Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

AKLIN YOLU BİR

Bölgesel Amatör Lig 10.Gruptaki şampiyonluk yarışının son 3 haftasına girilirken ibre Çayelispor’dan yana olduğu görülüyor. Çayelispor’un kalan 2 maçı, bizim kalan 3 maçımız var ancak aradaki puan farkı 8. Biz kalan 3 maçımızı aldığımız takdirde onlarda kalan 2 maçını kaybettikleri takdirde şampiyon biz oluruz. Ama çok zor gibi gözüküyor. Aradaki 8 puanlık farkın Çayelispor için çok büyük bir avantaj bence. Matematiksel olarak 1926 Bulancakspor’un tabii ki şansı var. Ama şu anda avantajlı olan Çayelispor, Bu avantajı kolay kolay kaybetmesi zor diye düşünüyorum. Çayelispor ipi göğüsler. Çünkü şu anda en avantajlı görünen takım o. Biz ilk yarıda sahamızda verdiğimiz puanlarla şampiyonluğu erteledik bence. Kısacası Çayelispor şu dakika itibariyle şampiyonluğu bırakmaz. Ama futbolun bu kadar sevilmesinin sebebine örnek vermek gerekirse,1926 Bulancakspor’da şampiyonluğu matematikselde olsa hala kovalıyor. Bu ufak ihtimal bile zaten son derece zevksiz sezonu, tadından yenmez hale getiriyor. Futbolda, son maç bitene kadar hiçbir şeyin kesinleşmeyeceği malum. Ancak, Çayelispor’un 8 puan önde olması ve camianın bu konudaki istekliliği, Çayelispor’un 1926 Bulancakspor’a oranla daha avantajlı kılıyor. Dolayısıyla 1926 Bulancakspor’un şampiyon olması mucizelere bağlı. Çayelispor Şampiyon gibi Çünkü çok önemli sınavlarını bitirdi, Deplasmanda Görelespor’u yendiklerine göre diğer kalan 2 maçından birini almaları yetiyor. O maçların birinde yenilseler bile. Atı alan Üsküdarı geçti…  
Ekleme Tarihi: 26 Nisan 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

AKLIN YOLU BİR

Bölgesel Amatör Lig 10.Gruptaki şampiyonluk yarışının son 3 haftasına girilirken ibre Çayelispor’dan yana olduğu görülüyor. Çayelispor’un kalan 2 maçı, bizim kalan 3 maçımız var ancak aradaki puan farkı 8. Biz kalan 3 maçımızı aldığımız takdirde onlarda kalan 2 maçını kaybettikleri takdirde şampiyon biz oluruz. Ama çok zor gibi gözüküyor. Aradaki 8 puanlık farkın Çayelispor için çok büyük bir avantaj bence. Matematiksel olarak 1926 Bulancakspor’un tabii ki şansı var. Ama şu anda avantajlı olan Çayelispor, Bu avantajı kolay kolay kaybetmesi zor diye düşünüyorum. Çayelispor ipi göğüsler. Çünkü şu anda en avantajlı görünen takım o. Biz ilk yarıda sahamızda verdiğimiz puanlarla şampiyonluğu erteledik bence.

Kısacası Çayelispor şu dakika itibariyle şampiyonluğu bırakmaz. Ama futbolun bu kadar sevilmesinin sebebine örnek vermek gerekirse,1926 Bulancakspor’da şampiyonluğu matematikselde olsa hala kovalıyor. Bu ufak ihtimal bile zaten son derece zevksiz sezonu, tadından yenmez hale getiriyor.

Futbolda, son maç bitene kadar hiçbir şeyin kesinleşmeyeceği malum. Ancak, Çayelispor’un 8 puan önde olması ve camianın bu konudaki istekliliği, Çayelispor’un 1926 Bulancakspor’a oranla daha avantajlı kılıyor. Dolayısıyla 1926 Bulancakspor’un şampiyon olması mucizelere bağlı.

Çayelispor Şampiyon gibi Çünkü çok önemli sınavlarını bitirdi, Deplasmanda Görelespor’u yendiklerine göre diğer kalan 2 maçından birini almaları yetiyor. O maçların birinde yenilseler bile. Atı alan Üsküdarı geçti…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.