Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GALİBİYETİN MİMARİ KALECİ OKAN KOCUK

Giresunspor deplasmanda Malatyaspor'u 1-0 yenerek düşme hattında bulunan Altay ile arasındaki puan farkını 10'a çıkararak çok rahat bir nefes aldı. Giresunspor deplasmanda Malatyaspor'u yenmesinde kaleci Okan sergilediği performansla göz doldurdu. Okan, rakibin etkili ataklarına karşı kalesinde adeta duvar ördü. Sahanın yıldız ismi olan kaleci Okan kurtardığı mutlak gol pozisyonları ile adeta kalesinde devleşerek 3 puanın alınmasında en büyük rol oynadı. Malatyaspor'u tek golle geçen Giresunspor'da galibiyetin bir numaralı mimarı olarak ön plana çıkan isim tecrübeli kaleci Okan Kocuk Oldu. Okan ev sahibi Malatyaspor'un gol girişimlerine adeta etten duvar ördü. Özellikle maçın ikinci yarısında oyunu kendi sahasında kabul eden ve rakip alana gitmekte zorlanan Giresunspor'da kaleci Okan rakip forvetlere gol izni vermedi. Tüm oyuncular kazanmak adına iyi mücadele ettiler. Âmâ kaleci Okan’ın 3 puan alınmasında büyük katkısı oldu. Bu sonuçla puanımız 39 oldu. Kalan 6 maç öncesi düşmeme adına büyük bir avantaj yakaladık. Altay ile aramızdaki puan farkı 10 oldu. Malatyaspor bu sonuçla matematiksel olarak süper ligden düştü. Bu hafta sonu İstanbul’da 4-0 yendiğimiz Beşiktaş ile sahamızda karşılaşacağız.  
Ekleme Tarihi: 12 Nisan 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GALİBİYETİN MİMARİ KALECİ OKAN KOCUK

Giresunspor deplasmanda Malatyaspor'u 1-0 yenerek düşme hattında bulunan Altay ile arasındaki puan farkını 10'a çıkararak çok rahat bir nefes aldı.

Giresunspor deplasmanda Malatyaspor'u yenmesinde kaleci Okan sergilediği performansla göz doldurdu.

Okan, rakibin etkili ataklarına karşı kalesinde adeta duvar ördü. Sahanın yıldız ismi olan kaleci Okan kurtardığı mutlak gol pozisyonları ile adeta kalesinde devleşerek 3 puanın alınmasında en büyük rol oynadı.

Malatyaspor'u tek golle geçen Giresunspor'da galibiyetin bir numaralı mimarı olarak ön plana çıkan isim tecrübeli kaleci Okan Kocuk Oldu.

Okan ev sahibi Malatyaspor'un gol girişimlerine adeta etten duvar ördü.

Özellikle maçın ikinci yarısında oyunu kendi sahasında kabul eden ve rakip alana gitmekte zorlanan Giresunspor'da kaleci Okan rakip forvetlere gol izni vermedi.

Tüm oyuncular kazanmak adına iyi mücadele ettiler. Âmâ kaleci Okan’ın 3 puan alınmasında büyük katkısı oldu.

Bu sonuçla puanımız 39 oldu. Kalan 6 maç öncesi düşmeme adına büyük bir avantaj yakaladık. Altay ile aramızdaki puan farkı 10 oldu.

Malatyaspor bu sonuçla matematiksel olarak süper ligden düştü.

Bu hafta sonu İstanbul’da 4-0 yendiğimiz Beşiktaş ile sahamızda karşılaşacağız.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.