuz Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacak çalışmalarımız halen devam etmektedir. Salgın döneminde herkes içine kapanırken Türkiye’nin ihracata ve üretime yüklenmesinin amacı bu fırsatı değerlendirmektir. Döviz kuru üzerinden ekonomimizi çökertmeye çalıştılar. Allah’a şükür, alınan tedbirlerle bu sinsi plan etkisiz hale getirildi. Salgının küresel enerji ve emtia fiyatlarında yol açtığı fevkalade artışların ve kur dalgalanmalarının etkisiyle enflasyonda arzu etmediğimiz artış yaşandı. Hükümetimiz çalışanlarımızı hayat pahalılığı altında ezdirmemek için ciddi iyileştirmeler yaptı, yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, gelişmelere göre, enflasyon farkı başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın kazanç seviyelerini korumaya devam edeceklerini açıkladı. Ekonomik sıkıntıların getirdiği yükün sadece vatandaşımızın özellikle de işçimizin, memurumuzun, emeklilerimizin, çalışanlarımızın sırtına binmesine kesinlikle izin vermeyeceklerini; Türkiye’yi son 20 yılda, nasıl bir asır ileriye taşıdılarsa bugünkü sorunları, sıkıntıları çözeceklerini, bunun için gereken inanca, ruha, birikime, pratiğe, kararlılığa sahip olduklarını ifade ettiler” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, AK Parti Giresun İl Başkanlığı'nın Mart ayı Daraltılmış İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Toplantıda partililere hitap eden Milletvekili Öztürk, Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacak çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Milletvekili Öztürk, ’Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma mücadelesinde bugün geldiği yere bakılınca reformların, kat edilen mesafenin çok büyük bir bölümünün altında AK Parti hükümetlerinin imzasının olduğu görülecektir. Ülkemizi, Cumhuriyet tarihinde yapılanın tamamını 5’e, 10’a katlayan eserlerle donattık. Her alanda, hak ettiği hizmetlere kavuşturduğumuz Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacak çalışmalarımız halen devam etmektedir. Salgın döneminde herkes içine kapanırken Türkiye’nin ihracata ve üretime yüklenmesinin amacı bu fırsatı değerlendirmektir. Döviz kuru üzerinden ekonomimizi çökertmeye çalıştılar. Allah’a şükür, alınan tedbirlerle bu sinsi plan etkisiz hale getirildi. Salgının küresel enerji ve emtia fiyatlarında yol açtığı fevkalade artışların ve kur dalgalanmalarının etkisiyle enflasyonda arzu etmediğimiz artış yaşandı. Hükümetimiz çalışanlarımızı hayat pahalılığı altında ezdirmemek için ciddi iyileştirmeler yaptı, yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, gelişmelere göre, enflasyon farkı başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın kazanç seviyelerini korumaya devam edeceklerini açıkladı. Ekonomik sıkıntıların getirdiği yükün sadece vatandaşımızın özellikle de işçimizin, memurumuzun, emeklilerimizin, çalışanlarımızın sırtına binmesine kesinlikle izin vermeyeceklerini; Türkiye’yi son 20 yılda, nasıl bir asır ileriye taşıdılarsa bugünkü sorunları, sıkıntıları çözeceklerini, bunun için gereken inanca, ruha, birikime, pratiğe, kararlılığa sahip olduklarını ifade ettiler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.