Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

ÖZLÜ SÖZLER

*Hayatımızdaki en değerli insanlar,bizi her koşulda tüm kalbiyle dinleyenlerdir,biz konuşmazken bile. (T.S.Eliot) *Bir kere ilerlemeye başladın mı,ne yaparsan yap,gittiğin yoldan geri dönemiyorsun. (Murakami) *Bazen dakikalar,mutluluk getirmesi beklenen yüzyıllardır. ( Honore de Balzac) *Karanlıktaysan,gölgen bile seni yalnız bırakır. (Schindler’sList) *En zor şartta bile,en kızgın anda bile,en beklenmedik yerde bile,açan şemsiyedir sevgi. ( ErichFromm) *Neden insanlar kalabalıktan,hakaretten,acıdan ve işkenceden bu kadar keyif alıyorlar?Çünkü onlar mutsuzlar.O kadar mutsuz ve o kadar ıstırap içindeler ki,başkalarının mutlu ve keyifli olmasına dayanamıyorlar.herkesin onlardan daha çok acı çekmesini istiyorlar. (Osho) *Bir daha yalnız sana bağlı olmayan şeyleri ciddiye alma.Aşk,dostluk,ün gibi. (CesarePavese) *Otoriteye körü körüne inanmak,gerçeğin en büyük düşmanıdır. (Albert Einstein *Bir kimseye edilecek iyiliğin en mükemmeli,o kimseyi minnet altında bırakmayandır. (Balzac) *Eğer herkes sevgiden konuşmak yerine,sevgi vermeye başlarsa,bu dünya cennet olabilir.(Osho) * Üzüntü demek,gecegündüz,uykudaolsun,uyanıkolsun,bedenine saplanmış bir oku taşımak demek. (Franz kafka) *Herkes  gibi olmak,ne çekilmez bir durumdur. (Fyodor Dostoyevski) *Çoşku en büyük devrimdir.Eğer insanlar çoşkuluolursa,tüm toplum değişmek zorunda kalacaktır.Çünkü var olan toplum,mutsuzluk üzerine kuruludur. (Osho) *İnsanları yaklaştıran şey,fikirlerin ortak oluşu değil,anlayışların akraba oluşudur. (MarcelProust)
Ekleme Tarihi: 17 Kasım 2017 - Cuma
Erol KÜÇÜK

ÖZLÜ SÖZLER

*Hayatımızdaki en değerli insanlar,bizi her koşulda tüm kalbiyle dinleyenlerdir,biz konuşmazken bile. (T.S.Eliot)

*Bir kere ilerlemeye başladın mı,ne yaparsan yap,gittiğin yoldan geri dönemiyorsun. (Murakami)

*Bazen dakikalar,mutluluk getirmesi beklenen yüzyıllardır. ( Honore de Balzac)

*Karanlıktaysan,gölgen bile seni yalnız bırakır. (Schindler’sList)

*En zor şartta bile,en kızgın anda bile,en beklenmedik yerde bile,açan şemsiyedir sevgi. ( ErichFromm)

*Neden insanlar kalabalıktan,hakaretten,acıdan ve işkenceden bu kadar keyif alıyorlar?Çünkü onlar mutsuzlar.O kadar mutsuz ve o kadar ıstırap içindeler ki,başkalarının mutlu ve keyifli olmasına dayanamıyorlar.herkesin onlardan daha çok acı çekmesini istiyorlar. (Osho)

*Bir daha yalnız sana bağlı olmayan şeyleri ciddiye alma.Aşk,dostluk,ün gibi. (CesarePavese)

*Otoriteye körü körüne inanmak,gerçeğin en büyük düşmanıdır. (Albert Einstein

*Bir kimseye edilecek iyiliğin en mükemmeli,o kimseyi minnet altında bırakmayandır. (Balzac)

*Eğer herkes sevgiden konuşmak yerine,sevgi vermeye başlarsa,bu dünya cennet olabilir.(Osho)

* Üzüntü demek,gecegündüz,uykudaolsun,uyanıkolsun,bedenine saplanmış bir oku taşımak demek. (Franz kafka)

*Herkes  gibi olmak,ne çekilmez bir durumdur. (Fyodor Dostoyevski)

*Çoşku en büyük devrimdir.Eğer insanlar çoşkuluolursa,tüm toplum değişmek zorunda kalacaktır.Çünkü var olan toplum,mutsuzluk üzerine kuruludur. (Osho)

*İnsanları yaklaştıran şey,fikirlerin ortak oluşu değil,anlayışların akraba oluşudur. (MarcelProust)

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.