Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

İLÇENİN SEVİLEN MÜDÜRÜ ŞENEL BULUT

Mütevaziliği, kültürü, şahsiyeti ve objektif yaşantısı ile Bulancak’ta herkesin sevgisini ve takdirini kazanan bilge insanı Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şenel Bulut’u sizlere anlatmak istiyorum bu sayımızda. Başarılı olduğu kadar hem ilçe halkınca hem de eğitim camiasınca sevilen Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şenel Bulut’u yazdım. Bulancak Milli Eğitim camiası il genelinde başarı gösteren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin başarılı olmalarından mutluluk duyuyor. Sevgili okurlarım Bulancak ilçe milli eğitim müdürlüğüne 3 yıl önce başlamış, bu sırada okul müdürleri ve öğretmenlerle birlikte sıkça toplantılar yapıp acaba Bulancak milli eğitimine nasıl daha faydalı olabilir düşüncesiyle hareket etmiş. Bulancak Milli Eğitim çok sayıda okullarda eğitimin haricinde spor dalında başarı gösteren, öğrencilerin çoğunluğu Bulancak’tan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un disiplinli çalışmaları da gözden kaçmadığı görülüyor. Örnek bir idareci olan Müdür Şenel Bulut disiplinli çalışmaları ile de göz dolduruyor demiştim ya doğru. Çünkü eğitim camiasında amir amirliğini, memur da memurluğunu bilir. Hele hele milli eğitim de çalışan personel ise ayrı bir güzellik yapıyorlar. Ne yapıyorlar, işlerinde tıkır tıkır çalışıp müdürlerinin gözüne girmeyi iyi biliyorlar. Müdür Şenel Bulut’un bu başarılı çalışmalarının karşılığını birçok kez kaymakamdan teşekkür almış bir idareci. Öyle olmasa eğitim camiasının haricinde ilçe halkı ve öğrenciler tarafından kendine ilgi gösterilir mi? İşte öylesine değerli bir İlçe Milli Eğitim Müdürü’dür başarı üstüne başarı elde edip eğitim camiasının saygınlığını kazanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut.  Biz de diyoruz ki Türkiye genelinde çalışan çok sayıda bürokrat elbette değerli insanlardır, ama ben Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut bana göre daha farklı, daha sevecen, daha pozitif bir insan.
Ekleme Tarihi: 04 Temmuz 2019 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

İLÇENİN SEVİLEN MÜDÜRÜ ŞENEL BULUT

Mütevaziliği, kültürü, şahsiyeti ve objektif yaşantısı ile Bulancak’ta herkesin sevgisini ve takdirini kazanan bilge insanı Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şenel Bulut’u sizlere anlatmak istiyorum bu sayımızda.

Başarılı olduğu kadar hem ilçe halkınca hem de eğitim camiasınca sevilen Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şenel Bulut’u yazdım.

Bulancak Milli Eğitim camiası il genelinde başarı gösteren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin başarılı olmalarından mutluluk duyuyor. Sevgili okurlarım Bulancak ilçe milli eğitim müdürlüğüne 3 yıl önce başlamış, bu sırada okul müdürleri ve öğretmenlerle birlikte sıkça toplantılar yapıp acaba Bulancak milli eğitimine nasıl daha faydalı olabilir düşüncesiyle hareket etmiş.

Bulancak Milli Eğitim çok sayıda okullarda eğitimin haricinde spor dalında başarı gösteren, öğrencilerin çoğunluğu Bulancak’tan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un disiplinli çalışmaları da gözden kaçmadığı görülüyor. Örnek bir idareci olan Müdür Şenel Bulut disiplinli çalışmaları ile de göz dolduruyor demiştim ya doğru. Çünkü eğitim camiasında amir amirliğini, memur da memurluğunu bilir. Hele hele milli eğitim de çalışan personel ise ayrı bir güzellik yapıyorlar. Ne yapıyorlar, işlerinde tıkır tıkır çalışıp müdürlerinin gözüne girmeyi iyi biliyorlar. Müdür Şenel Bulut’un bu başarılı çalışmalarının karşılığını birçok kez kaymakamdan teşekkür almış bir idareci. Öyle olmasa eğitim camiasının haricinde ilçe halkı ve öğrenciler tarafından kendine ilgi gösterilir mi? İşte öylesine değerli bir İlçe Milli Eğitim Müdürü’dür başarı üstüne başarı elde edip eğitim camiasının saygınlığını kazanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut.

 Biz de diyoruz ki Türkiye genelinde çalışan çok sayıda bürokrat elbette değerli insanlardır, ama ben Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut bana göre daha farklı, daha sevecen, daha pozitif bir insan.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.