Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

NEREDEN BİLİYOR BUNLARI BU KİŞİ?

Kimin adamı olduğunu şu ana kadar tam olarak tespit edemedik. Bildiğimiz küresel çetenin ülkemizdeki en güçlü ismi gibi duruyor. Salgının ilk başlarında basına çok sayıda açıklama yapan bu kişi daha sonra her ne hikmet ise bundan caydı ve kendi sosyal mecrasından sürekli olarak salgın yalanı ile ilgili açıklamalar yaparak ulaşılamaz oldu. Tabii biz kendisini her gün bu söyledikleri ile biliyoruz. Takip ettiğim veya “aman bugün ne açıklamış” diye merak içinde değiliz. Tam bir laf cambazı, her numarayı çok iyi yapıyor. Geçenlerde bir açıklamasında birkaç yıl içinde kalp krizinden ölümler 10 kat artacak, diye yumurtlamış. Neye göre bunları söylemiş, nereden tüyo almış doğrusu kimse bilmiyor. Ancak ona bir yerlerden vahiy geliyor, diyeceğim ama adam şeytana tapıyor. Yani satanist, pagan, veya yılan sever diyeceğim. Arada sırada “Allah” diyor, “inşallah, maşallah, Allah rahmet etsin” gibi dini sözlerden konuşsa da sadece bizi kandırmaya dönük laflar bunlar. Bir şey biliyor ki; böyle uluorta konuştuğuna göre bilgiler ona veriliyor ve saflardan buna inanması içinde salgında salgın, diye beyin yıkmak için elinden geleni yapıyor. Gelelim birkaç yıl içinde kalp krizinden hayatını kaybedeceklerin 10 kat artacağını kulağına kimin fısıldadığı ise çok merak edilecek bir durum. Adam geleceği görüyor besbelli ki! Dünya da her yıl 17 milyon insan kalp krizinde hayatını kaybediyor. Ülkemizde ise bakanlığın rakamlarına göre 200bin-250bin insan kalp krizinden vefat ediyor. Yüksek bir rakam. Bu rakamı on kat alsak, ülkemizde her yıl 2 milyon insan vefat eder. Şunu da belirtelim, bu 10 kat artma olayı her yıl için geçerli, gelecek birkaç yıl için değil. Onların hesabı 10 yıl içinde 5 milyar insanın çeşitli hastalıklar ile öte dünyaya gönderilmesidir. 5 yıl içinde o zaman ülkemizde 10 milyon vefat, dünya genelinde ise yılda 170 milyon insanın ölmesi ile 5 yılda 850 milyon insanın ölmesi ile birlikte düşündükleri rakamı yakalamaya çalışıyorlar. Korkunç bir plan değil mi? Bize öyle görünüyor, çete için ise zorunlu bir nüfus azalması. Çünkü onlar kendilerinin paranın, şirketlerin, ülkelerin, hükümetlerin ve biz insanların sahibi olduğunu sanıyor. Kötülük onlar için sıradan olmuş. Son bir kaç yılda dünyanın başına ördükleri çorapların haddi hesabı yok. Ancak onların gideceği bir yer varsa, onları orda bekleyenlerde var. Her planın karşı planı var. Yol engebeli ve geçilecek gibi değil. Bize kolay gelsin o zaman.                  
Ekleme Tarihi: 12 Ekim 2021 - Salı
Erhan GÜNDOĞAR

NEREDEN BİLİYOR BUNLARI BU KİŞİ?

Kimin adamı olduğunu şu ana kadar tam olarak tespit edemedik. Bildiğimiz küresel çetenin ülkemizdeki en güçlü ismi gibi duruyor. Salgının ilk başlarında basına çok sayıda açıklama yapan bu kişi daha sonra her ne hikmet ise bundan caydı ve kendi sosyal mecrasından sürekli olarak salgın yalanı ile ilgili açıklamalar yaparak ulaşılamaz oldu. Tabii biz kendisini her gün bu söyledikleri ile biliyoruz. Takip ettiğim veya “aman bugün ne açıklamış” diye merak içinde değiliz. Tam bir laf cambazı, her numarayı çok iyi yapıyor. Geçenlerde bir açıklamasında birkaç yıl içinde kalp krizinden ölümler 10 kat artacak, diye yumurtlamış. Neye göre bunları söylemiş, nereden tüyo almış doğrusu kimse bilmiyor. Ancak ona bir yerlerden vahiy geliyor, diyeceğim ama adam şeytana tapıyor. Yani satanist, pagan, veya yılan sever diyeceğim. Arada sırada “Allah” diyor, “inşallah, maşallah, Allah rahmet etsin” gibi dini sözlerden konuşsa da sadece bizi kandırmaya dönük laflar bunlar. Bir şey biliyor ki; böyle uluorta konuştuğuna göre bilgiler ona veriliyor ve saflardan buna inanması içinde salgında salgın, diye beyin yıkmak için elinden geleni yapıyor.

Gelelim birkaç yıl içinde kalp krizinden hayatını kaybedeceklerin 10 kat artacağını kulağına kimin fısıldadığı ise çok merak edilecek bir durum. Adam geleceği görüyor besbelli ki! Dünya da her yıl 17 milyon insan kalp krizinde hayatını kaybediyor. Ülkemizde ise bakanlığın rakamlarına göre 200bin-250bin insan kalp krizinden vefat ediyor. Yüksek bir rakam. Bu rakamı on kat alsak, ülkemizde her yıl 2 milyon insan vefat eder. Şunu da belirtelim, bu 10 kat artma olayı her yıl için geçerli, gelecek birkaç yıl için değil. Onların hesabı 10 yıl içinde 5 milyar insanın çeşitli hastalıklar ile öte dünyaya gönderilmesidir. 5 yıl içinde o zaman ülkemizde 10 milyon vefat, dünya genelinde ise yılda 170 milyon insanın ölmesi ile 5 yılda 850 milyon insanın ölmesi ile birlikte düşündükleri rakamı yakalamaya çalışıyorlar. Korkunç bir plan değil mi? Bize öyle görünüyor, çete için ise zorunlu bir nüfus azalması. Çünkü onlar kendilerinin paranın, şirketlerin, ülkelerin, hükümetlerin ve biz insanların sahibi olduğunu sanıyor. Kötülük onlar için sıradan olmuş. Son bir kaç yılda dünyanın başına ördükleri çorapların haddi hesabı yok.

Ancak onların gideceği bir yer varsa, onları orda bekleyenlerde var. Her planın karşı planı var. Yol engebeli ve geçilecek gibi değil. Bize kolay gelsin o zaman.                  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.