Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

MEMLEKET SEVDALISI İKİ İNSAN

Buradan Sayın İşadamımız Talip Emiroğlu ile Sayın Milletvekilimiz Hasan Turan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Bu iki insanın memleket sevdalısı olmaları beni o kadar duygulandırdı ki anlatamam. Bu dünya fanidir. Hepimiz er geç buradan göçeceğiz. Önemli olan arkandan kalıcı eser bırakabilmen. Bu herkese nasip olmaz. Bu iki güzide insan dünya durdukça hep anılacaklar. İnsanın en kıymetli varlığı sağlığıdır. Sağlığını kaybeden bir insanın artık beklediği hiçbir şey yoktur. Sayın Milletvekilimiz Piraziz’e bir hastane kazandırılması için yola çıktı. Bakanlıktan sözünü aldı. Sayın İşadamımız Talip Emiroğlu’na rica etti. Emiroğlu hiç tereddüt etmeden evet dedi. 5 milyon TL bedeli olan bir arsanın Piraziz için ülkemiz için fevkalade önemli. Hastanede tedavi olacak ve iyileşecek her hastanın duasının önce Talip Emiroğlu, sonra Hasan Turan’ın ailesinin defterine yazılacak. Piraziz dünya var oldukça, bu hastanede kalacak. Şimdi Sayın milletvekilimiz Piraziz’e hastane yapılmasını kafasına koymuş, bakanlıktan sözünü de almış. Yer konusunda Sayın İş adamımız Talip Emiroğlu’na teklif götürdüğünde anında tamam deyip 5 dönümlük arsasını hastane yapımı için bağışladı. Bu iki güzel insan öyle bir şeye vesile oldular ki hayat boyu ilelebet dünya durdukça kalıcı bir mekan oluşturarak isimleri sürekli anılacaktır. Gelin hayırda ve hizmette yarışalım. Nefret değil, sevgi tohumları ekelim; laf değil, hizmet ve iş üretelim. Boş vaatte bulunmayalım... Pirazizli iş adamımız Talip Emiroğlu bağışladığı 5 dönümlük arazisi karşısında Milletvekilimiz Turan, çok duygulandı. Kim duygulanmaz ki... Yazımı  sayın iş adamımız Talip Emiroğlu, geçtiğimiz aylarda  kaybettiği annesi  Hacı Güllü Emiroğlu adına  bağışladığı arsa için  şu anlamlı sözleriyle tamamlamak istiyorum; “Kıymetli milletvekilimiz  Sayın Hasan Turan’ın Piraziz’e hastane kazandırma  gayretlerini, bu toprakların yetiştirdiği biri olarak bende memnuniyetle takip ediyorum. Süreç arsa bulunması konusunda tıkanmıştı. Sayın Turan bana, Hastane için  5 dönüm arsa lazım, bağış yapar mısınız? dedi. Buna hayır denebilir mi? Rahmetlik annem için, Giresunumuz için, milletimiz için böyle hayırlı bir hizmete katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Buna vesile olan Sayın milletvekilimizden Allah razı olsun” Bir Piraziz’li olarak memleket sevdalısı iki insana sağlık alanında yapmış oldukları katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum...
Ekleme Tarihi: 05 Şubat 2021 - Cuma
Erol KÜÇÜK

MEMLEKET SEVDALISI İKİ İNSAN

Buradan Sayın İşadamımız Talip Emiroğlu ile Sayın Milletvekilimiz Hasan Turan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Bu iki insanın memleket sevdalısı olmaları beni o kadar duygulandırdı ki anlatamam.

Bu dünya fanidir. Hepimiz er geç buradan göçeceğiz. Önemli olan arkandan kalıcı eser bırakabilmen. Bu herkese nasip olmaz. Bu iki güzide insan dünya durdukça hep anılacaklar.

İnsanın en kıymetli varlığı sağlığıdır. Sağlığını kaybeden bir insanın artık beklediği hiçbir şey yoktur.

Sayın Milletvekilimiz Piraziz’e bir hastane kazandırılması için yola çıktı. Bakanlıktan sözünü aldı. Sayın İşadamımız Talip Emiroğlu’na rica etti. Emiroğlu hiç tereddüt etmeden evet dedi. 5 milyon TL bedeli olan bir arsanın Piraziz için ülkemiz için fevkalade önemli.

Hastanede tedavi olacak ve iyileşecek her hastanın duasının önce Talip Emiroğlu, sonra Hasan Turan’ın ailesinin defterine yazılacak. Piraziz dünya var oldukça, bu hastanede kalacak.

Şimdi Sayın milletvekilimiz Piraziz’e hastane yapılmasını kafasına koymuş, bakanlıktan sözünü de almış. Yer konusunda Sayın İş adamımız Talip Emiroğlu’na teklif götürdüğünde anında tamam deyip 5 dönümlük arsasını hastane yapımı için bağışladı.

Bu iki güzel insan öyle bir şeye vesile oldular ki hayat boyu ilelebet dünya durdukça kalıcı bir mekan oluşturarak isimleri sürekli anılacaktır.

Gelin hayırda ve hizmette yarışalım. Nefret değil, sevgi tohumları ekelim; laf değil, hizmet ve iş üretelim. Boş vaatte bulunmayalım...

Pirazizli iş adamımız Talip Emiroğlu bağışladığı 5 dönümlük arazisi karşısında Milletvekilimiz Turan, çok duygulandı. Kim duygulanmaz ki...

Yazımı  sayın iş adamımız Talip Emiroğlu, geçtiğimiz aylarda  kaybettiği annesi  Hacı Güllü Emiroğlu adına  bağışladığı arsa için  şu anlamlı sözleriyle tamamlamak istiyorum; “Kıymetli milletvekilimiz  Sayın Hasan Turan’ın Piraziz’e hastane kazandırma  gayretlerini, bu toprakların yetiştirdiği biri olarak bende memnuniyetle takip ediyorum. Süreç arsa bulunması konusunda tıkanmıştı. Sayın Turan bana, Hastane için  5 dönüm arsa lazım, bağış yapar mısınız? dedi. Buna hayır denebilir mi? Rahmetlik annem için, Giresunumuz için, milletimiz için böyle hayırlı bir hizmete katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Buna vesile olan Sayın milletvekilimizden Allah razı olsun”

Bir Piraziz’li olarak memleket sevdalısı iki insana sağlık alanında yapmış oldukları katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.