Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

YILIN ÖĞRETMENİ SELÇUK SEKBAN

Evet başlığı okudunuz. Bana göre 2022 Yılının öğretmeni Selçuk Sekban. 1974 Trabzon Sürmene doğumlu. Ama gerçekten Bulancaklı. Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni. 9 yıldan bu yana bu okulda. Ortaokullar arası Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda 3 kez finallerde kıl payı kaçırdı şampiyonluğu  ama bu kez şeytanın bacağını kırdı.  Şimdi Küçükler ortaokullar arası Voleybol Türkiye Şampiyonu M.Akif Ortaokulu. Büyük ve anlamlı bir başarı. Şampiyon minikleri meydanda Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ile Giresun Milletvekili Avukat Kadir Aydın davul zurna ile karşıladı. Başkan Yakar kendilerini altınla ödüllendirdi. Tebrikler Selçuk Öğretmenim. Tebrikler çocuklar. Bizi Bulancak halkını mutlu ettiniz. Büyük bir gurur... Öğretmenin temel değerlerinden biri sevgidir. Sevgi, verilen emek ve zaman ile kendini gösterir. İşte Selçuk Öğretmen’de öğrencilerinin en iyisi olmalarına kendini adadı. Bu amaç doğrultusunda emek ve zaman vererek ve çok çalışarak tüm rakiplerini tek, tek Çankırı’da yenerek Küçükler Ortaokullar arası Erkek Voleybol takımı Türkiye şampiyonu olarak kürsüye çıktı. Bu altın eller Berat Sarıgül, Yiğit Yaşar Türüdü, Yusuf Esat Turan, Ahmet Akif Aydın, Arda Altun, Enes Yüksel Aksu, Ömer Duman, Ahmet Deniz Aslan, Kerem Şenel, Doğaç Çicek, Salih Furkan Ok, Halim Muhammed Kurd, Hüseyin Eren Baydere’yi alınlarından öpüyorum. Selçuk Öğretmen, öğrencilerin sevgisini kazanarak onlara rol model olarak bu büyük başarıyı getirdi. Sadece akademik başarılara değil öğrencilerinin gelişimlerine katkı sağlayan spor eğitimine ve başarılarına da önem verdiklerini belirten okulun sevilen ve çalışkan müdürü Mustafa Gündoğdu; ‘Bu gururu bize yaşatan Selçuk öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz’ diyerek haklı bir sevince ortak oldu. İlçeye Küçükler Ortaokullar arası Türkiye şampiyonasını getiren Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk Sekban öğrencilerin sosyal, sportif alanda gelişmeleri için gösterdiği çaba takdire şayan. Evli ve 2 çocuk babası Sekban aynı zamanda kendi alt yapıdan yetiştirdiği çocuklarla 4 sene Voleybol takımı 1.Ligde mücadele etti. Maddi imkansızlıklar neden öğretmeni seçiyor, kendisini tebrik ediyorum...  
Ekleme Tarihi: 10 Mayıs 2022 - Salı
Erol KÜÇÜK

YILIN ÖĞRETMENİ SELÇUK SEKBAN

Evet başlığı okudunuz. Bana göre 2022 Yılının öğretmeni Selçuk Sekban.

1974 Trabzon Sürmene doğumlu. Ama gerçekten Bulancaklı.

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni. 9 yıldan bu yana bu okulda. Ortaokullar arası Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda 3 kez finallerde kıl payı kaçırdı şampiyonluğu  ama bu kez şeytanın bacağını kırdı.  Şimdi Küçükler ortaokullar arası Voleybol Türkiye Şampiyonu M.Akif Ortaokulu.

Büyük ve anlamlı bir başarı.

Şampiyon minikleri meydanda Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ile Giresun Milletvekili Avukat Kadir Aydın davul zurna ile karşıladı. Başkan Yakar kendilerini altınla ödüllendirdi. Tebrikler Selçuk Öğretmenim. Tebrikler çocuklar. Bizi Bulancak halkını mutlu ettiniz. Büyük bir gurur...

Öğretmenin temel değerlerinden biri sevgidir. Sevgi, verilen emek ve zaman ile kendini gösterir.

İşte Selçuk Öğretmen’de öğrencilerinin en iyisi olmalarına kendini adadı. Bu amaç doğrultusunda emek ve zaman vererek ve çok çalışarak tüm rakiplerini tek, tek Çankırı’da yenerek Küçükler Ortaokullar arası Erkek Voleybol takımı Türkiye şampiyonu olarak kürsüye çıktı. Bu altın eller Berat Sarıgül, Yiğit Yaşar Türüdü, Yusuf Esat Turan, Ahmet Akif Aydın, Arda Altun, Enes Yüksel Aksu, Ömer Duman, Ahmet Deniz Aslan, Kerem Şenel, Doğaç Çicek, Salih Furkan Ok, Halim Muhammed Kurd, Hüseyin Eren Baydere’yi alınlarından öpüyorum.

Selçuk Öğretmen, öğrencilerin sevgisini kazanarak onlara rol model olarak bu büyük başarıyı getirdi. Sadece akademik başarılara değil öğrencilerinin gelişimlerine katkı sağlayan spor eğitimine ve başarılarına da önem verdiklerini belirten okulun sevilen ve çalışkan müdürü Mustafa Gündoğdu; ‘Bu gururu bize yaşatan Selçuk öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz’ diyerek haklı bir sevince ortak oldu.

İlçeye Küçükler Ortaokullar arası Türkiye şampiyonasını getiren Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk Sekban öğrencilerin sosyal, sportif alanda gelişmeleri için gösterdiği çaba takdire şayan.

Evli ve 2 çocuk babası Sekban aynı zamanda kendi alt yapıdan yetiştirdiği çocuklarla 4 sene Voleybol takımı 1.Ligde mücadele etti. Maddi imkansızlıklar neden öğretmeni seçiyor, kendisini tebrik ediyorum...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.