Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

KAYMAKAMIMIZ ARKASINDA HOŞ SEDA BIRAKTI

Günler ne çabuk geçiyor. Söz yerinde ise zaman akıp gidiyor. İnsan için önemli kalıcı iyiliklerden birisi arkasından güzel bir hatıra, iz bırakmaktır. Kaymakamımız Ali İkram Tuna burada kaldığı 2.5 yıl içinde bunu başardı. Halkın Kaymakamı Ali İkram Tuna ilçeye veda etti. Cefakar, vefakar, dürüst, çalışkan, herkesin sevdiği, takdir ettiği yürekten sevilen gönül adamı idi. Buraya tayini çıktığında bir şekilde telefonuna ulaşmış haberi manşetten vermiştik. İçişleri Bakanlığının son kararnamesi ile İstanbul Büyükçekmece Kaymakamlığına atanan ilçemiz Kaymakamı Sayın Ali İkram Tuna ilçeye geçtiğimiz Cuma günü veda etti. Kaymakamımız ilçede kaldığı kısa süre içinde devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneğini sergiledi. Makam koltuklarına şeref getirmek ancak halka ulaşmakla, onlarla kaynaşmakla gerçekleşir. 2.5 yıla aşkın boyunca kapısını herkese açık tutan Kaymakamımız, insani tavrı ve fedakar çalışmalarıyla Bulancak'ta önemli çok güzel projelere imza attı. Her zaman ‘halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla ülkemizin ve milletimizin hizmetkarı olmak için çaba harcadı. Bulancak için çok önemli bir devlet adamı olan kaymakamımız Ali İkram Tuna'nın hüznünü yaşamaktayız. İnsanı ilişkilerindeki sıcaklık ve samimiyeti, sevecenliği Bulancaklıların gönlünde taht kuran kaymakamımız veda etmenin burukluğunu yaşıyoruz. ‘Baki kalan bu kubbe de bir hoş sada imiş’ Güle, güle kaymakamım, seni unutmayacağız.
Ekleme Tarihi: 29 Mart 2022 - Salı
Erol KÜÇÜK

KAYMAKAMIMIZ ARKASINDA HOŞ SEDA BIRAKTI

Günler ne çabuk geçiyor.

Söz yerinde ise zaman akıp gidiyor.

İnsan için önemli kalıcı iyiliklerden birisi arkasından güzel bir hatıra, iz bırakmaktır.

Kaymakamımız Ali İkram Tuna burada kaldığı 2.5 yıl içinde bunu başardı.

Halkın Kaymakamı Ali İkram Tuna ilçeye veda etti.

Cefakar, vefakar, dürüst, çalışkan, herkesin sevdiği, takdir ettiği yürekten sevilen gönül adamı idi.

Buraya tayini çıktığında bir şekilde telefonuna ulaşmış haberi manşetten vermiştik.

İçişleri Bakanlığının son kararnamesi ile İstanbul Büyükçekmece Kaymakamlığına atanan ilçemiz Kaymakamı Sayın Ali İkram Tuna ilçeye geçtiğimiz Cuma günü veda etti.

Kaymakamımız ilçede kaldığı kısa süre içinde devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneğini sergiledi.

Makam koltuklarına şeref getirmek ancak halka ulaşmakla, onlarla kaynaşmakla gerçekleşir.

2.5 yıla aşkın boyunca kapısını herkese açık tutan Kaymakamımız, insani tavrı ve fedakar çalışmalarıyla Bulancak'ta önemli çok güzel projelere imza attı.

Her zaman ‘halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla ülkemizin ve milletimizin hizmetkarı olmak için çaba harcadı.

Bulancak için çok önemli bir devlet adamı olan kaymakamımız Ali İkram Tuna'nın hüznünü yaşamaktayız.

İnsanı ilişkilerindeki sıcaklık ve samimiyeti, sevecenliği Bulancaklıların gönlünde taht kuran kaymakamımız veda etmenin burukluğunu yaşıyoruz.

‘Baki kalan bu kubbe de bir hoş sada imiş’

Güle, güle kaymakamım, seni unutmayacağız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.