Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi; bilgili, kültürlü, kendine güvenen, sorunlara çözüm üretebilen, manevi ve kültürel mirasımıza sahip çıkacak, hedefleri büyük olan siz değerli öğrencilere kapısı açıktır. Geçmişinden aldığı gücü geleceğe taşıyacak siz değerli öğrencilerimiz için; ilgi ve başarı seviyenize göre yönlendirme yapacak rehberlik hizmeti, hem meslek dersleri için hem kültür dersleri için etüt ve takviye imkanı, üniversite hazırlık desteği, hayata hazırlayan söyleşi, ödüllü yarışmalar, kitap okuma gibi sosyal faaliyet alanları ve en önemlisi sizlere güvenen ve değer veren bir anlayış bulacaksınız.  Hedefleri büyük olan öğrencilerinin varlığıyla övünmek için siz başarılı öğrencileri kayıt için okulumuza bekliyoruz. Eğitim felsefemiz dört temel üzerine kurulmuştur: Kariyer değil karakter temelli eğitim anlayışı ile Akademik başarıda zirveyi hedefleyen, İnteraktif öğrenciler yetiştirmede öncü okul olmayı ve Mesleki alanda da etkin ve yetkin kızlar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ülkesinde söz sahibi olacak kızlar yetiştirmeyi misyon edinen okulumuz; Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanında ilerlemek isteyen öğrencilere kucak açmanın yanında kültürel, sportif alanlarda da yetkinlik kazandırmayı amaçlamaktadır. Bu amaçlar doğrultusunda öğrencilerini 21.YY’a hazır hale getirecek çalışmalar yapmaktadır.  Kariyer değil, karakter temelli okul anlayışıyla, sadece ders içerisinde değil ders dışı zamanlarda da öğrenciler için her türlü olanak sunulmaktadır. Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, yaptığı gezi programları, kültürel geziler, bilgi-kültür yarışmaları, sportif aktiviteler ve daha saymakla bitmeyecek faaliyetler ile öğrencilere ‘’Özel’’ olma hissini vermeye çalışmaktadır. Kendine güvenen, manevi değerlerini bilen ve çağa uygun teknolojik donanımları kullanan öğrenciler yetiştirerek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak isteyen okul bölgenin gözde okulları arasına girmiştir. Okulumuz bu kutlu yolda beraber ilerlemek isteyen genç dimağları heyecanla beklemektedir.  
Ekleme Tarihi: 27 Haziran 2019 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi; bilgili, kültürlü, kendine güvenen, sorunlara çözüm üretebilen, manevi ve kültürel mirasımıza sahip çıkacak, hedefleri büyük olan siz değerli öğrencilere kapısı açıktır.

Geçmişinden aldığı gücü geleceğe taşıyacak siz değerli öğrencilerimiz için; ilgi ve başarı seviyenize göre yönlendirme yapacak rehberlik hizmeti, hem meslek dersleri için hem kültür dersleri için etüt ve takviye imkanı, üniversite hazırlık desteği, hayata hazırlayan söyleşi, ödüllü yarışmalar, kitap okuma gibi sosyal faaliyet alanları ve en önemlisi sizlere güvenen ve değer veren bir anlayış bulacaksınız.

 Hedefleri büyük olan öğrencilerinin varlığıyla övünmek için siz başarılı öğrencileri kayıt için okulumuza bekliyoruz.

Eğitim felsefemiz dört temel üzerine kurulmuştur:

Kariyer değil karakter temelli eğitim anlayışı ile

Akademik başarıda zirveyi hedefleyen,

İnteraktif öğrenciler yetiştirmede öncü okul olmayı ve

Mesleki alanda da etkin ve yetkin kızlar yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Ülkesinde söz sahibi olacak kızlar yetiştirmeyi misyon edinen okulumuz; Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanında ilerlemek isteyen öğrencilere kucak açmanın yanında kültürel, sportif alanlarda da yetkinlik kazandırmayı amaçlamaktadır. Bu amaçlar doğrultusunda öğrencilerini 21.YY’a hazır hale getirecek çalışmalar yapmaktadır.

 Kariyer değil, karakter temelli okul anlayışıyla, sadece ders içerisinde değil ders dışı zamanlarda da öğrenciler için her türlü olanak sunulmaktadır.

Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, yaptığı gezi programları, kültürel geziler, bilgi-kültür yarışmaları, sportif aktiviteler ve daha saymakla bitmeyecek faaliyetler ile öğrencilere ‘’Özel’’ olma hissini vermeye çalışmaktadır.

Kendine güvenen, manevi değerlerini bilen ve çağa uygun teknolojik donanımları kullanan öğrenciler yetiştirerek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak isteyen okul bölgenin gözde okulları arasına girmiştir.

Okulumuz bu kutlu yolda beraber ilerlemek isteyen genç dimağları heyecanla beklemektedir.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.