Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

‘KİTAP ŞEHRE GERİ DÖNÜYOR’

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı iki yıllık pandemi arasından sonra 3-11 Aralık arası kapılarını okurlarına açtı. Bende İstanbul'da bulunmam nedeniyle Yıldız Haber Köşe Yazarı olarak kitap fuarına katıldım. İstanbul Beylikdüzü'de açılan kitap fuarına İstanbul'un diğer ucundan otobüslerle, özel araçlarla hiç dinmeyen bir heyecanla gelen insanları görünce TÜYAP'in nasıl bir kültür markası haline geldiğini daha iyi anlıyor bir kitapsever. Kitap fuarlarının yayınevleri, yazarlar ve ziyaretçiler olmazsa olmazlardandır. Yayınevleri bütün yıl boyunca yayımladıkları kitapları okurlarla buluşturdukları bir pazarlama mecrası bulmanın yanı sıra okurların görüşlerini ve önerilerini öğrenebilecekleri, onları tanıma fırsatı bulurlar. Fuarda düzenlenen imza günleri, söyleşiler ve diğer edebiyat etkinlikleri bir fırsata sahip olurlar. Ben açılışta ve bir başka gün Beylikdüzü kitap fuarında idim Kaldığım Ataşehir oldukça Beylikdüzü'ne uzak olduğundan her gün gidemedim. Kitapların dünyasına konuk olduğumuz, okurları, yazarları ve yayınevleri bir araya getiren İstanbul Beylikduzu Uluslararasi Kitap Fuarı zorunlu pandemi molasının ardından görülmeye değerdi. En son 2019'da gerçekleşen fuarın bu yılkı sloganı, iki yıl aradan sonraki bu büyük kavuşmayı çağrıştıracak şekilde "Kitap şehre geri dönüyor" olarak belirlendi. Kitapseverler 9 gün boyunca kitabın büyülü dünyası temasıyla gerçekleşen fuarda fantastik edebiyata, bilim kurguya ve büyülü gerçekçilik akımına odaklandı. Bu güzelliği biz okurlara yaşatanlara teşekkür ediyoruz.
Ekleme Tarihi: 13 Aralık 2022 - Salı
Erol KÜÇÜK

‘KİTAP ŞEHRE GERİ DÖNÜYOR’

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı iki yıllık pandemi arasından sonra 3-11 Aralık arası kapılarını okurlarına açtı.

Bende İstanbul'da bulunmam nedeniyle Yıldız Haber Köşe Yazarı olarak kitap fuarına katıldım.

İstanbul Beylikdüzü'de açılan kitap fuarına İstanbul'un diğer ucundan otobüslerle, özel araçlarla hiç dinmeyen bir heyecanla gelen insanları görünce TÜYAP'in nasıl bir kültür markası haline geldiğini daha iyi anlıyor bir kitapsever.

Kitap fuarlarının yayınevleri, yazarlar ve ziyaretçiler olmazsa olmazlardandır.

Yayınevleri bütün yıl boyunca yayımladıkları kitapları okurlarla buluşturdukları bir pazarlama mecrası bulmanın yanı sıra okurların görüşlerini ve önerilerini öğrenebilecekleri, onları tanıma fırsatı bulurlar.

Fuarda düzenlenen imza günleri, söyleşiler ve diğer edebiyat etkinlikleri bir fırsata sahip olurlar.

Ben açılışta ve bir başka gün Beylikdüzü kitap fuarında idim Kaldığım Ataşehir oldukça Beylikdüzü'ne uzak olduğundan her gün gidemedim.

Kitapların dünyasına konuk olduğumuz, okurları, yazarları ve yayınevleri bir araya getiren İstanbul Beylikduzu Uluslararasi Kitap Fuarı zorunlu pandemi molasının ardından görülmeye değerdi.

En son 2019'da gerçekleşen fuarın bu yılkı sloganı, iki yıl aradan sonraki bu büyük kavuşmayı çağrıştıracak şekilde "Kitap şehre geri dönüyor" olarak belirlendi.

Kitapseverler 9 gün boyunca kitabın büyülü dünyası temasıyla gerçekleşen fuarda fantastik edebiyata, bilim kurguya ve büyülü gerçekçilik akımına odaklandı.

Bu güzelliği biz okurlara yaşatanlara teşekkür ediyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.