Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

YENİ BİR SAYFA AÇALIM

Giresunspor takımımız için artık yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi. Yeni hoca Hüseyin Kalpar ile Pazar akşamı deplasmanda İstanbulspor karşısına çıkacak olan ekibimizin, alacağı galibiyetle eski günlerine dönmesini bekliyoruz. Teknik Direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırdıktan sonra Tecrübeli Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile anlaşan Yeşil-beyazlılar, yeni hocalarıyla Pazar akşamı ligde ki kötü gidişini sonlandırmak istiyor. Yeşil-beyaz temsilcimizin, Pazar günü saat 19.30’da İstanbul Necmi Kadıoğlu stadyumunda Fatih Tekke’nin çalıştırdığı İstanbulspor ile oynayacağı mücadele Bein Sports 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Yeşil - beyazlılar geride kalan 8 lig karşılaşmasının 4 galibiyet,1 beraberlik,3 mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar Pazar akşamı deplasmanda oynayacakları zorlu karşılaşma da taraftarlarını yanlarında görmek istiyorlar. Bu zamana kadar her zaman İstanbul’daki maçlarda desteklerini gördükleri taraftarlara şimdi daha çok ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Giresunspor, artık kötü gidişe son vermek istediklerini de dile getirdiler. Yeni teknik adamla 3 puanla başlamak istiyorlar.
Ekleme Tarihi: 18 Ekim 2018 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

YENİ BİR SAYFA AÇALIM

Giresunspor takımımız için artık yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi. Yeni hoca Hüseyin Kalpar ile Pazar akşamı deplasmanda İstanbulspor karşısına çıkacak olan ekibimizin, alacağı galibiyetle eski günlerine dönmesini bekliyoruz. Teknik Direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırdıktan sonra Tecrübeli Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile anlaşan Yeşil-beyazlılar, yeni hocalarıyla Pazar akşamı ligde ki kötü gidişini sonlandırmak istiyor. Yeşil-beyaz temsilcimizin, Pazar günü saat 19.30’da İstanbul Necmi Kadıoğlu stadyumunda Fatih Tekke’nin çalıştırdığı İstanbulspor ile oynayacağı mücadele Bein Sports 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Yeşil - beyazlılar geride kalan 8 lig karşılaşmasının 4 galibiyet,1 beraberlik,3 mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar Pazar akşamı deplasmanda oynayacakları zorlu karşılaşma da taraftarlarını yanlarında görmek istiyorlar. Bu zamana kadar her zaman İstanbul’daki maçlarda desteklerini gördükleri taraftarlara şimdi daha çok ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Giresunspor, artık kötü gidişe son vermek istediklerini de dile getirdiler. Yeni teknik adamla 3 puanla başlamak istiyorlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.