Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

YORGUN KUŞLAR

Bulancak insanının yakından tanıdığı aynı zamanda Bulancak İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Edebiyat öğretmeni İsmail Güçtaş yazarlık konusunda basamakları tırmanmaya devam ediyor. Daha önce Kan Turalı ve Selcen, Çimen Kuşları, Salur kazan ve Burla, Kül ve Gül romanları ile tanıdığımız Güçtaş bu kez Haziran 2022’de yayımlanan Bulancak’ı anlatan romanı ‘’Yorgun Kuşlar’’ mükemmelden öte bir roman. Kitapsever dostların özellikle okumasını tavsiye ederim. Roman, insanı insana ve kendisine anlatan bir edebi tür… İsmail öğretmenim, geçmişte yazmış olduğu romanlarında olduğu gibi  ‘Yorgun Kuşlar’da da yalın ve akılcı bir dil kullanmış. Romanı okumaya başladığınızda mutlaka bitirmek istersiniz, elinizden bırakmanız imkânsız. Öğretmenimin en son romanı ‘Yorgun Kuşlar’da küçük ayrıntılar bile sağlam bir zincirin halkaları gibi örgülenmiş romanda. Olayların açıklanmasında genellikle kişileri konuşturarak vermeye çalışmış.  Romanda kasaba insanının sorunlarını günlük yaşamlarını ve duygularını anlatmış. Yalın bir dili ve gerçekçi bir tutumu var. Yankı uyandıran ilgi çekici bir roman… Muhteşem son derece etkili ve sürükleyici bir roman… Akademik analiz Yayınevi’nde yayınlanan son kitabı ’Yorgun Kuşlar’ kütüphanenizde bence bulunması gerekli bir kitap derim. Yazarlık ve kariyerinde hızla basamakları çıkan öğretmenimiz İsmail Güçtaş romanını okurken mutlaka kendinizde bir şeyler bulacak ve kendinizle yüzleşeceksiniz. Tebrikler öğretmenim. Yazmaya devam derim...
Ekleme Tarihi: 26 Temmuz 2022 - Salı
Erol KÜÇÜK

YORGUN KUŞLAR

Bulancak insanının yakından tanıdığı aynı zamanda Bulancak İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Edebiyat öğretmeni İsmail Güçtaş yazarlık konusunda basamakları tırmanmaya devam ediyor.

Daha önce Kan Turalı ve Selcen, Çimen Kuşları, Salur kazan ve Burla, Kül ve Gül romanları ile tanıdığımız Güçtaş bu kez Haziran 2022’de yayımlanan Bulancak’ı anlatan romanı ‘’Yorgun Kuşlar’’ mükemmelden öte bir roman.

Kitapsever dostların özellikle okumasını tavsiye ederim. Roman, insanı insana ve kendisine anlatan bir edebi tür…

İsmail öğretmenim, geçmişte yazmış olduğu romanlarında olduğu gibi  ‘Yorgun Kuşlar’da da yalın ve akılcı bir dil kullanmış. Romanı okumaya başladığınızda mutlaka bitirmek istersiniz, elinizden bırakmanız imkânsız.

Öğretmenimin en son romanı ‘Yorgun Kuşlar’da küçük ayrıntılar bile sağlam bir zincirin halkaları gibi örgülenmiş romanda. Olayların açıklanmasında genellikle kişileri konuşturarak vermeye çalışmış.  Romanda kasaba insanının sorunlarını günlük yaşamlarını ve duygularını anlatmış. Yalın bir dili ve gerçekçi bir tutumu var.

Yankı uyandıran ilgi çekici bir roman… Muhteşem son derece etkili ve sürükleyici bir roman…

Akademik analiz Yayınevi’nde yayınlanan son kitabı ’Yorgun Kuşlar’ kütüphanenizde bence bulunması gerekli bir kitap derim.

Yazarlık ve kariyerinde hızla basamakları çıkan öğretmenimiz İsmail Güçtaş romanını okurken mutlaka kendinizde bir şeyler bulacak ve kendinizle yüzleşeceksiniz. Tebrikler öğretmenim. Yazmaya devam derim...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.