Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

SABİHA ÖZDEMİR ANAOKULU MİNİKLERİNİN ANLAMLI ETKİNLİĞİ

Sabiha Özdemir Anaokulu 14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle Diyabet hastalığına dikkat çekmek için  öğrenciler ve öğretmenleriyle birlikte  Bulancak Cumhuriyet meydanında  güzel ve anlamlı bir  etkinlik gerçekleştirdiler.Ayrıca okul ,Sağlıklı genç nesillerin yetiştirilmesi için toplumun her kesiminin bilgilendirilmesi ve bu kesimlerin bilinçli olarak sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğine inanan Sabiha Özdemir Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri sizden destek bekliyor.Doğanın bize sunduklarına karşılık bizim de onun dengesini korumada sorumluluklarımız var.Yapmamız gereken atık yağlarınızı,atık pillerinizi ve mavi kapakları uygun şekilde biriktirip okulda uygun geri dönüşüm kutularına  atmak.Bulancak Sabiha  Özdemir Anaokulu  Minikleri tarafından düzenlenen  etkinlik ile Dünya Sağlık Örgütü tarafından ‘Salgın’ olarak nitelendirilen çağımızın hastalığı diyabete dikkat çekildi. Düzenlenen etkinlik kapsamında Cumhuriyet meydanında bir araya gelen  Sabiha  Özdemir Anaokulu öğrencileri, öğrenci velileri ve öğretmenler, Bulancak Cumhuriyet Meydana kadar bir sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirdiler. Hızlı sosyal ve kültürel değişimler, nüfus yaşlanması, artan kentleşme, hareketsiz ve sağlıksız yaşam tarzı, hazır gıdaların daha çok tüketildiği, dengesiz beslenme alışkanlığı ve davranış biçimlerindeki değişiklik gibi birçok nedenle ortaya çıkan diyabet hastalarının sayısının her geçen gün artması  Sabiha Özdemir Anaokulu minik öğrenci ve öğretmenlerini harekete geçirdi. Yaklaşık 10 milyon kişinin diyabet hastası olduğu ülkemizde, diyabetten korunma bilincini yaygınlaştırmak  için Bulancak Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü. Yol boyunca “Sağlıklı beslen diyabetten uzak dur” sloganı ile yürüyen öğrencileri çok sayıda vatandaşımız ilgi ile izledi.Vatandaşlara diyabet hastalığını anlatan  bilgilendirici broşürler  ve Diyabetin sembolü olan  Mavi halka sembollü anahtarlıklar dağıttılar. Minik öğrenciler havanın yağışını aldırış etmeden  büyüklerini  bilgilendirmenin mutluluğunu yaşadılar. Vatandaşlarımızın ilgisini çekmeyi başaran öğrenciler, hedefledikleri amaca ulaşmanın verdiği mutluluk ile okullarına geri döndüler. Bu örnek ve anlamlı etkinlikte yağmur yağmasını bile aldırış etmeden başta minik öğrenciler olmak üzere okulun müdürü Sevilay Yılmaz,müdür yardımcısı  Orhan Tamcı, rehber öğretmeni  Sümeyye Seçer, okul öncesi öğretmeni Aylin Dirican, Hüray Yılmaz, Sevinç Göktürk, Ömrüm Uzun Yolcu, Sevinç Türüdü ve minik öğrencileri tebrik ediyorum.
Ekleme Tarihi: 17 Kasım 2016 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

SABİHA ÖZDEMİR ANAOKULU MİNİKLERİNİN ANLAMLI ETKİNLİĞİ

Sabiha Özdemir Anaokulu 14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle Diyabet hastalığına dikkat çekmek için  öğrenciler ve öğretmenleriyle birlikte  Bulancak Cumhuriyet meydanında  güzel ve anlamlı bir  etkinlik gerçekleştirdiler.Ayrıca okul ,Sağlıklı genç nesillerin yetiştirilmesi için toplumun her kesiminin bilgilendirilmesi ve bu kesimlerin bilinçli olarak sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğine inanan Sabiha Özdemir Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri sizden destek bekliyor.Doğanın bize sunduklarına karşılık bizim de onun dengesini korumada sorumluluklarımız var.Yapmamız gereken atık yağlarınızı,atık pillerinizi ve mavi kapakları uygun şekilde biriktirip okulda uygun geri dönüşüm kutularına  atmak.
Bulancak Sabiha  Özdemir Anaokulu  Minikleri tarafından düzenlenen  etkinlik ile Dünya Sağlık Örgütü tarafından ‘Salgın’ olarak nitelendirilen çağımızın hastalığı diyabete dikkat çekildi. Düzenlenen etkinlik kapsamında Cumhuriyet meydanında bir araya gelen  Sabiha  Özdemir Anaokulu öğrencileri, öğrenci velileri ve öğretmenler, Bulancak Cumhuriyet Meydana kadar bir sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirdiler. Hızlı sosyal ve kültürel değişimler, nüfus yaşlanması, artan kentleşme, hareketsiz ve sağlıksız yaşam tarzı, hazır gıdaların daha çok tüketildiği, dengesiz beslenme alışkanlığı ve davranış biçimlerindeki değişiklik gibi birçok nedenle ortaya çıkan diyabet hastalarının sayısının her geçen gün artması  Sabiha Özdemir Anaokulu minik öğrenci ve öğretmenlerini harekete geçirdi. Yaklaşık 10 milyon kişinin diyabet hastası olduğu ülkemizde, diyabetten korunma bilincini yaygınlaştırmak  için Bulancak Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü. Yol boyunca “Sağlıklı beslen diyabetten uzak dur” sloganı ile yürüyen öğrencileri çok sayıda vatandaşımız ilgi ile izledi.Vatandaşlara diyabet hastalığını anlatan  bilgilendirici broşürler  ve Diyabetin sembolü olan  Mavi halka sembollü anahtarlıklar dağıttılar. Minik öğrenciler havanın yağışını aldırış etmeden  büyüklerini  bilgilendirmenin mutluluğunu yaşadılar. Vatandaşlarımızın ilgisini çekmeyi başaran öğrenciler, hedefledikleri amaca ulaşmanın verdiği mutluluk ile okullarına geri döndüler. Bu örnek ve anlamlı etkinlikte yağmur yağmasını bile aldırış etmeden başta minik öğrenciler olmak üzere okulun müdürü Sevilay Yılmaz,müdür yardımcısı  Orhan Tamcı, rehber öğretmeni  Sümeyye Seçer, okul öncesi öğretmeni Aylin Dirican, Hüray Yılmaz, Sevinç Göktürk, Ömrüm Uzun Yolcu, Sevinç Türüdü ve minik öğrencileri tebrik ediyorum.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.