Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Dünyanın en korkutucu örgütü(DSÖ)

Yahu adamın suratında meymenet bile yok. Ancak bu kadar olur. Mendeburun önde gideni. Bir gram bile insanlık için faydası olduğunu zannetmiyorum. Bu adamla ilgili ne kadar haber, görüntü ve resim görsem inanın yüzüne tükürmek bile yeterli değil. İnsan olduğu da şüpheli. Hatta yaratık olduğu bile şüpheli. Kimden bahsediyorum; anlayamadınız değil mi? Bir buçuk yıldır insanoğlunun gördüğü en sıkıntılı dönem olan salgın palavrasının ve yalanının uygulayıcısı olan bir kişiden bahsediyoruz. Kısa yazılımı DSÖ açılımı Dünya Sağlık Örgütü olan örgütün görüntüde ki yöneticisi. Tedros Adhonam Ghebreyesus, adı bu. Söylenmesi bile zor. Soyadı bile gebermeyle ile ilgili gibime geliyor. Çünkü onu oraya seçenler bu soy isme göre seçmişler gibi. Resmine baksanız zaten insan olmadığını anlayabilirsiniz. Şeytanın(emperyalizm) halis uşaklarından biri. Ona kim emir veriyorsa o da aynen bunu uyguluyor. Son iki gündür DSÖ’nün yaptığı açıklamayı okuyunca bu uşağın, buraya boşuna getirilmediğini rahatlıkla anlayabiliriz. DSÖ’nün açıkladığına göre salgında 115 bine yakın sağlık çalışanı hayatını kaybetti diye bir açıklama vardı. Sadece sağlık çalışanları mı? Sapasağlam adamları bile virüsle öte dünyaya göndermekte bir sakınca görmediler. DSÖ yeni Dünya düzeninin en önemli korku salan aparatı olarak işlev görüyor. İçlerinde adam gibi adamlar olsa da şeytanın emrini yerine getirmekten geri durmuyorlar. Dünya Ekonomik Forumu IMF, BM, AB aklınıza gelebilecek ne kadar milletler arası kuruluş varsa tamamı bu emperyalist yapının hınk deyicisi. Her açıklamaları insanlar üzerinde korku oluşturmak ve korkutarak dünyayı yönetmek üzerine kurulmuştur. Bunlara küresel çete diyebiliriz. Türkiye’de de var bunlardan. Aldıkları görevi en iyi şekilde yapmaya çalışarak sahiplerine şirin gözükmek ve yalanmaktan başka bir işleri yok. Tamamı birer Nazi. Sanmayın ki Naziler tarihten silindi veya yok oldu. Yok öyle bir şey. Bunların yaptığı birer Nazi çalışmasıdır.  Paranın ve gücün sahibi olan bu yapı tek dünya devleti diyerek aslında Hitler’in yaptığını dünya genelinde yapmaya çalışıyor. Bütün kavga ve savaş bunun için yapılıyor. İçinden çıkılmaz gibi gözüküyor. Ancak umutsuz olmaya gerek yok. Bu küreselci yapıya karşı büyük bir insan kitlesi karşı mücadeleyi her yönüyle vermeye çalışıyor. Kimsenin de teslim olmaya niyeti yok. Küreselci yapı ancak bir yere kadar korkutabilir. Onun aparatları olan bu kurumlar öyle ya da böyle sona erecek ve bir daha bunlardan bahsedilmeyecektir. Ne yaparlarsa yapsınlar bir sonuç alamayacaklardır. Biz işimize gücümüze bakalım ve bu şeytanın uşaklarına nanik yapalım.    
Ekleme Tarihi: 26 Mayıs 2021 - Çarşamba
Erhan GÜNDOĞAR

Dünyanın en korkutucu örgütü(DSÖ)

Yahu adamın suratında meymenet bile yok. Ancak bu kadar olur. Mendeburun önde gideni. Bir gram bile insanlık için faydası olduğunu zannetmiyorum. Bu adamla ilgili ne kadar haber, görüntü ve resim görsem inanın yüzüne tükürmek bile yeterli değil. İnsan olduğu da şüpheli. Hatta yaratık olduğu bile şüpheli.

Kimden bahsediyorum; anlayamadınız değil mi? Bir buçuk yıldır insanoğlunun gördüğü en sıkıntılı dönem olan salgın palavrasının ve yalanının uygulayıcısı olan bir kişiden bahsediyoruz. Kısa yazılımı DSÖ açılımı Dünya Sağlık Örgütü olan örgütün görüntüde ki yöneticisi. Tedros Adhonam Ghebreyesus, adı bu. Söylenmesi bile zor. Soyadı bile gebermeyle ile ilgili gibime geliyor. Çünkü onu oraya seçenler bu soy isme göre seçmişler gibi. Resmine baksanız zaten insan olmadığını anlayabilirsiniz. Şeytanın(emperyalizm) halis uşaklarından biri. Ona kim emir veriyorsa o da aynen bunu uyguluyor. Son iki gündür DSÖ’nün yaptığı açıklamayı okuyunca bu uşağın, buraya boşuna getirilmediğini rahatlıkla anlayabiliriz. DSÖ’nün açıkladığına göre salgında 115 bine yakın sağlık çalışanı hayatını kaybetti diye bir açıklama vardı. Sadece sağlık çalışanları mı? Sapasağlam adamları bile virüsle öte dünyaya göndermekte bir sakınca görmediler. DSÖ yeni Dünya düzeninin en önemli korku salan aparatı olarak işlev görüyor. İçlerinde adam gibi adamlar olsa da şeytanın emrini yerine getirmekten geri durmuyorlar. Dünya Ekonomik Forumu IMF, BM, AB aklınıza gelebilecek ne kadar milletler arası kuruluş varsa tamamı bu emperyalist yapının hınk deyicisi. Her açıklamaları insanlar üzerinde korku oluşturmak ve korkutarak dünyayı yönetmek üzerine kurulmuştur. Bunlara küresel çete diyebiliriz. Türkiye’de de var bunlardan. Aldıkları görevi en iyi şekilde yapmaya çalışarak sahiplerine şirin gözükmek ve yalanmaktan başka bir işleri yok. Tamamı birer Nazi. Sanmayın ki Naziler tarihten silindi veya yok oldu. Yok öyle bir şey. Bunların yaptığı birer Nazi çalışmasıdır.  Paranın ve gücün sahibi olan bu yapı tek dünya devleti diyerek aslında Hitler’in yaptığını dünya genelinde yapmaya çalışıyor. Bütün kavga ve savaş bunun için yapılıyor. İçinden çıkılmaz gibi gözüküyor. Ancak umutsuz olmaya gerek yok. Bu küreselci yapıya karşı büyük bir insan kitlesi karşı mücadeleyi her yönüyle vermeye çalışıyor. Kimsenin de teslim olmaya niyeti yok. Küreselci yapı ancak bir yere kadar korkutabilir. Onun aparatları olan bu kurumlar öyle ya da böyle sona erecek ve bir daha bunlardan bahsedilmeyecektir. Ne yaparlarsa yapsınlar bir sonuç alamayacaklardır. Biz işimize gücümüze bakalım ve bu şeytanın uşaklarına nanik yapalım.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.