Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

HÜSEYİN TOMAK TARİH YAZDI

Giresun Süper Amatör Lig'de şampiyonluğa ulaşan Batlamaspor’da teknik direktör Hüseyin Tomak, başarılarla dolu geçen futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlükte de iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi. Futbolcu olarak en çok Bulancakspor  formalarını giyen Tomak, özellikle kırmızı-beyaz forma altında birçok önemli başarı yaşadı. Tomak, Giresun Süper Amatör Lig'de de ilk şampiyonluğuna Batlamaspor  ile ulaştı. Takımını Bölgesel Amatör Lige taşıdı. Batlamaspor’u göreve geldiği ilk sezonda şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Hüseyin Tomak, tarihi bir başarıya imza attı.                                                               Demek ki Bulancaklı teknik direktörlere şans verilse neler yapacağının bir kanıtı olsa gerek. Uzaklara gitmeye gerek yok…
Ekleme Tarihi: 23 Nisan 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

HÜSEYİN TOMAK TARİH YAZDI

Giresun Süper Amatör Lig'de şampiyonluğa ulaşan Batlamaspor’da teknik direktör Hüseyin Tomak, başarılarla dolu geçen futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlükte de iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Futbolcu olarak en çok Bulancakspor  formalarını giyen Tomak, özellikle kırmızı-beyaz forma altında birçok önemli başarı yaşadı.

Tomak, Giresun Süper Amatör Lig'de de ilk şampiyonluğuna Batlamaspor  ile ulaştı. Takımını Bölgesel Amatör Lige taşıdı.

Batlamaspor’u göreve geldiği ilk sezonda şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Hüseyin Tomak, tarihi bir başarıya imza attı.                                                              

Demek ki Bulancaklı teknik direktörlere şans verilse neler yapacağının bir kanıtı olsa gerek. Uzaklara gitmeye gerek yok…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.