Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

YARIN UCİM GİRESUN TEMSİLCİLİĞİ AÇILIYOR

Saadet Öğretmen Çocuk istismarı ile mücadele derneği (UCİM) Giresun il temsilciliği 25 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00'te açılıyor. İzmir'e görev yaptığı sırada okulda altı kız öğrenciye yönelik cinsel istismarı ortaya çıkaran öğretmen Saadet Özkan tarafından Mersin merkezli açılan UCİM'in Giresun temsilciliği Giresun Güre Mahallesi Bağcılar Sokak Acarken Güre Deniz Evleri C Blok Manolya apt:01 No:04'te açılışı UCIM Genel Başkanı Öğretmen Saadet Özkan ve Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan tarafından açılışı gerçekleşecektir. Bu derneğin bir üyesi olarak amaç çocukları ve aileleri cinsel istismara karşı bilinçlendirmek, cinsel istismara uğrayan çocuklara destek olmak ve cinsel istismarın önüne geçmektir. UCIM gönüllüleri ülke genelinde eğitimler ve çalışmalar yaparak sokak, sokak dolaşarak annelere, babalara bilgilendirme, psikolojik destek, hukuki yardım, rehabilitasyon ve her tür yardım yapılıyor. Çocuklar bizim mutluluğumuz. Onlar mutlu olurlarsa ailesi mutlu olur. Bizde mutlu oluruz. Çocuklar vatandır. Çocuklar için birlikte mücadele edeceğiz. Ve bu mücadelede onlara mutlu yarınlar ile mutlu günler kuracağız.  Çocukların acılarını dindireceğiz ve acı lafının olmasına hep birlikte engel olacağız. Çocuğunuzu çok iyi koruyabilirsiniz ama ileride çocuğunuzun kime aşık olup kiminle evlenecegini bilemezsiniz. Eğer alacağınız damat ya da gelin adayı geçmişte istismara uğramışsa o evlilikten gelecekte olacabilecek sıkıntıları bile tahmin edemezsiniz. Onun için istismara uğrayan bütün çocuklar bizim çocuğumuzdur. Artık çocuklarımız konuşuyor. Bizim sloganımızda zaten "Çocuklar konuşacak. UCIM yanlarında olacak” sloganıyla yola çıkan Derneğimiz çocuk istismarının önlenmesi amacıyla eğitim toplumsal bilinçlenme ve farkındalık projeleri üzerinde çalışmayı amaç edinmiştir. Giresun UCIM temsilciliği açılış bir gün öncesi 24 Mayıs Salı saat 19.00'da Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halis Demir Konferans salonunda UCIM Genel Başkanı Öğretmen Saadet Özkan ve UCIM Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan tarafından konferans verilecektir. Tüm Giresunlu ve çevre ilçeleri hem konferansa hemde açılışa davetlisiniz. UCIM ihbar hattı 03243311818 olup www.ucim.org.tr İstediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
Ekleme Tarihi: 24 Mayıs 2022 - Salı
Erol KÜÇÜK

YARIN UCİM GİRESUN TEMSİLCİLİĞİ AÇILIYOR

Saadet Öğretmen Çocuk istismarı ile mücadele derneği (UCİM) Giresun il temsilciliği 25 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00'te açılıyor.

İzmir'e görev yaptığı sırada okulda altı kız öğrenciye yönelik cinsel istismarı ortaya çıkaran öğretmen Saadet Özkan tarafından Mersin merkezli açılan UCİM'in Giresun temsilciliği Giresun Güre Mahallesi Bağcılar Sokak Acarken Güre Deniz Evleri C Blok Manolya apt:01 No:04'te açılışı UCIM Genel Başkanı Öğretmen Saadet Özkan ve Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan tarafından açılışı gerçekleşecektir.

Bu derneğin bir üyesi olarak amaç çocukları ve aileleri cinsel istismara karşı bilinçlendirmek, cinsel istismara uğrayan çocuklara destek olmak ve cinsel istismarın önüne geçmektir.

UCIM gönüllüleri ülke genelinde eğitimler ve çalışmalar yaparak sokak, sokak dolaşarak annelere, babalara bilgilendirme, psikolojik destek, hukuki yardım, rehabilitasyon ve her tür yardım yapılıyor.

Çocuklar bizim mutluluğumuz.

Onlar mutlu olurlarsa ailesi mutlu olur. Bizde mutlu oluruz. Çocuklar vatandır. Çocuklar için birlikte mücadele edeceğiz.

Ve bu mücadelede onlara mutlu yarınlar ile mutlu günler kuracağız.  Çocukların acılarını dindireceğiz ve acı lafının olmasına hep birlikte engel olacağız.

Çocuğunuzu çok iyi koruyabilirsiniz ama ileride çocuğunuzun kime aşık olup kiminle evlenecegini bilemezsiniz. Eğer alacağınız damat ya da gelin adayı geçmişte istismara uğramışsa o evlilikten gelecekte olacabilecek sıkıntıları bile tahmin edemezsiniz.

Onun için istismara uğrayan bütün çocuklar bizim çocuğumuzdur. Artık çocuklarımız konuşuyor. Bizim sloganımızda zaten "Çocuklar konuşacak. UCIM yanlarında olacak” sloganıyla yola çıkan Derneğimiz çocuk istismarının önlenmesi amacıyla eğitim toplumsal bilinçlenme ve farkındalık projeleri üzerinde çalışmayı amaç edinmiştir.

Giresun UCIM temsilciliği açılış bir gün öncesi 24 Mayıs Salı saat 19.00'da Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halis Demir Konferans salonunda UCIM Genel Başkanı Öğretmen Saadet Özkan ve UCIM Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan tarafından konferans verilecektir.

Tüm Giresunlu ve çevre ilçeleri hem konferansa hemde açılışa davetlisiniz.

UCIM ihbar hattı 03243311818 olup www.ucim.org.tr

İstediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.