Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

UZAĞA GİTMEYE GEREK YOK, DİYETİSYEN YANIMIZDA

Bulancak Mehmet Aybar iş hanında bürosu bulanan Diyetisyen Merve Savur’dan söz ediyorum.   Bugün  bu köşemi Merve Hanım’a ayırdım. Kilolu olmam nedeniyle  diyetisyene gitmeyi hep düşünüyordum. Ama çoğumuzun öne sürdüğü gibi zaman bulamıyor diye kendimi avutuyordum.  Kendisi ile tanıştım. Öncelikle açık yüreklilikle şunu söyleyebilirim. Merve Hanım mesleğinde gerçek bir uzman. Danışanlarına olan yaklaşımı, hepsiyle tek tek ilgilenmesi, sıcakkanlı ve sempatik tavırları onun harika bir diyetisyen olduğunun ispatı. İşinde çok başarılı ve aynı zamanda danışmanlarına karşı da çok toleranslı.Saat kaç olursa olsun yardımına ihtiyacınız olduğunda sizinle ilgileniyor.Aç kalmadan sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyen herkese  de Merve hanım’a gitmelerini tavsiye ediyorum. Bana diyet listesi hazırladı.Şu an korumadayım.2 ayda 3 kilo verdim.Asla aç kalmadım.Çözüm suydu:Acıkmadan yedim ve doymadan kalktım.Sürekli yürüdüğüm için vücudumdaki hantallığı attım.Diyetten önce neredeyse hiç su içmiyordum.Su içmeyi alışkanlık haline getirdim.Bunların hepsini Merve Hanıma  borçluyum.Merve güler yüzlü,sevimli,sempatik,diyetisyen  olduğu kadar çok iyi bir psikolog olduğunu söyleyebilirim.Sizi ilk gördüğünde  ne istediğini çok iyi anlayıp o yönde sadece size ait olan beslenme proğramı sunuyor. Kişiye diyet süresince kilo verdirip sonrası için nasıl beslenmen gerektiğini eğitimini çok iyi aşılıyor.Diyet sabır işi kabul ama o sabrı destekleyen sizi teselli edip gaza getiren de bi doktora ihtiyacın olduğu kesin….Benim istediğim yiyecekleri onun belirlediği miktar ve zaman da tükettim ve sonuç 80’in üzerinde biriyken 68’e düştüm.Merve Hanım kendini geliştiren,güncel değişimleri takip eden biri.Başka diyetisyenler giden birçok arkadaşım var ama Merve Hanım  gibi çözüm üreten,farklılıklara açık diyetisyen bulmak zor.Geleceği eminim çok parlak olacak. Arkadaşlarıma da Merve hanımın tavsiyelerini söylüyorum.Daha da kilo vereceğim. Eğer sizde benim gibi  kendinize değişime  karar verdiyseniz çok iyi bir seçim yapmış olacaksınız.Merve Hanım’ın verdiği diyetle  hem gün içerisinde açlık ve  halsizlik hmeden  bir çok alışkanlıklarınızı bir köşede bırakarak etkili sonuçlara ulaşabilirsiniz.Merve Hanım’ın size verdiği motivasyonla  daha kararlı bir şekilde  hareket edeceksiniz. Merve Hanım’la tanışmakta  fayda var diyorum.
Ekleme Tarihi: 07 Nisan 2017 - Cuma
Erol KÜÇÜK

UZAĞA GİTMEYE GEREK YOK, DİYETİSYEN YANIMIZDA

Bulancak Mehmet Aybar iş hanında bürosu bulanan Diyetisyen Merve Savur’dan söz ediyorum.   Bugün  bu köşemi Merve Hanım’a ayırdım. Kilolu olmam nedeniyle  diyetisyene gitmeyi hep düşünüyordum. Ama çoğumuzun öne sürdüğü gibi zaman bulamıyor diye kendimi avutuyordum.  Kendisi ile tanıştım. Öncelikle açık yüreklilikle şunu söyleyebilirim. Merve Hanım mesleğinde gerçek bir uzman. Danışanlarına olan yaklaşımı, hepsiyle tek tek ilgilenmesi, sıcakkanlı ve sempatik tavırları onun harika bir diyetisyen olduğunun ispatı. İşinde çok başarılı ve aynı zamanda danışmanlarına karşı da çok toleranslı.Saat kaç olursa olsun yardımına ihtiyacınız olduğunda sizinle ilgileniyor.Aç kalmadan sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyen herkese  de Merve hanım’a gitmelerini tavsiye ediyorum.

Bana diyet listesi hazırladı.Şu an korumadayım.2 ayda 3 kilo verdim.Asla aç kalmadım.Çözüm suydu:Acıkmadan yedim ve doymadan kalktım.Sürekli yürüdüğüm için vücudumdaki hantallığı attım.Diyetten önce neredeyse hiç su içmiyordum.Su içmeyi alışkanlık haline getirdim.Bunların hepsini Merve Hanıma  borçluyum.Merve güler yüzlü,sevimli,sempatik,diyetisyen  olduğu kadar çok iyi bir psikolog olduğunu söyleyebilirim.Sizi ilk gördüğünde  ne istediğini çok iyi anlayıp o yönde sadece size ait olan beslenme proğramı sunuyor. Kişiye diyet süresince kilo verdirip sonrası için nasıl beslenmen gerektiğini eğitimini çok iyi aşılıyor.Diyet sabır işi kabul ama o sabrı destekleyen sizi teselli edip gaza getiren de bi doktora ihtiyacın olduğu kesin….Benim istediğim yiyecekleri onun belirlediği miktar ve zaman da tükettim ve sonuç 80’in üzerinde biriyken 68’e düştüm.Merve Hanım kendini geliştiren,güncel değişimleri takip eden biri.Başka diyetisyenler giden birçok arkadaşım var ama Merve Hanım  gibi çözüm üreten,farklılıklara açık diyetisyen bulmak zor.Geleceği eminim çok parlak olacak. Arkadaşlarıma da Merve hanımın tavsiyelerini söylüyorum.Daha da kilo vereceğim. Eğer sizde benim gibi  kendinize değişime  karar verdiyseniz çok iyi bir seçim yapmış olacaksınız.Merve Hanım’ın verdiği diyetle  hem gün içerisinde açlık ve  halsizlik hmeden  bir çok alışkanlıklarınızı bir köşede bırakarak etkili sonuçlara ulaşabilirsiniz.Merve Hanım’ın size verdiği motivasyonla  daha kararlı bir şekilde  hareket edeceksiniz. Merve Hanım’la tanışmakta  fayda var diyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.