Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

HERKES TARAFINDAN TAKDİR TOPLAYAN GÖNÜL ADAMI

Hani derler ya, ‘Eşi benzeri olmayan insan’. Daha önce de köşeme birçok kez konuk ettiğim Bulancak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi işte bu söze en güzel örneklerden. Beyefendi, arkadaş canlısı, çalışkan bir kişilik. Kalbi sevgiyle dolu, büyürken küçülen, kazanan ve kazandıran, özel, sıra dışı, renkli bir kimlik. Yüzünden tebessüm hiç eksik olmuyor. Sözünün eri, güvenilir. Sevdiğini asla yalnız bırakmıyor. Kendisini yıllardan bu yana tanımanın keyfini tarifsiz bir tat ve heyecanla yaşıyorum. Sadece Bulancak’ın değil, ülkenin onun gibi insanlara çok ihtiyacı var. Koltuktan güç almak yerine koltuğa güç-katmak çok önemli ve değerlidir. Herkes bunu başaramaz-beceremez. Hayatın her alanında olduğu gibi bürokraside de makam-mevki savaşları vardır. Herkes müdür-amir olmak ister. Kimse ‘bu benim işim değil ben bu işten anlamam’ demez. Göreve gelince de elini yüzünü bulaştırıyor. İşinin hakkını verenlere sözümüz yok elbet. Bulancak’ta Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi son derece başarılı-samimi ve özverili bir şekilde görevini yerine getiriyor. Görevi gereği birçok kaymakamla çalıştı ve çalışıyor. Hepsi ondan memnun ayrılmıştır. O bir gönül adamı, İnsan sevdalısı, O bir vatan aşığı, Türkiye sevdalısı. O ilçenin gülen yüzü. Abdulkadir müdürüm gönül ehli, dert ehli, dost ehli bir insandır. Kendilerini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum...  
Ekleme Tarihi: 07 Ocak 2021 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

HERKES TARAFINDAN TAKDİR TOPLAYAN GÖNÜL ADAMI

Hani derler ya, ‘Eşi benzeri olmayan insan’.

Daha önce de köşeme birçok kez konuk ettiğim Bulancak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi işte bu söze en güzel örneklerden.

Beyefendi, arkadaş canlısı, çalışkan bir kişilik.

Kalbi sevgiyle dolu, büyürken küçülen, kazanan ve kazandıran, özel, sıra dışı, renkli bir kimlik. Yüzünden tebessüm hiç eksik olmuyor.

Sözünün eri, güvenilir.

Sevdiğini asla yalnız bırakmıyor.

Kendisini yıllardan bu yana tanımanın keyfini tarifsiz bir tat ve heyecanla yaşıyorum.

Sadece Bulancak’ın değil, ülkenin onun gibi insanlara çok ihtiyacı var.

Koltuktan güç almak yerine koltuğa güç-katmak çok önemli ve değerlidir.

Herkes bunu başaramaz-beceremez.

Hayatın her alanında olduğu gibi bürokraside de makam-mevki savaşları vardır.

Herkes müdür-amir olmak ister.

Kimse ‘bu benim işim değil ben bu işten anlamam’ demez.

Göreve gelince de elini yüzünü bulaştırıyor.

İşinin hakkını verenlere sözümüz yok elbet.

Bulancak’ta Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi son derece başarılı-samimi ve özverili bir şekilde görevini yerine getiriyor.

Görevi gereği birçok kaymakamla çalıştı ve çalışıyor. Hepsi ondan memnun ayrılmıştır. O bir gönül adamı, İnsan sevdalısı, O bir vatan aşığı, Türkiye sevdalısı. O ilçenin gülen yüzü. Abdulkadir müdürüm gönül ehli, dert ehli, dost ehli bir insandır.

Kendilerini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.