Yıldızhaber eski Emniyet Müdürü Aktaş’ı Manisa’da ziyaret etti

YAŞAM 22.02.2024 - 09:52, Güncelleme: 22.02.2024 - 09:55 4320+ kez okundu.
 

Yıldızhaber eski Emniyet Müdürü Aktaş’ı Manisa’da ziyaret etti

Giresun İl Emniyet Müdürü iken çıkan kararname ile Manisa il Emniyet müdürlüğüne atanan 1. Sınıf İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ı, Yıldız haber Medya TV Manisa Temsilcisi Selami Çelebi, Gazetemiz adına makamında ziyaret etti.
İlimizde başarılı çalışmalara imza atan ve Giresunluların gönlünde taht kuran herkesin sevip saydığı Aktaş, ziyaretimizden çok memnun kaldı ve arkadaşımız Çelebi ile bir süre görüştü. Giresun’u çok beğenen ve kendisinde özel bir yeri olduğunu vurgulayan, Manisa İl Emniyet Müdürü Aktaş, Milli Mücadele Kahramanımız, Miralay Osman Ağanında hayranı. Milletimize ve Vatana büyük fedakarlıklar gösteren Osman Ağa’nın resimli Tablosunu  beraberinde getirerek makamındaki köşeye takan Aktaş, arkadaşımız Çelebi ile bu tablonun altında Self resim çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.  “Tek parolamız halkımızın güvenliği huzurudur”, diyen  Aktaş, “7/24 saat mefhumu gözetmeksizin canımız pahasına görevimizin başındayız” dedi. Görüşme sonunda, Temsilcimiz Selami Çelebi gazetemizin yeni görev yerinde başarı Dilekli Şiltini İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a takdim etti. Aktaş Yıldız haber Gazetesi sahibi Ali Yıldız, Yazı işleri Müdürü Sinan Yıldız ve Yıldız haber ekibi  ile Giresunlu hemşerilerine selamlarını iletti.
Giresun İl Emniyet Müdürü iken çıkan kararname ile Manisa il Emniyet müdürlüğüne atanan 1. Sınıf İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ı, Yıldız haber Medya TV Manisa Temsilcisi Selami Çelebi, Gazetemiz adına makamında ziyaret etti.

İlimizde başarılı çalışmalara imza atan ve Giresunluların gönlünde taht kuran herkesin sevip saydığı Aktaş, ziyaretimizden çok memnun kaldı ve arkadaşımız Çelebi ile bir süre görüştü.

Giresun’u çok beğenen ve kendisinde özel bir yeri olduğunu vurgulayan, Manisa İl Emniyet Müdürü Aktaş, Milli Mücadele Kahramanımız, Miralay Osman Ağanında hayranı. Milletimize ve Vatana büyük fedakarlıklar gösteren Osman Ağa’nın resimli Tablosunu  beraberinde getirerek makamındaki köşeye takan Aktaş, arkadaşımız Çelebi ile bu tablonun altında Self resim çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.

 “Tek parolamız halkımızın güvenliği huzurudur”, diyen  Aktaş, “7/24 saat mefhumu gözetmeksizin canımız pahasına görevimizin başındayız” dedi.

Görüşme sonunda, Temsilcimiz Selami Çelebi gazetemizin yeni görev yerinde başarı Dilekli Şiltini İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a takdim etti.

Aktaş Yıldız haber Gazetesi sahibi Ali Yıldız, Yazı işleri Müdürü Sinan Yıldız ve Yıldız haber ekibi  ile Giresunlu hemşerilerine selamlarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.