Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

BİLİM KURULU ÜYESİ(?) ÖTMÜŞ DURMUŞ!

İyi ki böyle martavallara karnım tok olduğu için kendimi hep mutlu hissediyorum. Kendilerini bilim kurulu üyesi olarak yaftalayan birkaç kişi salgın yalanı ellerinde patlamalarına rağmen, ille de virüs olacaksınız, diyerek bir yerlerini yırtamaya devam edegelsin, işler başka yere doğru gidiyor. Bu işin ne olduğunu açıklayan çok sayıda bilim adamı(bunlar hakiki bilim adamı ha, çetenin uşağı olmayanlar)covid yalanına inanmayan insanlar, yazarlar, farklı görüşler yakında neler söyleyecek neler neler! Bizim bilim kurulu üyesi de tutmuş, Aralık, Ocak’ta covid daha da artacak, hastaneler doldu, bundan kurtulmak için hatırlatma dozunuz olun, maske takın, evden çıkmayın, kalabalıkta bulunmayın, diyerek göz dağı vermeye çalışıyor. Adı mühim değil, bakınca adam gibi görünüyordu; sonra buna ve diğerlerine bir şey oldu ve bunlar birden salgının baş savunucuları olarak ha bire konuşup durdular. Zerre miskal dediklerine inanmadım ve benim gibi de çok sayıda kişi, “heee heee” diyerek güldü geçti. İşin esası hakkında, hala birtakım yasaklar ülkemizde gizli bir sansür altında devam ediyor. Gerçi hızları kesildi ancak, batı basınında ve alternatif alanlarda bunların foyası hep ortaya çıkıyor. Bende bu iki seneden fazla zaman içinde arşiv tutarak işin ne olduğunu ortaya koyacak bir çalışmanın son aşamalarına geldim. Adamlar gıdım gıdım bir plan ile yeni dünya düzeni, yeni bir hayat, yapay zeka ve buna ram olacak köleleri için yola çıkmış ve bunu da her yerde göstere göstere geliyorlar. Bazıları buna komplo teorisi diyor. Teori meori adamlar dört nala yola çıkmışlardı. Epeyce de yol gelmişler ve bunu tahakküm kurdukları, kurum, kuruluş, sektör, sağlık alanı, diziler, filmler, basın yayın, internet, sosyal mecralar, yeme içme sektörü üzerinden, özellikle de bilimi tanrılaştırarak bir imparatorluk kurarak “biz kölelerini” istedikleri gibi ölüm kalım seçimine zorluyorlar. Dediğim gibi bunlar meydanı boş falan zannettiler zarr! Bunlara karşı olanlar da elleri armut toplamadığı içinde çok yol aldı ve artık sıra onlarda. Belge, bilgi, video kayıt, resim, açıklama, ele geçmiş gizli açıklamalar, satın alınan insanlar, kitap, dergi, rakamlar, bunların uşaklarının isimleri, ne zaman neyin sahneye sürüleceği, hangi planın nasıl uygulanacağı gibi akla hayale gelmeyecek bilgiler, Aralık sonunda sona erecek çalışmamın sonrasında yazmaya başlayacağım kitapta yer alacak. Hemen hemen 3 seneye yaklaşan bir zaman içinde binlerce arşiv notu burada olacak. Öyle küresel çetenin yumurtladıklarına inanma gibi bir durumumuz olmadı. Allah’a şükür ki, olmamış, yolumuz belli, izimiz belli. Emperyalist her şeye karşıyım. Başka söze falan gerek yok.     
Ekleme Tarihi: 13 Aralık 2022 - Salı
Erhan GÜNDOĞAR

BİLİM KURULU ÜYESİ(?) ÖTMÜŞ DURMUŞ!

İyi ki böyle martavallara karnım tok olduğu için kendimi hep mutlu hissediyorum. Kendilerini bilim kurulu üyesi olarak yaftalayan birkaç kişi salgın yalanı ellerinde patlamalarına rağmen, ille de virüs olacaksınız, diyerek bir yerlerini yırtamaya devam edegelsin, işler başka yere doğru gidiyor. Bu işin ne olduğunu açıklayan çok sayıda bilim adamı(bunlar hakiki bilim adamı ha, çetenin uşağı olmayanlar)covid yalanına inanmayan insanlar, yazarlar, farklı görüşler yakında neler söyleyecek neler neler! Bizim bilim kurulu üyesi de tutmuş, Aralık, Ocak’ta covid daha da artacak, hastaneler doldu, bundan kurtulmak için hatırlatma dozunuz olun, maske takın, evden çıkmayın, kalabalıkta bulunmayın, diyerek göz dağı vermeye çalışıyor. Adı mühim değil, bakınca adam gibi görünüyordu; sonra buna ve diğerlerine bir şey oldu ve bunlar birden salgının baş savunucuları olarak ha bire konuşup durdular. Zerre miskal dediklerine inanmadım ve benim gibi de çok sayıda kişi, “heee heee” diyerek güldü geçti. İşin esası hakkında, hala birtakım yasaklar ülkemizde gizli bir sansür altında devam ediyor. Gerçi hızları kesildi ancak, batı basınında ve alternatif alanlarda bunların foyası hep ortaya çıkıyor.

Bende bu iki seneden fazla zaman içinde arşiv tutarak işin ne olduğunu ortaya koyacak bir çalışmanın son aşamalarına geldim. Adamlar gıdım gıdım bir plan ile yeni dünya düzeni, yeni bir hayat, yapay zeka ve buna ram olacak köleleri için yola çıkmış ve bunu da her yerde göstere göstere geliyorlar. Bazıları buna komplo teorisi diyor. Teori meori adamlar dört nala yola çıkmışlardı. Epeyce de yol gelmişler ve bunu tahakküm kurdukları, kurum, kuruluş, sektör, sağlık alanı, diziler, filmler, basın yayın, internet, sosyal mecralar, yeme içme sektörü üzerinden, özellikle de bilimi tanrılaştırarak bir imparatorluk kurarak “biz kölelerini” istedikleri gibi ölüm kalım seçimine zorluyorlar.

Dediğim gibi bunlar meydanı boş falan zannettiler zarr! Bunlara karşı olanlar da elleri armut toplamadığı içinde çok yol aldı ve artık sıra onlarda. Belge, bilgi, video kayıt, resim, açıklama, ele geçmiş gizli açıklamalar, satın alınan insanlar, kitap, dergi, rakamlar, bunların uşaklarının isimleri, ne zaman neyin sahneye sürüleceği, hangi planın nasıl uygulanacağı gibi akla hayale gelmeyecek bilgiler, Aralık sonunda sona erecek çalışmamın sonrasında yazmaya başlayacağım kitapta yer alacak. Hemen hemen 3 seneye yaklaşan bir zaman içinde binlerce arşiv notu burada olacak. Öyle küresel çetenin yumurtladıklarına inanma gibi bir durumumuz olmadı. Allah’a şükür ki, olmamış, yolumuz belli, izimiz belli. Emperyalist her şeye karşıyım. Başka söze falan gerek yok.     

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.