Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

İLÇE İLE BÜTÜNLEŞEN KAYMAKAMIMIZ AYRILIYOR

Bulancak ilçesinde göreve  02 Ocak 2017’de başlayan, Ankara İçişleri Bakanlığı   birinci derece kadrolu mülkiye müfettişliğine atanan 24 adayın içinde yer alan Sayın kaymakamımız Niyazi Ulugölge  ilçemizden ayrılmak için hazırlıklara başladı bile. Bir yıldan fazla  Bulancak ilçesinde görev yapıyordu. Kısa sürede Bulancak halkının sevgisini kazandı.cep telefonu 24 saat halka açık.Bulancaklı herkes ona rahatlıkla ulaşabilirdi? Randevu almaya gerek yoktu.  Bu kısa  sürede ancak bu kadar sevilir insan. Maalesef  buradan gidişi üzücü.Görevinde yükselerek gidiyor ama  herkes şok olmuş durumda. Kaymakamımız Niyazi Ulugölge  gerçekten herkes tarafından sevilen bir insandı.Ancak bu kadar sevilen ve Bulancak ilçemize katkısı olan kaymakamımızın ayrılması bizleri üzdüğü için  keşke biraz daha kalsaydı diyoruz.Kimseyi incitmediği  için fakirin, garip gurebanın elinden tuttuğu için ayrılmasına gönlümüz razı gelmedi. Gelişinde kısa sürede halkla içiçe olan kaymakamımız için  bu köşemde bir yazı yazmıştım.Bulancak şanslı diye.Ama şimdi bu şans elimizden alındı… İdarecilik ateşten gömlektir.Zor iştir yönetmek. Mesuliyet şuur, adalet hissi, şefkat ve merhamet duygusu gerekir iyi bir yönetici olmak için.Bütün bunların yanında disiplin,iş takibi ve düzen de vazgeçilmezidir idarecinin. Marifet iltifata tabidir. Neden tabi olmasın ki, masumların, mağdurların yanında yer almışsanız, ilçeniz için birçok başarılı projeye imza atmışsanız elbette ki iltifat ve teşekkürde beraberinde  gelecektir. Biz çok kaymakam tanıdık. Bazıları makamını koltukları arasına sıkıştır,bazıları da makamını tüm sorumlu olduğu alana yayar. Niyazi Ulugölge için makam odası  Bulancak ilçesinin tamamıydı diyebiliriz. Onun makam odası şehit yakınları, tüm okullar, köyler, devletin gülen yüzü ve şefkat eli idi. Onun makam odası projeler ve hizmetlerdi. Onun makam odası ilçeye gerek ekonomik gerekse sosyal proje kapsamında katkı sunan şehrin dinamikleri idi. Her şeyden önce onu nerde görürsek görelim asık suratlı görmemiz mümkün değildi. Yaşlıyla yaşlı, gençle genç, çocukla çocuk oldu. Kimsenin davetini geri çevirmedi. Makam odasının kapısı herkese açıktı. Cep telefonu 24 saat halka açıktı. Bulancaklı herkes istediği saat kendine ulaşabilirdi. Özellikle eğitime öncelik verir öğrencilerle ilgili birçok başarılı projeye imza atmıştır. Sosyal projelerle ilçeye katkı sunan, devletin güler yüzü şefkat eli olan Bulancak kaymakamımız Niyazi Ulugölge’ye yeni görevinde başarılar dilerken, inşallah gelecekte Giresun valisi olarak geri dönmesini diliyorum.Yolunuz açık olsun sayın kaymakamım.Allah’a emanet olun… Sosyal projelerle ilçeye katkı sunan,devletin güler yüzü şefkat eli olan Bulancak kaymakamımız Niyazi Ulugölge’ye yeni görevinde başarılar dilerken,inşallah gelecekte Giresun valisi olarak geri dönmesini diliyorum.Yolunuz açık olsun sayın kaymakamım.Allah’a emanet olun…
Ekleme Tarihi: 13 Şubat 2018 - Salı
Erol KÜÇÜK

İLÇE İLE BÜTÜNLEŞEN KAYMAKAMIMIZ AYRILIYOR

Bulancak ilçesinde göreve  02 Ocak 2017’de başlayan, Ankara İçişleri Bakanlığı   birinci derece kadrolu mülkiye müfettişliğine atanan 24 adayın içinde yer alan Sayın kaymakamımız Niyazi Ulugölge  ilçemizden ayrılmak için hazırlıklara başladı bile.

Bir yıldan fazla  Bulancak ilçesinde görev yapıyordu. Kısa sürede Bulancak halkının sevgisini kazandı.cep telefonu 24 saat halka açık.Bulancaklı herkes ona rahatlıkla ulaşabilirdi? Randevu almaya gerek yoktu.  Bu kısa  sürede ancak bu kadar sevilir insan.

Maalesef  buradan gidişi üzücü.Görevinde yükselerek gidiyor ama  herkes şok olmuş durumda. Kaymakamımız Niyazi Ulugölge  gerçekten herkes tarafından sevilen bir insandı.Ancak bu kadar sevilen ve Bulancak ilçemize katkısı olan kaymakamımızın ayrılması bizleri üzdüğü için  keşke biraz daha kalsaydı diyoruz.Kimseyi incitmediği  için fakirin, garip gurebanın elinden tuttuğu için ayrılmasına gönlümüz razı gelmedi.

Gelişinde kısa sürede halkla içiçe olan kaymakamımız için  bu köşemde bir yazı yazmıştım.Bulancak şanslı diye.Ama şimdi bu şans elimizden alındı…

İdarecilik ateşten gömlektir.Zor iştir yönetmek. Mesuliyet şuur, adalet hissi, şefkat ve merhamet duygusu gerekir iyi bir yönetici olmak için.Bütün bunların yanında disiplin,iş takibi ve düzen de vazgeçilmezidir idarecinin. Marifet iltifata tabidir. Neden tabi olmasın ki, masumların, mağdurların yanında yer almışsanız, ilçeniz için birçok başarılı projeye imza atmışsanız elbette ki iltifat ve teşekkürde beraberinde  gelecektir.

Biz çok kaymakam tanıdık. Bazıları makamını koltukları arasına sıkıştır,bazıları da makamını tüm sorumlu olduğu alana yayar. Niyazi Ulugölge için makam odası  Bulancak ilçesinin tamamıydı diyebiliriz. Onun makam odası şehit yakınları, tüm okullar, köyler, devletin gülen yüzü ve şefkat eli idi. Onun makam odası projeler ve hizmetlerdi. Onun makam odası ilçeye gerek ekonomik gerekse sosyal proje kapsamında katkı sunan şehrin dinamikleri idi.

Her şeyden önce onu nerde görürsek görelim asık suratlı görmemiz mümkün değildi. Yaşlıyla yaşlı, gençle genç, çocukla çocuk oldu. Kimsenin davetini geri çevirmedi. Makam odasının kapısı herkese açıktı. Cep telefonu 24 saat halka açıktı. Bulancaklı herkes istediği saat kendine ulaşabilirdi. Özellikle eğitime öncelik verir öğrencilerle ilgili birçok başarılı projeye imza atmıştır.

Sosyal projelerle ilçeye katkı sunan, devletin güler yüzü şefkat eli olan Bulancak kaymakamımız Niyazi Ulugölge’ye yeni görevinde başarılar dilerken, inşallah gelecekte Giresun valisi olarak geri dönmesini diliyorum.Yolunuz açık olsun sayın kaymakamım.Allah’a emanet olun…

Sosyal projelerle ilçeye katkı sunan,devletin güler yüzü şefkat eli olan Bulancak kaymakamımız Niyazi Ulugölge’ye yeni görevinde başarılar dilerken,inşallah gelecekte Giresun valisi olarak geri dönmesini diliyorum.Yolunuz açık olsun sayın kaymakamım.Allah’a emanet olun…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.