Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

İŞ ADAMI METİN KOÇ’TAN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ

Mütevazi ve yüreği büyük bir hayırsever olan Yağlıdere’li Gebze’de Koceli Çelik Eşya Sanayi Anonim şirketi sahibi  İş adamımız  Metin Koç memleketine yaptığı yatırımlar ve bağışlarla takdir toplarken, tevazuyu elden bırakmıyor.  Aynı zamanda Giresunspor Başkan Yardımcısı olan Koç en son babası Mahmut Koç adına  Giresun Üniversitesi (GRÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun ihtiyacı olan Makine ve Metal Teknolojileri Atölyesi’ni yaptırdı. Türkiye’nin geleceğinin eğitimle aydınlanacağı inancıyla  eğitim yatırımlarına  hız veren  Sanayici Hayırsever İşadamını açılışta tanıma fırsatı buldum. Yüreği mert, eli cömert bir iş adamımız Metin bey’e  Giresun adına ne kadar teşekkür etsek azdır.  Giresun Meslek Yüksek Okulu 2 katlı 175 metrekare kapalı alana sahip prefabrike  binayı yaparak ve içine de yine kendi fabrikasında üretmiş olduğu ekipmanlarla donatarak  üniversiteye teslim etti. Babası Mahmut Koç’un hayalini gerçekleştiren İŞ Adamımız Metin Koç’un babası  Mahmut Koç’un mutluluğu gözlerinden okunuyordu.Mahmut Koç gazetemize yaptığı açıklamada,’’Hayalimde köyümüze yol yaptırmak vardı,bir kısmını çok şükür yaptırdık.Sonra inşallah bir de okul yaptırırım demiştim onu da oğlum Metin yaptırdı.Gençler kendilerine hedef belirlesinler.Biri gerçekleşmezse ikinciyi,ikinci gerçekleşmezse  üçüncüyü denesinler.Ama  umutsuz olmasınlar.Güzel şeyler kolay elde edilmiyor bunun bilincinde olsunlar’’ dedi. Genç İşadamımıza göre  doğduğu, büyüdüğü Giresun kendisi için çok önemli.Giresun ile bağlarını hiçbir zaman kesmedi,bir ayağı her zaman Giresun’da oldu. Hakikaten ülkemizde İş adamı Metin Koç gibi değerler çok az. Bahçeşehir Üniversitesi sahibi Enver Yücel,Hekim Holding sahibi Öner Hekim, Azaklıoğlu Eğitim Vakfı sahibi Necati Bay hatırladıklarım şimdilik.Onun için diyorum ki Metin Koç’un MYO'na yardımı övgüye layık bir yardım.Bu yardım Giresunlulara örnek olacaktır. Hayatta her şey bomboş. Bir tek şey var. Topluma ve millete hizmet etmek kadar ulvi bir duygu yok.Bu herkese nasip olmaz. Onun için  sayın iş adamımız Metin Koç ve Ailesini kutluyorum. İyi ki varsınız…
Ekleme Tarihi: 01 Mayıs 2018 - Salı
Erol KÜÇÜK

İŞ ADAMI METİN KOÇ’TAN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ

Mütevazi ve yüreği büyük bir hayırsever olan Yağlıdere’li Gebze’de Koceli Çelik Eşya Sanayi Anonim şirketi sahibi  İş adamımız  Metin Koç memleketine yaptığı yatırımlar ve bağışlarla takdir toplarken, tevazuyu elden bırakmıyor.

 Aynı zamanda Giresunspor Başkan Yardımcısı olan Koç en son babası Mahmut Koç adına  Giresun Üniversitesi (GRÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun ihtiyacı olan Makine ve Metal Teknolojileri Atölyesi’ni yaptırdı. Türkiye’nin geleceğinin eğitimle aydınlanacağı inancıyla  eğitim yatırımlarına  hız veren  Sanayici Hayırsever İşadamını açılışta tanıma fırsatı buldum. Yüreği mert, eli cömert bir iş adamımız Metin bey’e  Giresun adına ne kadar teşekkür etsek azdır.

 Giresun Meslek Yüksek Okulu 2 katlı 175 metrekare kapalı alana sahip prefabrike  binayı yaparak ve içine de yine kendi fabrikasında üretmiş olduğu ekipmanlarla donatarak  üniversiteye teslim etti. Babası Mahmut Koç’un hayalini gerçekleştiren İŞ Adamımız Metin Koç’un babası  Mahmut Koç’un mutluluğu gözlerinden okunuyordu.Mahmut Koç gazetemize yaptığı açıklamada,’’Hayalimde köyümüze yol yaptırmak vardı,bir kısmını çok şükür yaptırdık.Sonra inşallah bir de okul yaptırırım demiştim onu da oğlum Metin yaptırdı.Gençler kendilerine hedef belirlesinler.Biri gerçekleşmezse ikinciyi,ikinci gerçekleşmezse  üçüncüyü denesinler.Ama  umutsuz olmasınlar.Güzel şeyler kolay elde edilmiyor bunun bilincinde olsunlar’’ dedi.

Genç İşadamımıza göre  doğduğu, büyüdüğü Giresun kendisi için çok önemli.Giresun ile bağlarını hiçbir zaman kesmedi,bir ayağı her zaman Giresun’da oldu.

Hakikaten ülkemizde İş adamı Metin Koç gibi değerler çok az. Bahçeşehir Üniversitesi sahibi Enver Yücel,Hekim Holding sahibi Öner Hekim, Azaklıoğlu Eğitim Vakfı sahibi Necati Bay hatırladıklarım şimdilik.Onun için diyorum ki Metin Koç’un MYO'na yardımı övgüye layık bir yardım.Bu yardım Giresunlulara örnek olacaktır. Hayatta her şey bomboş. Bir tek şey var. Topluma ve millete hizmet etmek kadar ulvi bir duygu yok.Bu herkese nasip olmaz. Onun için  sayın iş adamımız Metin Koç ve Ailesini kutluyorum. İyi ki varsınız…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.