Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

İŞ BANKASININ EĞİTİME BÜYÜK KATKISI

Türkiye genelinde bulunan tüm İş Bankaları eğitimin gelişmesi için gereken destekleri sağlıyor.Laptop bilgisayar,kitap ve dergiler,okullarda sınıflara satranç takımları vermesi  eğitime verdiği önemin bir göstergesi olsa gerek.  İş Bankasının sosyal sorumluluk projeleri kapsamında  okulların istekleri hiçbir zaman geri çevrilmedi. Söz konusu talebe kayıtsız kalmayan  yetkililer öğrencilerinin talebinin ivedilikle yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorlar. İş Bankasının eğitime verdiği anlamlı desteğine şahsım  ve öğrenciler adına  teşekkür ediyorum. İş Bankası olarak sosyal sorumluluk içeren bir çok projeye imza atmaktalar. Özellikle, okullarımızda satranç sporunun gelişmesi için satranç sınıflarının oluşturulması ve satranç takımlarının hediye edilmesi, yine ‘’Karneni Göster, Kitabını Al projesi’’ ile de öğrencilerimizde kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi konularında önemli ve gayretli çalışmalar yapıyorlar. İş Bankası çocukların zihinsel gelişimine katkı sağlayan satrancın yaygınlaşması için 2005’ten bu yana Türkiye satranç Federasyonu’na destek veriyor.13 yıl yılda sporcu sayısı 30 binden 770 bine çıktı ve böylece satranç Türkiye’de en yüksek lisanslı sporcuya sahip branşı oldu İş Bankasının katkılarıyla.   Köklü sosyal sorumluluk anlayışıyla kültür,sanat,eğitim,spor,çevre gibi alanlarda geniş kapsamlı ve yaygın projeler üstlenen Türkiye İş Bankası,ekonomik kalkınmanın yanı sıra toplumsal hayatın gelişmesi ne de katkıda bulunuyor. Çocukların ve gençlerin analitik düşünme yeteneklerini,sorunlara farklı açılardan bakma ve çözüm bulma becerilerini geliştiren satranç,eğitim ve sporu bir arada barındıran,genç nesillere,disiplin kazandıran,boş vakitlerini verimli değerlendirmelerini sağlayan bir alan. İş Bankası’nın sponsorluğunun ardından satrançta gelinen noktaya bakıldığında,gençlerin ve öğrencilerin gelişimi yönünde 13 yıl önce atılan  adımın meyvelerini verdiği Türkiye’nin yurt dışında getirdiği madalyalarla kendini gösteriyor.Banka’dan istekte bulunmak için Kurumsal.iletiş[email protected]’den ulaşabilirsiniz.  Bu bağlamda  Türkiye İş Bankası Bulancak Şubesince  sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında  ilçede bulunan 15 okulda satranç sınıfları oluşturuldu.En son Bulancak’ın güzide okullarından Güzelyalı Ortaokulu’na İş Bankası Şube müdürü  Koray Öztürk ve okulun başarılı müdürü Menderes Yüksel’le birlikte satranç sınıfının oluşturulmasına şahit olduk.Tüm Türkiye’de İş Bankasının okullara desteklerinden dolayı bir öğretmen olarak  canı gönülden  bir kez daha teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız…
Ekleme Tarihi: 12 Ocak 2018 - Cuma
Erol KÜÇÜK

İŞ BANKASININ EĞİTİME BÜYÜK KATKISI

Türkiye genelinde bulunan tüm İş Bankaları eğitimin gelişmesi için gereken destekleri sağlıyor.Laptop bilgisayar,kitap ve dergiler,okullarda sınıflara satranç takımları vermesi  eğitime verdiği önemin bir göstergesi olsa gerek.

 İş Bankasının sosyal sorumluluk projeleri kapsamında  okulların istekleri hiçbir zaman geri çevrilmedi. Söz konusu talebe kayıtsız kalmayan  yetkililer öğrencilerinin talebinin ivedilikle yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorlar. İş Bankasının eğitime verdiği anlamlı desteğine şahsım  ve öğrenciler adına  teşekkür ediyorum.

İş Bankası olarak sosyal sorumluluk içeren bir çok projeye imza atmaktalar. Özellikle, okullarımızda satranç sporunun gelişmesi için satranç sınıflarının oluşturulması ve satranç takımlarının hediye edilmesi, yine ‘’Karneni Göster, Kitabını Al projesi’’ ile de öğrencilerimizde kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi konularında önemli ve gayretli çalışmalar yapıyorlar.

İş Bankası çocukların zihinsel gelişimine katkı sağlayan satrancın yaygınlaşması için 2005’ten bu yana Türkiye satranç Federasyonu’na destek veriyor.13 yıl yılda sporcu sayısı 30 binden 770 bine çıktı ve böylece satranç Türkiye’de en yüksek lisanslı sporcuya sahip branşı oldu İş Bankasının katkılarıyla.   Köklü sosyal sorumluluk anlayışıyla kültür,sanat,eğitim,spor,çevre gibi alanlarda geniş kapsamlı ve yaygın projeler üstlenen Türkiye İş Bankası,ekonomik kalkınmanın yanı sıra toplumsal hayatın gelişmesi ne de katkıda bulunuyor.

Çocukların ve gençlerin analitik düşünme yeteneklerini,sorunlara farklı açılardan bakma ve çözüm bulma becerilerini geliştiren satranç,eğitim ve sporu bir arada barındıran,genç nesillere,disiplin kazandıran,boş vakitlerini verimli değerlendirmelerini sağlayan bir alan.

İş Bankası’nın sponsorluğunun ardından satrançta gelinen noktaya bakıldığında,gençlerin ve öğrencilerin gelişimi yönünde 13 yıl önce atılan  adımın meyvelerini verdiği Türkiye’nin yurt dışında getirdiği madalyalarla kendini gösteriyor.Banka’dan istekte bulunmak için Kurumsal.iletiş[email protected]’den ulaşabilirsiniz.

 Bu bağlamda  Türkiye İş Bankası Bulancak Şubesince  sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında  ilçede bulunan 15 okulda satranç sınıfları oluşturuldu.En son Bulancak’ın güzide okullarından Güzelyalı Ortaokulu’na İş Bankası Şube müdürü  Koray Öztürk ve okulun başarılı müdürü Menderes Yüksel’le birlikte satranç sınıfının oluşturulmasına şahit olduk.Tüm Türkiye’de İş Bankasının okullara desteklerinden dolayı bir öğretmen olarak  canı gönülden  bir kez daha teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.