Esirettin Zehir
Köşe Yazarı
Esirettin Zehir
 

ÖNCE İNSAN

    Bir insanın kişiliği yaptığı siyasetin önüne geçer mi?     Eğer o insan Erdinç Yaşar gibi pırıl pırıl bir genç, pırlanta gibi bir insansa geçer.     Partisi hiç önemli değil fakat yine de belirtmek gerek.     İyi partiden birinci sıra Bulancak il genel meclis üyesi adayı.     Peki başka partilerden aday yok mu?     Neden, önce Erdinç Yaşar diyoruz.     Bunu anlatmadan önce Erdinç Yaşar'ı kısaca tanıyalım.     1979 yılında Bulancak da doğdu.     Ailesinin tek erkek çocuğu olduğu için liseyi bitirdikten sonra babası Abdullah Yaşar'ın yanında ticaret hayatına başladı.     Halen aktif olarak ticaret hayatına devam eden Erdinç Yaşar evli ve iki çocuk babasıdır.     Peki, genç bir siyasetçi, pırlanta gibi bir insan olması, önce Erdinç Yaşar demek için yeterli mi.     Milli astronotumuz Alper Gezeravcı gibi,  beni de on beş yıl önce uzaya gezmeye göndermiş olsalardı da, bugün geri dönmüş olsam.     Hangi partilerden kimler aday diye sorsalar.      On beş yıl önceden tanıdığım on isim söylesem, beş tanesi kesin tutardı.     Erdinç Yaşar ismi son yıllarda siyasete adım atmış en yeni en temiz yüz.     Sıcak ve samimi.     Güven veriyor     Karşısındaki insana saygıdan, konuşurken bile kelimeleri seçerek konuşuyor.      Daha görev başına gelmeden alacağı paranın tümünü öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine vereceğim diyecek kadar gözü tok ve kanaatkar bir insan.     Toplumun her kesimini kucaklayacak bir kişiliği var.     Halk arasında siyaset dürüst insan işi değil diye bir söylenti var ya,    Doğru insanı seçersen siyasetinde dürüst insan işi olduğunu kanıtlayacak bir isim.     Belki Erdinç Yaşar ismi Bulancak da çok değerli girişimci ve genç iş insanlarına da cesaret verir     Siyasi görüşümüz ne olursa olsun.     Bana göre Erdinç Yaşar ismi     Giresun ve Bulancak adına     Siyasetin geleceği adına     Hepimiz için     Tarihi bir imtihan.
Ekleme Tarihi: 19 Mart 2024 - Salı
Esirettin Zehir

ÖNCE İNSAN

    Bir insanın kişiliği yaptığı siyasetin önüne geçer mi?

    Eğer o insan Erdinç Yaşar gibi pırıl pırıl bir genç, pırlanta gibi bir insansa geçer.

    Partisi hiç önemli değil fakat yine de belirtmek gerek.

    İyi partiden birinci sıra Bulancak il genel meclis üyesi adayı.

    Peki başka partilerden aday yok mu?

    Neden, önce Erdinç Yaşar diyoruz.

    Bunu anlatmadan önce Erdinç Yaşar'ı kısaca tanıyalım.

    1979 yılında Bulancak da doğdu.

    Ailesinin tek erkek çocuğu olduğu için liseyi bitirdikten sonra babası Abdullah Yaşar'ın yanında ticaret hayatına başladı.

    Halen aktif olarak ticaret hayatına devam eden Erdinç Yaşar evli ve iki çocuk babasıdır.

    Peki, genç bir siyasetçi, pırlanta gibi bir insan olması, önce Erdinç Yaşar demek için yeterli mi.

    Milli astronotumuz Alper Gezeravcı gibi,  beni de on beş yıl önce uzaya gezmeye göndermiş olsalardı da, bugün geri dönmüş olsam.

    Hangi partilerden kimler aday diye sorsalar.

     On beş yıl önceden tanıdığım on isim söylesem, beş tanesi kesin tutardı.

    Erdinç Yaşar ismi son yıllarda siyasete adım atmış en yeni en temiz yüz.

    Sıcak ve samimi.

    Güven veriyor

    Karşısındaki insana saygıdan, konuşurken bile kelimeleri seçerek konuşuyor.

     Daha görev başına gelmeden alacağı paranın tümünü öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine vereceğim diyecek kadar gözü tok ve kanaatkar bir insan.

    Toplumun her kesimini kucaklayacak bir kişiliği var.

    Halk arasında siyaset dürüst insan işi değil diye bir söylenti var ya,

   Doğru insanı seçersen siyasetinde dürüst insan işi olduğunu kanıtlayacak bir isim.

    Belki Erdinç Yaşar ismi Bulancak da çok değerli girişimci ve genç iş insanlarına da cesaret verir

    Siyasi görüşümüz ne olursa olsun.

    Bana göre Erdinç Yaşar ismi

    Giresun ve Bulancak adına

    Siyasetin geleceği adına

    Hepimiz için

    Tarihi bir imtihan.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.