Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

VE ZİL ÇALDI

Dün okullarda ders zili çaldı.Tatil sürecinde okulundan, öğretmeninden, arkadaşlarından uzak kalanlarda özlem bitti. Sokaklar şenlendi. Okula yeni adım atan minikler okullu olmanın mutluluğunu yaşadılar. Şimdi ilkokul yıllarımı anımsıyorum.Ama o atmosferin içinden yıllar geçmesine rağmen unutamadım. Her yeni ogretim yılı geldiğinde o güzelim yılları anımsarım. Artık trafik yoğunlaştı.Sokaklar çocuklarla cıvıl,cıvıl oldu.Okulların önü servis araçlarıyla doldu taştı. Ogrenciler sıralarına oturdular,heyecanla ogretmenlerini beklemeye başladılar. Toplum olarak öyle bir görev yükledik ki ogretmenlerimize anlamamız mümkün değil.Ulke  mizin geleceği söz konusu olunca hiç bir fedakarlıktan kaçırmayan öğretmenlerimiz,bu yolun baş mimaridirlar.Ancak siyasiler,idareciler ve toplumun belli kesimi tarafından görmezden geliniyor. Herseye rağmen anlamlıdır ogretmen olmak. Koca bir yaşamı sığdırırlar küçücük sınıflarına. Birilerinin hayatına dokunmak güzel bir gelecek,güzel bir dünya için çabalamak. Mazeret üretmek değil  ne olursa olsun yapmaktır. Bir umut ışığı yakmaktır sönmüş dünyamıza. Bu bir meslek degil,hayat tarzıdır öğretmen olmak. 2022-2023 Egitim öğretim yılında ogretmenim, öğrenci ve velilerimize sorunsuz, pantemisiz,sağlıklı bir yıl diliyoruz.
Ekleme Tarihi: 13 Eylül 2022 - Salı
Erol KÜÇÜK

VE ZİL ÇALDI

Dün okullarda ders zili çaldı.Tatil sürecinde okulundan, öğretmeninden, arkadaşlarından uzak kalanlarda özlem bitti.

Sokaklar şenlendi. Okula yeni adım atan minikler okullu olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Şimdi ilkokul yıllarımı anımsıyorum.Ama o atmosferin içinden yıllar geçmesine rağmen unutamadım.

Her yeni ogretim yılı geldiğinde o güzelim yılları anımsarım.

Artık trafik yoğunlaştı.Sokaklar çocuklarla cıvıl,cıvıl oldu.Okulların önü servis araçlarıyla doldu taştı.

Ogrenciler sıralarına oturdular,heyecanla ogretmenlerini beklemeye başladılar.

Toplum olarak öyle bir görev yükledik ki ogretmenlerimize anlamamız mümkün değil.Ulke  mizin geleceği söz konusu olunca hiç bir fedakarlıktan kaçırmayan öğretmenlerimiz,bu yolun baş mimaridirlar.Ancak siyasiler,idareciler ve toplumun belli kesimi tarafından görmezden geliniyor.

Herseye rağmen anlamlıdır ogretmen olmak. Koca bir yaşamı sığdırırlar küçücük sınıflarına.

Birilerinin hayatına dokunmak güzel bir gelecek,güzel bir dünya için çabalamak.

Mazeret üretmek değil  ne olursa olsun yapmaktır. Bir umut ışığı yakmaktır sönmüş dünyamıza.

Bu bir meslek degil,hayat tarzıdır öğretmen olmak.

2022-2023 Egitim öğretim yılında ogretmenim, öğrenci ve velilerimize sorunsuz, pantemisiz,sağlıklı bir yıl diliyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.