Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

YILDIZ HABER 15 YAŞINA GİRDİ

27 Haziran 2006 tarihinde yayın hayatına başlayan Yıldız Haber, 15. kuruluş yıldönümünü kutluyor... Sizlerden aldığı güç ve destekle, Bulancak, Piraziz ve Giresun’un sorunlarına çözüm üretmeye ve gündeme getirmeye çalıştı. 15 yıl boyunca doğruluktan ve yayın politikasından ödün vermedi. Menfaat için çıkmadı. Menfaatler peşine koşmadı. Doğru bildiğini yazdı. Gazetenin kurucusu ve sahibi Ali Yıldız, oğulları ve çalışanlar; sevgi – saygı – birlik – beraberlik duygularını bastı makinalarla kağıda ve ‘Yıldız Haber‘ dedi yarınlara olan özlemlerini size sundu... Siz de Yıldız Haber’i takip ettiniz, tam 15 yıldır hiç yalnız bırakmadınız. Yıldız Haber ne kadar sizin yanınızda olduysa, sizde Yıldız Haber’le oldunuz. Yıldız Haber hiç yorulmadı... Siz daha güzellerine, daha güzel hizmetlere, layıksınız... Yıldız Haber sizin için çalışıyor, daha iyisi için. İlk çıktığı günkü gibi heyecanlı, durulmadı. 15. yılında, geleceğe daha güzel bir Yıldız Haber’i taşımayı hedefliyor. Yıldız Haber’le nice 15 yılları kutlamaya var mısınız? Yıldız Haber sizinle, ‘TÜRK MİLLETİ BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR’ ilkesini baş tacı ederek, yüreğinize işleyerek yarınlara yürümeye hazır. 15. yılında da Yıldız Haber’le olanlara, bu yolu paylaşanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yıldız Haber Gazetesini, 15 yaşına girmesi vesilesiyle yürekten kutluyoruz. İlkeli ve dürüst yayıncılıktan taviz vermeyen, yaşadığı kentin meselelerini gündeme getirip, halkın sesi olan bu güzide yayın kuruluşu, başta Kurucusu ve Sahibi Ali Yıldız Bey olmak üzere, Sinan Yıldız ve tüm çalışanların şahsında yürekten kutluyorum. Halka Hizmeti Hak'ka hizmet olarak gören Yıldız Haber ailesinin büyüyerek çevremizi güneş gibi aydınlatmaya devam edeceğinden asla şüphemiz yoktur. Nice yıllara...    
Ekleme Tarihi: 29 Haziran 2020 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

YILDIZ HABER 15 YAŞINA GİRDİ

27 Haziran 2006 tarihinde yayın hayatına başlayan Yıldız Haber, 15. kuruluş yıldönümünü kutluyor...

Sizlerden aldığı güç ve destekle, Bulancak, Piraziz ve Giresun’un sorunlarına çözüm üretmeye ve gündeme getirmeye çalıştı. 15 yıl boyunca doğruluktan ve yayın politikasından ödün vermedi. Menfaat için çıkmadı. Menfaatler peşine koşmadı. Doğru bildiğini yazdı. Gazetenin kurucusu ve sahibi Ali Yıldız, oğulları ve çalışanlar; sevgi – saygı – birlik – beraberlik duygularını bastı makinalarla kağıda ve ‘Yıldız Haber‘ dedi yarınlara olan özlemlerini size sundu...
Siz de Yıldız Haber’i takip ettiniz, tam 15 yıldır hiç yalnız bırakmadınız.

Yıldız Haber ne kadar sizin yanınızda olduysa, sizde Yıldız Haber’le oldunuz.

Yıldız Haber hiç yorulmadı...

Siz daha güzellerine, daha güzel hizmetlere, layıksınız...

Yıldız Haber sizin için çalışıyor, daha iyisi için. İlk çıktığı günkü gibi heyecanlı, durulmadı.

15. yılında, geleceğe daha güzel bir Yıldız Haber’i taşımayı hedefliyor.

Yıldız Haber’le nice 15 yılları kutlamaya var mısınız?

Yıldız Haber sizinle, ‘TÜRK MİLLETİ BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR’ ilkesini baş tacı ederek, yüreğinize işleyerek yarınlara yürümeye hazır. 15. yılında da Yıldız Haber’le olanlara, bu yolu paylaşanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yıldız Haber Gazetesini, 15 yaşına girmesi vesilesiyle yürekten kutluyoruz. İlkeli ve dürüst yayıncılıktan taviz vermeyen, yaşadığı kentin meselelerini gündeme getirip, halkın sesi olan bu güzide yayın kuruluşu, başta Kurucusu ve Sahibi Ali Yıldız Bey olmak üzere, Sinan Yıldız ve tüm çalışanların şahsında yürekten kutluyorum. Halka Hizmeti Hak'ka hizmet olarak gören Yıldız Haber ailesinin büyüyerek çevremizi güneş gibi aydınlatmaya devam edeceğinden asla şüphemiz yoktur.

Nice yıllara...
 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.