Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

SAMSUN KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ

Karadeniz Samsun 5. Kitap Fuarı bu Pazar günü sona eriyor. Bizde son günde kısmet olursa arkadaşlarla Samsun Kitap fuarına gideceğiz. 16 Şubat geçtiğimiz Cumartesi günü başlayan fuarda kitapseverler buluşmaya devam ediyor. Samsun şehri için bir artı bu etkinlik. Takip eden okurlarla bir araya gelme fırsatı oldu. Üniversitede okuyan genç arkadaşların buluşma noktası. Karadeniz’de Lise ve Ortaokul öğrencileri fuarı görmek için adeta yarış içindeler. Mutluluklarına diyecek yok. Aslında oldum olası kitap fuarlarını pek sevmem. Kalabalık ve havasız ortamı beni rahatsız eder. Neyse ki kitap satış siteleri bu noktada önemli bir işlevi yerine getiriyor. Aradığınız kitap her zaman elinizin altında, bu siteler, Her yayınevi kitabını daha çok satma derdinde. Web siteleri de bundan kâr elde edecekleri için her türlü kolaylığı yapmaya hazır. Beni hakir gören, küçümseyen, varlığımdan dahi hoşnut olmayan yayıncıları ve kitaplarını görmek zorunda kalmıyorum. Samsun Kitap Fuarı 19 Mayıs’ın 100.yılına hazırlandığımız bu günlerde, Bu önemli kültür etkinliği. Türkiye’nin en seçkin yazarlarını görme fırsatı buluyoruz. Ziyaretçi sayısı her geçen yıl artıyor. Karadeniz’in tüm illeri kitaba büyük ilgi duyuyor. Otobüslerle öğrenciler geliyor. Ne mutlu sürekli okuyana…
Ekleme Tarihi: 18 Şubat 2019 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

SAMSUN KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ

Karadeniz Samsun 5. Kitap Fuarı bu Pazar günü sona eriyor. Bizde son günde kısmet olursa arkadaşlarla Samsun Kitap fuarına gideceğiz.

16 Şubat geçtiğimiz Cumartesi günü başlayan fuarda kitapseverler buluşmaya devam ediyor.

Samsun şehri için bir artı bu etkinlik. Takip eden okurlarla bir araya gelme fırsatı oldu. Üniversitede okuyan genç arkadaşların buluşma noktası. Karadeniz’de Lise ve Ortaokul öğrencileri fuarı görmek için adeta yarış içindeler. Mutluluklarına diyecek yok.

Aslında oldum olası kitap fuarlarını pek sevmem. Kalabalık ve havasız ortamı beni rahatsız eder. Neyse ki kitap satış siteleri bu noktada önemli bir işlevi yerine getiriyor. Aradığınız kitap her zaman elinizin altında, bu siteler, Her yayınevi kitabını daha çok satma derdinde. Web siteleri de bundan kâr elde edecekleri için her türlü kolaylığı yapmaya hazır. Beni hakir gören, küçümseyen, varlığımdan dahi hoşnut olmayan yayıncıları ve kitaplarını görmek zorunda kalmıyorum.

Samsun Kitap Fuarı 19 Mayıs’ın 100.yılına hazırlandığımız bu günlerde, Bu önemli kültür etkinliği. Türkiye’nin en seçkin yazarlarını görme fırsatı buluyoruz. Ziyaretçi sayısı her geçen yıl artıyor. Karadeniz’in tüm illeri kitaba büyük ilgi duyuyor. Otobüslerle öğrenciler geliyor. Ne mutlu sürekli okuyana…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.