Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER-YÖRELERİMİZ PROJESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından  Türkiye’nin 81 ilinde düzenlenen ‘’Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz’’ projesi kapsamında  gençlerimize  tüm masrafları Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından yapılan  gezi fırsatı tanınıyor.Böylece Türkiye kuzeyinden güneyine ,doğusundan batısındaki gençlerin kaynaşması ve kültürel etkileşimde bulunmalarına imkan veriliyor.Gençler arasında diyalogun artırılması ve düzenlenen gezi programları sayesinde  ülkemizin doğal,tarihi güzelliklerini yerinde görerek,ülkelerini daha çok sevmelerine katkı sağlaması amacıyla bu proje hayata geçirildi. İşte bu etkinlikler sırasında  gençlerimiz  kendilerini geliştirme fırsatı bulurken,hayatın koşuşturması içinde yaşadıkları stresi en aza indirmek şansını da buluyorlar. Proje kapsamında  gençler merak ettikleri ve daha önce görme fırsatı elde edemedikleri yerleri ziyaret edecekler.Bu etkinliklere engelli gençlerimizin refakatçileriyle katılımı mümkün olacak. Aynı zamanda şehit gazi yakını olanlara,anne ve babası vefat edenlere,dezavantajlı ve kırsal kesimde yaşayan gençlere öncelik verilmesi de ayrı bir güzellik. Biz Bulancak Kız Anadolu imam Hatip Lisesi ve Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile  ‘’Şehirler Ve Kültürler-Yörelerimiz Projesi ‘’etkinliğine katıldık.Gençlerimiz bu gezi ile birlikte  yeni şehirler görme,yeni arkadaşlıklar edinme fırsatı buldular.Samsun’un Milli Mücadele'de ki Yeri ve önemini kavradılar. Bandırma vapuru müzesini görme fırsatı yakaladılar.Arkeoloji ve Etnografya müzesi, Amisos Tepesi, Kızılırmak deltası kuş Cenneti’ni gördüler. Bu gençlere bu fırsatı tanıyan sayın Gençlik Ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a  buradan öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.
Ekleme Tarihi: 20 Ekim 2016 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER-YÖRELERİMİZ PROJESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından  Türkiye’nin 81 ilinde düzenlenen ‘’Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz’’ projesi kapsamında  gençlerimize  tüm masrafları Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından yapılan  gezi fırsatı tanınıyor.Böylece Türkiye kuzeyinden güneyine ,doğusundan batısındaki gençlerin kaynaşması ve kültürel etkileşimde bulunmalarına imkan veriliyor.Gençler arasında diyalogun artırılması ve düzenlenen gezi programları sayesinde  ülkemizin doğal,tarihi güzelliklerini yerinde görerek,ülkelerini daha çok sevmelerine katkı sağlaması amacıyla bu proje hayata geçirildi.
 İşte bu etkinlikler sırasında  gençlerimiz  kendilerini geliştirme fırsatı bulurken,hayatın koşuşturması içinde yaşadıkları stresi en aza indirmek şansını da buluyorlar.
Proje kapsamında  gençler merak ettikleri ve daha önce görme fırsatı elde edemedikleri yerleri ziyaret edecekler.Bu etkinliklere engelli gençlerimizin refakatçileriyle katılımı mümkün olacak. Aynı zamanda şehit gazi yakını olanlara,anne ve babası vefat edenlere,dezavantajlı ve kırsal kesimde yaşayan gençlere öncelik verilmesi de ayrı bir güzellik.
Biz Bulancak Kız Anadolu imam Hatip Lisesi ve Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile  ‘’Şehirler Ve Kültürler-Yörelerimiz Projesi ‘’etkinliğine katıldık.Gençlerimiz bu gezi ile birlikte  yeni şehirler görme,yeni arkadaşlıklar edinme fırsatı buldular.Samsun’un Milli Mücadele'de ki Yeri ve önemini kavradılar. Bandırma vapuru müzesini görme fırsatı yakaladılar.Arkeoloji ve Etnografya müzesi, Amisos Tepesi, Kızılırmak deltası kuş Cenneti’ni gördüler. Bu gençlere bu fırsatı tanıyan sayın Gençlik Ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a  buradan öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.