Yıldız Haber’den Başhekim Korkmaz’a ziyaret

YAŞAM 21.03.2024 - 15:02, Güncelleme: 21.03.2024 - 15:02 6728+ kez okundu.
 

Yıldız Haber’den Başhekim Korkmaz’a ziyaret

Yıldız Haber Gazetesi Köşe Yazarı Emekli Öğretmen Erol Küçük, Giresun Prof. Doktor A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. İbrahim Mehmet Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.
Hastane Başhekimi Uzman Doktor Mehmet Korkmaz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Küçük’ün hastanenin genel ve fiziki durumu hakkındaki sorularını da cevapladı. Giresun ve çevre ilçe halkına en iyi sağlık hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Korkmaz, “Bizler, bütün çalışanlarımız vatandaşımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti vermenin gayretindeyiz. Hekim, memur ve diğer çalışanlarımızla hastanemizde halkımıza sağlık hizmeti sunuyoruz” diye konuştu. Yıldız Haber Gazetesi Köşe Yazarı Erol Küçük ise Başhekim Korkmaz’a ilgi ve alakalarından dolayı Yıldız Haber Gazetesi adına teşekkür etti.    
Yıldız Haber Gazetesi Köşe Yazarı Emekli Öğretmen Erol Küçük, Giresun Prof. Doktor A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. İbrahim Mehmet Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

Hastane Başhekimi Uzman Doktor Mehmet Korkmaz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Küçük’ün hastanenin genel ve fiziki durumu hakkındaki sorularını da cevapladı.

Giresun ve çevre ilçe halkına en iyi sağlık hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Korkmaz, “Bizler, bütün çalışanlarımız vatandaşımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti vermenin gayretindeyiz. Hekim, memur ve diğer çalışanlarımızla hastanemizde halkımıza sağlık hizmeti sunuyoruz” diye konuştu.

Yıldız Haber Gazetesi Köşe Yazarı Erol Küçük ise Başhekim Korkmaz’a ilgi ve alakalarından dolayı Yıldız Haber Gazetesi adına teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.