Necdet DERVİŞOĞLU
Köşe Yazarı
Necdet DERVİŞOĞLU
 

SİZİ İZLİYORUZ

Sevgili okurlar , Şaşkınlık içinde ,birbirimize bakarak; —Bu ülkede neler oluyor yahu !, Diye, sormanın bir anlamı var mı sizce. Olup bitenler, Yani,her ne oluyorsa,gözlerimizin önünde olmuyor mu. İşin gizlisi saklısı mı kaldı. Her şey ortada değil mi sizce de. Alem eşkere yani .   Niye şaşıyoruz ki. Bunun adı çürümüşlük. Sistem çürümüşlüğü işte. Tam olarakta böyle olur bu işler. Sistem işler gider . Biz halk olarak bakar,izler, susarız. Bakar bakar izleriz yani. Durum vaziyetlerini ,sadece seyreyleriz böyle.   Bu ülkede yaşayanlar olarak, Halk olarak,bizim,  İşimiz,görevimiz susmak, Uslu uslu bir kenarda oturup,olanı biteni izlemek. Öylede yapmıyor muyuz. İzliyoruz işte.   Her şey canlı canlı ,gözlerimizin önünde değil mi?. Anında, Az sonra, Birazdan, Bizden ayrılmayın. Bizi izlemeye devam edin…   Öyle yapıyoruz merak etmeyin. Sizden ayrılır mıyız hiç. Gözümüz üstünüzde,kulağımız sizde. Siz yeterki,hazırlayıp hazırlayıp, Koyun, bize izlettirin.   Mutlu ediyorsunuz bizi. Sanki Türkiye ‘de değil de, Başka bir ülkede yaşıyoruz. Sizi izlemeye doyum olmuyor yahu.   Dizi dizi filmleriniz. Sabah kuşağı, Akşam kuşağı, Saray uşağı ,filmlerde, Reklamlarınız filan süper. Hava durumlarınız bile ılık ılık insanın içini ısıtıyor valla.   Arada, Batman’da petrol bulup Batı Karadeniz ‘de denizden doğal gaz fışkırtıyorsunuz ya ! Oh ne ala. Şu soğuk günlerde, Habu kışta kıyamette, Fatura kaç lira gelirse gelsin. Hiç umurumuzda değil..   Sizi izlemeye devam ediyoruz. Sizden ayrılırmıyız hiç. Hep sizi izliyoruz. Ne koyarsanız koyun. Gözümüz hep sizde.   Arada bir kaç hanede türkü dinlesek,çok iyi olur valla. Zehra Bilir ablamızdan filan mesela. —Manda yuva yapmış söğüt dalına. Yavrusunu sinek kapmış ,gördün mü, Amanını yandım  , Tiridine tiridine ,tiridine bandım …   Sağlıklar içinde,hayırlı ramazanlar.
Ekleme Tarihi: 27 Şubat 2026 -Cuma
Necdet DERVİŞOĞLU

SİZİ İZLİYORUZ

Sevgili okurlar ,

Şaşkınlık içinde ,birbirimize bakarak;

—Bu ülkede neler oluyor yahu !,

Diye, sormanın bir anlamı var mı sizce.

Olup bitenler,

Yani,her ne oluyorsa,gözlerimizin önünde olmuyor mu.

İşin gizlisi saklısı mı kaldı.

Her şey ortada değil mi sizce de.

Alem eşkere yani .

 

Niye şaşıyoruz ki.

Bunun adı çürümüşlük.

Sistem çürümüşlüğü işte.

Tam olarakta böyle olur bu işler.

Sistem işler gider .

Biz halk olarak bakar,izler, susarız.

Bakar bakar izleriz yani.

Durum vaziyetlerini ,sadece seyreyleriz böyle.

 

Bu ülkede yaşayanlar olarak,

Halk olarak,bizim,

 İşimiz,görevimiz susmak,

Uslu uslu bir kenarda oturup,olanı biteni izlemek.

Öylede yapmıyor muyuz.

İzliyoruz işte.

 

Her şey canlı canlı ,gözlerimizin önünde değil mi?.

Anında,

Az sonra,

Birazdan,

Bizden ayrılmayın.

Bizi izlemeye devam edin…

 

Öyle yapıyoruz merak etmeyin.

Sizden ayrılır mıyız hiç.

Gözümüz üstünüzde,kulağımız sizde.

Siz yeterki,hazırlayıp hazırlayıp,

Koyun, bize izlettirin.

 

Mutlu ediyorsunuz bizi.

Sanki Türkiye ‘de değil de,

Başka bir ülkede yaşıyoruz.

Sizi izlemeye doyum olmuyor yahu.

 

Dizi dizi filmleriniz.

Sabah kuşağı,

Akşam kuşağı,

Saray uşağı ,filmlerde,

Reklamlarınız filan süper.

Hava durumlarınız bile ılık ılık insanın içini ısıtıyor valla.

 

Arada,

Batman’da petrol bulup

Batı Karadeniz ‘de denizden doğal gaz fışkırtıyorsunuz ya !

Oh ne ala.

Şu soğuk günlerde,

Habu kışta kıyamette,

Fatura kaç lira gelirse gelsin.

Hiç umurumuzda değil..

 

Sizi izlemeye devam ediyoruz.

Sizden ayrılırmıyız hiç.

Hep sizi izliyoruz.

Ne koyarsanız koyun.

Gözümüz hep sizde.

 

Arada bir kaç hanede türkü dinlesek,çok iyi olur valla.

Zehra Bilir ablamızdan filan mesela.

—Manda yuva yapmış söğüt dalına.

Yavrusunu sinek kapmış ,gördün mü,

Amanını yandım  ,

Tiridine tiridine ,tiridine bandım …

 

Sağlıklar içinde,hayırlı ramazanlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.