Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

KAYMAKAM HAMDİ ÜNCÜ UĞURLANDI

Bir yıl önce ilçemizde göreve başlayan Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği’ne atanması nedeniyle 17 Ağustos 2019 Cumartesi günü ilçemizden ayrıldı. Sayın kaymakamımızı henüz burada göreve başlamadan önce aldığım bilgiler doğrultusunda bu sayfamda Bulancak halkına tanıtmıştım. Şimdi de güle güle diyoruz. İlçenin okullaşmasında, tanıtılmasında, gece gündüz mesai harcayarak Başkentin yollarını aşındırdı. İlçemiz için yılmadan, yorulmadan en güzelini yapmaya çalıştı. Çalışmalarından dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Devletimizi Bulancak’ta en iyi şekilde temsil etti. İnsan sevgisi, dürüstlüğü, alçak gönüllülüğü, dostluğu hem bizlere hem de ilçemize örnek oldu. Bulancak’taki Meslek Odaları, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler ve diğer kurumlar arasında saygı, sevgi ve hoşgörü  anlayışı içinde Bulancak ortak paydasın da buluşturmada orkestra şefliği yaptı. Bulancak’ta unutulmayacak kaymakamlar arasında şimdiden yerini alan Üncü, bölgemiz insanı, Ankara bağlantısı güçlü, başarılı bir bürokrat, kin ve  nefretten uzak,  insancıl, alçak gönüllü, halk adamı, samimi ve çok iyi bir dost olarak belleklerde iz bıraktı. Bulancak’ta görevinin ötesinde çok güzel anılarımızın geçtiği Sayın kaymakamımız Üncü’ye bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum. Sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz şu süreçte önemli bir göreve layık görülmeniz, ülkemizin yarınlarında önemli kademlerde görev yapacağınızın işareti olsa gerek.  Bulancak’ta her kesim ile güzel anıları olan  Kaymakam Üncü’nün Bulancak’ı unutması mümkün olmadığı gibi, Bulancaklılarında onu unutması mümkün değil.  Gök kubbede hoş bir seda bıraktınız. Yolunuz  açık olsun güle güle gidiniz Bulancak dostu güzel insan.  
Ekleme Tarihi: 19 Ağustos 2019 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

KAYMAKAM HAMDİ ÜNCÜ UĞURLANDI

Bir yıl önce ilçemizde göreve başlayan Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği’ne atanması nedeniyle 17 Ağustos 2019 Cumartesi günü ilçemizden ayrıldı.

Sayın kaymakamımızı henüz burada göreve başlamadan önce aldığım bilgiler doğrultusunda bu sayfamda Bulancak halkına tanıtmıştım. Şimdi de güle güle diyoruz.

İlçenin okullaşmasında, tanıtılmasında, gece gündüz mesai harcayarak Başkentin yollarını aşındırdı. İlçemiz için yılmadan, yorulmadan en güzelini yapmaya çalıştı. Çalışmalarından dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Devletimizi Bulancak’ta en iyi şekilde temsil etti. İnsan sevgisi, dürüstlüğü, alçak gönüllülüğü, dostluğu hem bizlere hem de ilçemize örnek oldu.

Bulancak’taki Meslek Odaları, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler ve diğer kurumlar arasında saygı, sevgi ve hoşgörü  anlayışı içinde Bulancak ortak paydasın da buluşturmada orkestra şefliği yaptı.

Bulancak’ta unutulmayacak kaymakamlar arasında şimdiden yerini alan Üncü, bölgemiz insanı, Ankara bağlantısı güçlü, başarılı bir bürokrat, kin ve  nefretten uzak,  insancıl, alçak gönüllü, halk adamı, samimi ve çok iyi bir dost olarak belleklerde iz bıraktı.

Bulancak’ta görevinin ötesinde çok güzel anılarımızın geçtiği Sayın kaymakamımız Üncü’ye bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum. Sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz şu süreçte önemli bir göreve layık görülmeniz, ülkemizin yarınlarında önemli kademlerde görev yapacağınızın işareti olsa gerek. 

Bulancak’ta her kesim ile güzel anıları olan  Kaymakam Üncü’nün Bulancak’ı unutması mümkün olmadığı gibi, Bulancaklılarında onu unutması mümkün değil. 

Gök kubbede hoş bir seda bıraktınız.

Yolunuz  açık olsun güle güle gidiniz Bulancak dostu güzel insan.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.