Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

UZMAN DOKTOR MEHMET KORKMAZ’IN ARDINDAN…

Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüttüğü sürece,mütevazi tavırlarıyla gönülleri kazanan  Uzman Doktor Mehmet Korkmaz’dan söz ediyorum.Kendi isteği ile Giresun                                        Pr.Doktor  İlhan Özdemir Devlet Hastanesi başhekimliğine atandı.Yeni görevine geçtiğimiz hafta içinde başladı. Bulancak’ta çalıştığı süre içinde samimi ve içten  tavırları kadar hastalarına nüktedan kişiliğiyle yaklaşıp teşhisler koyan, sadece Bulancak  değil, Piraziz  ve çevresine günün dermanı olma şartlarını zorlayan, Sevgili Mehmet Korkmaz , geçmişin iz bırakan Bulancakta görev yapan doktorları arasında yer aldı artık. Şimdi Giresun ilhan Özdemir Devlet Hastanesi Baş hekimi olan can dost, Sevgili  Mehmet Korkmaz, sadece geçmişin değil, günümüzün de hala iz bırakan Bulancak’ta çalışan  doktorlarındandı… Dürüstlük ve efendiliğin meziyet değil de insani bir irade olduğunu her daim davranış boyutuyla zihnime kazıyan, azmiyle çalışıp, doktorluğunu insan onuruyla bir bütün halinde tüm gerçekliğiyle taşıyan, Bulancak’ta  kaldığı yıllarda dair  hizmeti borç öder gibi üstlenirken her talep ve isteğe çare olmaya çalışan, zorluklar ve olmayacak istekler karşısında bile yüzündeki gülümsemeyi esirgemeyen , edep sözünün davranışta, tekâmül tanımlamasının ise felsefede vücut bulduğu. Evveli ahirimizin kara toprak olduğu şu yaşamda hekim kimliğini  Bulancak Devlet Hastanesi’nde  geliştirip,şimdi ise Giresun Pr. Doktor İlhan Özdemir Devlet  hastanesi Başhekimliği görevine başlayan ,Sevgili Uzman Doktor Mehmet Korkmaz, Bulancak’ta  görev yapıp iz bırakan doktorlar arasında yer aldı.  Yıllarca  anestezi uzmanlığı yaptığı kadar bu görevini yöneticilikte Başhekim olarak da ifa eden. çalışkanlığı kadar sempatik kişiliğiyle de öne çıkan Sevgili  Doktor Mehmet Korkmaz  sadece geçmişin değil günümüzün de hala iz bırakan doktorlarındandı. Çoğu şeyi planlayarak, zamanında ve severek yapmayı kendisine hayat felsefesi edinen Sevgili Mehmet Korkmaz , sadece geçmişin değil, günümüzün de hala iz bırakan doktorlarındandı. Doktorluğun vakarlığını ve içtenliğini insan kişiliğiyle bütünleyen, Sevgili  Doktor Murat Korkmaz  geçmişin iz bırakan Bulancak’ta görev yapan  doktorlar arasında yer aldı. Gerek görev yaptığı yıllarda alçakgönüllülüğünü elden bırakmayan, yürüteceği Pr. Doktor İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimliği  görevini üstlenmiş , Hipokrat yemininin şiarıyla başarıyla yürüten, Sevgili Doktor Mehmet Korkmaz. Bu kutsal ve bir o kadar da zor olan görevi geçmişte ve akabinde hala özveriyle yerine getiren. Doktorum,affına sığınarak, senden  unuttuğum veya yazmamış olduklarım da olabilir,Yeni görev yerinde başarılar dilerim.
Ekleme Tarihi: 19 Aralık 2023 - Salı
Erol KÜÇÜK

UZMAN DOKTOR MEHMET KORKMAZ’IN ARDINDAN…

Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüttüğü sürece,mütevazi tavırlarıyla gönülleri

kazanan  Uzman Doktor Mehmet Korkmaz’dan söz ediyorum.Kendi isteği ile Giresun                                       

Pr.Doktor  İlhan Özdemir Devlet Hastanesi başhekimliğine atandı.Yeni görevine geçtiğimiz hafta içinde başladı.

Bulancak’ta çalıştığı süre içinde samimi ve içten  tavırları kadar hastalarına nüktedan kişiliğiyle yaklaşıp teşhisler koyan, sadece Bulancak  değil, Piraziz  ve çevresine günün dermanı olma şartlarını zorlayan, Sevgili Mehmet Korkmaz , geçmişin iz bırakan Bulancakta görev yapan doktorları arasında yer aldı artık.

Şimdi Giresun ilhan Özdemir Devlet Hastanesi Baş hekimi olan can dost, Sevgili  Mehmet Korkmaz, sadece geçmişin değil, günümüzün de hala iz bırakan Bulancak’ta çalışan  doktorlarındandı…

Dürüstlük ve efendiliğin meziyet değil de insani bir irade olduğunu her daim davranış boyutuyla zihnime kazıyan, azmiyle çalışıp, doktorluğunu insan onuruyla bir bütün halinde tüm gerçekliğiyle taşıyan,

Bulancak’ta  kaldığı yıllarda dair  hizmeti borç öder gibi üstlenirken her talep ve isteğe çare olmaya çalışan, zorluklar ve olmayacak istekler karşısında bile yüzündeki gülümsemeyi esirgemeyen ,

edep sözünün davranışta, tekâmül tanımlamasının ise felsefede vücut bulduğu.

Evveli ahirimizin kara toprak olduğu şu yaşamda hekim kimliğini  Bulancak Devlet Hastanesi’nde  geliştirip,şimdi ise Giresun Pr. Doktor İlhan Özdemir Devlet  hastanesi Başhekimliği görevine başlayan ,Sevgili Uzman Doktor Mehmet Korkmaz, Bulancak’ta  görev yapıp iz bırakan doktorlar arasında yer aldı.

 Yıllarca  anestezi uzmanlığı yaptığı kadar bu görevini yöneticilikte Başhekim olarak da ifa eden. çalışkanlığı kadar sempatik kişiliğiyle de öne çıkan Sevgili  Doktor Mehmet Korkmaz  sadece geçmişin değil günümüzün de hala iz bırakan doktorlarındandı.

Çoğu şeyi planlayarak, zamanında ve severek yapmayı kendisine hayat felsefesi edinen Sevgili Mehmet Korkmaz , sadece geçmişin değil, günümüzün de hala iz bırakan doktorlarındandı.

Doktorluğun vakarlığını ve içtenliğini insan kişiliğiyle bütünleyen, Sevgili  Doktor Murat Korkmaz  geçmişin iz bırakan Bulancak’ta görev yapan  doktorlar arasında yer aldı.

Gerek görev yaptığı yıllarda alçakgönüllülüğünü elden bırakmayan, yürüteceği Pr. Doktor İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimliği  görevini üstlenmiş , Hipokrat yemininin şiarıyla başarıyla yürüten, Sevgili Doktor Mehmet Korkmaz.

Bu kutsal ve bir o kadar da zor olan görevi geçmişte ve akabinde hala özveriyle yerine getiren. Doktorum,affına sığınarak, senden  unuttuğum veya yazmamış olduklarım da olabilir,Yeni görev yerinde başarılar dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.