Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Virüs sonra cik cik edermiş

Tam Mengele’ye çırak olacak adam bunlar. Mengele, Nazi Almanyası’nın önemli isimlerinden biridir. Benim için bir önemi yoktur. Tarihte var olmuştur. Önemi bundan ibarettir. Hitler’in ölüm meleği derlerdi ona. Josef Mengele ve bir diğeri Joseph Goebbels, ön isimleri bile birbirine benziyor. Mengele bir doktor… Goebbels’te propaganda bakanı denilen kişi… Mengele toplama kamplarında milyonlarca bebek, çocuk ve büyük insanlar üzerinde biyolojik deneyler yapan ve onları her türlü işkenceyle öldüren aşağılık, alçak bir kişi, insan demeye gerek yok. Bu iki kişi o günün küreselci çetesinin birer maşası. Bugüne uzanan deneycileri… Dün haber sitelerini gezerken bir sitede bir profesörün vakalarla ilgili haberine denk gelince genç yazarımız Yiğit Efe’ye ‘bak bakayım’ dedim. Haberi gösterdim. O da okudu. ‘Gördün mü Efe?’ dedim. Dikkat etmezsek vakalar bu varyantlar sayesinde iki ay içerisinde pik yapar. Onun için Kurban Bayramı’nda 11 günlük tatilde sakın ha bir yere kımıldamayın diye bizi uyarmış. Adam profesör olmuş, bir şey dediğimiz yok. Ben de profesör olsaydım, küreselci çetenin adamı olsaydım, aynen böyle söylerdim. Ne işiniz var dışarıda, oturun oturduğunuz yerde, diyerek aldığım parayı hak ederdim. Bana bugünler için bu parayı verdiler. Profesörlük, doktorluk işin cilası… Bir gün sonra yine aynı haber sitesine bakınca, yine bir profesör, aynı şekilde delta, alfa, beta, omega, sigma, pentagram, gamma, teta, kappa aklınıza Yunan alfabesinden ne gelirse hepsini varyantının geldiğini ve çok bulaşıcı olduğunu söyleyerek, zinhar Kurban Bayramı’nda  (özellikle Kurban Bayramı’nda, Akdeniz’e tatile gidenler hariç) sıradan vatandaşın evden, köyden hiçbir yere hareket etmesini uygun bulmadığını ifade etmiş. Niye ki bilemiyoruz. Onca tedavi, ilaç, aşı, maske, mesafe, temizlik, kalabalık olmama, tokalaşmama gibi bütün tedbirler hiçbir işe yaramamış demek ki. Ne virüsmüş, bilene aşk olsun. Bizi iyi ki uyardılar. Ben de Kurban Bayramı’nı fırsat bilerek Havai, Küba, Sibirya, Güney Afrika gibi çok sayıda yeri gezip görecektim. Yandı bizim tatil.  Hocalarımızı kırmayalım. Evimizde oturalım, televizyon izleyelim, internetten sipariş verelim. Kuryeler ile uzaktan görüşelim. Yatağa yatalım, 11 gün boyunca sağa sola dönerek, zamanı dolduralım. Ondan sonrası serbest, hocalarımız öyle diyor. 11 günü tamamlayan dışarı çıksın. Karantina bitmiştir, hepimize geçmiş olsun.
Ekleme Tarihi: 14 Temmuz 2021 - Çarşamba
Erhan GÜNDOĞAR

Virüs sonra cik cik edermiş

Tam Mengele’ye çırak olacak adam bunlar. Mengele, Nazi Almanyası’nın önemli isimlerinden biridir. Benim için bir önemi yoktur. Tarihte var olmuştur. Önemi bundan ibarettir. Hitler’in ölüm meleği derlerdi ona. Josef Mengele ve bir diğeri Joseph Goebbels, ön isimleri bile birbirine benziyor. Mengele bir doktor… Goebbels’te propaganda bakanı denilen kişi… Mengele toplama kamplarında milyonlarca bebek, çocuk ve büyük insanlar üzerinde biyolojik deneyler yapan ve onları her türlü işkenceyle öldüren aşağılık, alçak bir kişi, insan demeye gerek yok. Bu iki kişi o günün küreselci çetesinin birer maşası. Bugüne uzanan deneycileri…

Dün haber sitelerini gezerken bir sitede bir profesörün vakalarla ilgili haberine denk gelince genç yazarımız Yiğit Efe’ye ‘bak bakayım’ dedim. Haberi gösterdim. O da okudu. ‘Gördün mü Efe?’ dedim. Dikkat etmezsek vakalar bu varyantlar sayesinde iki ay içerisinde pik yapar. Onun için Kurban Bayramı’nda 11 günlük tatilde sakın ha bir yere kımıldamayın diye bizi uyarmış. Adam profesör olmuş, bir şey dediğimiz yok. Ben de profesör olsaydım, küreselci çetenin adamı olsaydım, aynen böyle söylerdim. Ne işiniz var dışarıda, oturun oturduğunuz yerde, diyerek aldığım parayı hak ederdim. Bana bugünler için bu parayı verdiler. Profesörlük, doktorluk işin cilası… Bir gün sonra yine aynı haber sitesine bakınca, yine bir profesör, aynı şekilde delta, alfa, beta, omega, sigma, pentagram, gamma, teta, kappa aklınıza Yunan alfabesinden ne gelirse hepsini varyantının geldiğini ve çok bulaşıcı olduğunu söyleyerek, zinhar Kurban Bayramı’nda  (özellikle Kurban Bayramı’nda, Akdeniz’e tatile gidenler hariç) sıradan vatandaşın evden, köyden hiçbir yere hareket etmesini uygun bulmadığını ifade etmiş. Niye ki bilemiyoruz. Onca tedavi, ilaç, aşı, maske, mesafe, temizlik, kalabalık olmama, tokalaşmama gibi bütün tedbirler hiçbir işe yaramamış demek ki. Ne virüsmüş, bilene aşk olsun. Bizi iyi ki uyardılar. Ben de Kurban Bayramı’nı fırsat bilerek Havai, Küba, Sibirya, Güney Afrika gibi çok sayıda yeri gezip görecektim. Yandı bizim tatil.  Hocalarımızı kırmayalım. Evimizde oturalım, televizyon izleyelim, internetten sipariş verelim. Kuryeler ile uzaktan görüşelim. Yatağa yatalım, 11 gün boyunca sağa sola dönerek, zamanı dolduralım. Ondan sonrası serbest, hocalarımız öyle diyor. 11 günü tamamlayan dışarı çıksın. Karantina bitmiştir, hepimize geçmiş olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bahtiyar Çolak
(14.07.2021 11:34 - #72195)
Erhan kardeş; Köşe yazılarındaki lezzet her geçen gün artıyor. Başarılarının devamını dilerim.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.