Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

ŞUBAT AYI'NIN GÜZELLİĞİ

Bitmek bilmeyen ve sanki aylardır sürüyormuş etkisi yaratan Ocak ayı biteli bugün 8. gün Bugün Şubat ayının 8'i, Bazen sevindik, bazen üzüldük. Şimdi geldik yılın en kısa süren ayının üçte birine. Kasım'da aşk başkadır deseler de Şubat’ında 14'ü var. Şubat ayı doğanın için, için uyandığı gökyüzünün karasını ala çalmaya hazırlandığı aydır. Kış mevsiminin son ayı olsa da soğuğun iyice hissedildiği ama baharada gidileceği için uzun sürmeyeyim diye 28 yada 29 gün çeken bir aydır. Kışın tatlı, tatlı devam ettiği, soğukları asla hız kesmediği bir ay Şubat ayı. Diğer 11 ayın en kısa sürenidir ama bu ayda yaşanan güzellikler bir ömre bedel olarak düşünülebilir. Bu yıl Şubat ayı salı başladı ve 28 Şubat pazartesi günü bitiyor. Şubat ayı içi sevgi dolu, Kar tanelerinin saf ve temiz yüzü sevgiyi indirmiş yeryüzüne, Biz bol karlı, kuşların keyfini tam anlamıyla çıkartmış ve bu zevki yaşamış bir jenerasyonuz. Yaz aylarını ve onun özgürlüğünü sevdiğimiz kadar Kış aylarını ve kış aylarındaki heyecanımızı hiç üşenmeden saatlerce karlarla oynadığımızı asla unutamayız. Evet bembeyaz pamuklar gibi uçuşan kar taneleri İçimize dolan ağzınızla yakalamak için peşinden koşturup durduğumuz ve elimize düştüğünde bir anda yol olan sihirli kelebekler. Şubat ayında günümüz aydın olsun. İsleriniz yolunda, sağlığınız yerinde, riskiniz ve ömrünüz bereketli, her şeyiniz gönlünüzce olsun.
Ekleme Tarihi: 08 Şubat 2022 - Salı
Erol KÜÇÜK

ŞUBAT AYI'NIN GÜZELLİĞİ

Bitmek bilmeyen ve sanki aylardır sürüyormuş etkisi yaratan Ocak ayı biteli bugün 8. gün

Bugün Şubat ayının 8'i,

Bazen sevindik, bazen üzüldük. Şimdi geldik yılın en kısa süren ayının üçte birine.

Kasım'da aşk başkadır deseler de Şubat’ında 14'ü var.

Şubat ayı doğanın için, için uyandığı gökyüzünün karasını ala çalmaya hazırlandığı aydır. Kış mevsiminin son ayı olsa da soğuğun iyice hissedildiği ama baharada gidileceği için uzun sürmeyeyim diye 28 yada 29 gün çeken bir aydır.

Kışın tatlı, tatlı devam ettiği, soğukları asla hız kesmediği bir ay Şubat ayı.

Diğer 11 ayın en kısa sürenidir ama bu ayda yaşanan güzellikler bir ömre bedel olarak düşünülebilir.

Bu yıl Şubat ayı salı başladı ve 28 Şubat pazartesi günü bitiyor.

Şubat ayı içi sevgi dolu, Kar tanelerinin saf ve temiz yüzü sevgiyi indirmiş yeryüzüne, Biz bol karlı, kuşların keyfini tam anlamıyla çıkartmış ve bu zevki yaşamış bir jenerasyonuz. Yaz aylarını ve onun özgürlüğünü sevdiğimiz kadar Kış aylarını ve kış aylarındaki heyecanımızı hiç üşenmeden saatlerce karlarla oynadığımızı asla unutamayız.

Evet bembeyaz pamuklar gibi uçuşan kar taneleri İçimize dolan ağzınızla yakalamak için peşinden koşturup durduğumuz ve elimize düştüğünde bir anda yol olan sihirli kelebekler.

Şubat ayında günümüz aydın olsun. İsleriniz yolunda, sağlığınız yerinde, riskiniz ve ömrünüz bereketli, her şeyiniz gönlünüzce olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.