Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

İSTANBUL’DA GİRESUNLU İŞ ADAMI GİRESUNSPOR SEVDALISI METİN KOÇ’U TANIYALIM

17 mayıs 1972 günü Zeytinburnu’ da dünyaya gelmiştir.Ailenin ilk torunu olması münasebetiyle dedesi tarafından 13 yaşına kadar Yağlıdere Kurucalı köyünde büyütülüp,mutlu bir çocukluk geçirmiştir.1985 yılında Kurucalı köyü ilk okulunu bitirmiş, aynı yıl Zeytinburnu’nda Orta okula başlamıştır.1991 yılında Zeytinburnu Endüstri Meslek Lisesi mezun olmuştur.1992 yılında Trakya Üniversitesi Tekirdağ Meslek Yüksek Okuluna 1 ay kadar devam etmiş sonra çalışma hayatına bıraktığı yerden devam etmiştir. 1994 -1996 yıllarında Yağlıdere derneği bünyesinde gençlik komisyonu kurulmasında görev almış ,gençlik komisyonu başkanlığında bulunmuş ve ‘’Yağlıdere’nin sesi cami yanı ‘’ arkadaşlarıyla beraber yaklaşık 8-10 sayı yayınlamışlardır. 1997 -1998 yılları arasında vatani görevini tamamlamıştır. 1990 yılında fiilen başladığı Koçel Çelikdeki  iş hayatına 2003 yılında firma sahibi olarak devam etme kararı almıştır. 2009 yılında Gebze organize sanayi bölgesinden aldığı fabrika binasına 2010 yılında taşınmıştır. Metin Koç’un Genel  Müdürü olduğu Koçel Çelik Bugün 25 e yakın ülkeye ihracat yapan, yurt içinde geniş bayi yapılanmasını tamamlayan,55 çalışanı ile ülke ekonomisine ve istihdama olan katkısı ile göz kamaştırmaktadır. 2012 yılında Tubitak tarafından  onaylanan kaynaksız galvaniz raf sistemine patent almış olan Koçel Çelik  bu patentin buluşcusu  Metin Koç olarak tescillenmiştir. Başta  Giresun ve Yağlıdere olmak üzere birçok alanda  sosyal sorumluluk projelerinde bulunan Metin Koç evli ve Mahmut Kaan,Ayşe,Mehmet Emin adında 3 çocuk babasıdır.
Ekleme Tarihi: 20 Temmuz 2018 - Cuma
Erol KÜÇÜK

İSTANBUL’DA GİRESUNLU İŞ ADAMI GİRESUNSPOR SEVDALISI METİN KOÇ’U TANIYALIM

17 mayıs 1972 günü Zeytinburnu’ da dünyaya gelmiştir.Ailenin ilk torunu olması münasebetiyle dedesi tarafından 13 yaşına kadar Yağlıdere Kurucalı köyünde büyütülüp,mutlu bir çocukluk geçirmiştir.1985 yılında Kurucalı köyü ilk okulunu bitirmiş, aynı yıl Zeytinburnu’nda Orta okula başlamıştır.1991 yılında Zeytinburnu Endüstri Meslek Lisesi mezun olmuştur.1992 yılında Trakya Üniversitesi Tekirdağ Meslek Yüksek Okuluna 1 ay kadar devam etmiş sonra çalışma hayatına bıraktığı yerden devam etmiştir.

1994 -1996 yıllarında Yağlıdere derneği bünyesinde gençlik komisyonu kurulmasında görev almış ,gençlik komisyonu başkanlığında bulunmuş ve ‘’Yağlıdere’nin sesi cami yanı ‘’ arkadaşlarıyla beraber yaklaşık 8-10 sayı yayınlamışlardır. 1997 -1998 yılları arasında vatani görevini tamamlamıştır.

1990 yılında fiilen başladığı Koçel Çelikdeki  iş hayatına 2003 yılında firma sahibi olarak devam etme kararı almıştır. 2009 yılında Gebze organize sanayi bölgesinden aldığı fabrika binasına 2010 yılında taşınmıştır.

Metin Koç’un Genel  Müdürü olduğu Koçel Çelik Bugün 25 e yakın ülkeye ihracat yapan, yurt içinde geniş bayi yapılanmasını tamamlayan,55 çalışanı ile ülke ekonomisine ve istihdama olan katkısı ile göz kamaştırmaktadır.

2012 yılında Tubitak tarafından  onaylanan kaynaksız galvaniz raf sistemine patent almış olan Koçel Çelik  bu patentin buluşcusu  Metin Koç olarak tescillenmiştir.

Başta  Giresun ve Yağlıdere olmak üzere birçok alanda  sosyal sorumluluk projelerinde bulunan Metin Koç evli ve Mahmut Kaan,Ayşe,Mehmet Emin adında 3 çocuk babasıdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.