Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

HASTALARI İLE BÜTÜNLEŞEN DOKTOR

Giresun Piraziz Şeyhli mahallesi doğumlu İstanbul Gazi Osman Paşa Eğitim Araştırma Hastanesinde Nükleer Tıp Merkezi'nde Uzman Doktor Necati Yılmaz'dan söz ediyorum. 2024 Yılı itibariyle  44 yılını çalışıyor. İdalist,tecrübeli, başarılı, İstanbul'da adından söz ettiren Piraziz'in gururu bir doktor. Yanına muayene olmak için gelen hiç bir kimseyi geri çevirmemiştir. Üstüne üstlük hastasına diğer yönlerdirdiği ilgili doktorlardan anında randevu alan biri. Bir köylü çocuğu.Aslını inkar etmiyor ve de bundan haklı olarak gurur duyuyor. Ailesinde herkes okumuş. İstanbul'da Giresun adına göğsümüzü kabartıyor. Başarıları hiçte tesadüf değil. Atatürk sevdalısı biri olarakta biliniyor. Doktorun ismini bir tarafa not edin dedim ya. Uzman Doktor Necati Yılmaz Evet Bu doktor hastalarına çok iyi geliyor. Hipokrat yeminine sonuna kadar bağlı. Hoşgörünün temeli ailede başlar diyor. Aile sevginin,saygının ve hoşgörünün yaşandığı ilk toplumsal ortamdır.Biz hoşgörüyü rahmetlik anne ve bamızdan öğrendik diyor. Doktorum çocukluk arkadaşım.Ben çocukluktan tanıdığım o güler yüzlü pozitif  insan sağlığı,hijyeni çok önemseyen,hafta sonları sporunu aksatmayan ve çevresindeki herkesi ortak nokta sevgide birleştiren bir dost.Sevgi yüklü bir kalbi var. Yılmaz'ı çocukluk günlerinden tanıyan biri olarak 44 yıl boyunca ömrünü insanlığa adamış.Karıncayı bile incitmeyen masum bir insan.Dost canlısı güzel bir insan. Bazı doktorlar gibi hastayı azarlamayı bir kenara bırak,yüksek sesle konuşmaktan itina eden çok nazik biri. Samimi tavırlarıyla sanki muayene de değilmiş gibi eski bir arkadaşa sohbete gelme hissi uyandırıyor insanda. Hastasını sabırla dinleyen,çözüm odaklı sorular soran en ince ayrıntısına kadar,empati kuran nadir rastlanan bir doktor. Allah uzun ömürler versin diyelim...
Ekleme Tarihi: 30 Ocak 2024 - Salı
Erol KÜÇÜK

HASTALARI İLE BÜTÜNLEŞEN DOKTOR

Giresun Piraziz Şeyhli mahallesi doğumlu

İstanbul Gazi Osman Paşa Eğitim Araştırma Hastanesinde

Nükleer Tıp Merkezi'nde Uzman Doktor Necati Yılmaz'dan söz ediyorum.

2024 Yılı itibariyle  44 yılını çalışıyor.

İdalist,tecrübeli, başarılı,

İstanbul'da adından söz ettiren Piraziz'in gururu bir doktor.

Yanına muayene olmak için gelen hiç bir kimseyi geri çevirmemiştir.

Üstüne üstlük hastasına diğer yönlerdirdiği ilgili doktorlardan anında randevu alan biri.

Bir köylü çocuğu.Aslını inkar etmiyor ve de bundan haklı olarak gurur duyuyor.

Ailesinde herkes okumuş.

İstanbul'da Giresun adına göğsümüzü kabartıyor.

Başarıları hiçte tesadüf değil.

Atatürk sevdalısı biri olarakta biliniyor.

Doktorun ismini bir tarafa not edin dedim ya.

Uzman Doktor Necati Yılmaz

Evet

Bu doktor hastalarına çok iyi geliyor.

Hipokrat yeminine sonuna kadar bağlı.

Hoşgörünün temeli ailede başlar diyor.

Aile sevginin,saygının ve hoşgörünün yaşandığı ilk toplumsal ortamdır.Biz hoşgörüyü rahmetlik anne ve bamızdan öğrendik diyor.

Doktorum çocukluk arkadaşım.Ben çocukluktan tanıdığım o güler yüzlü pozitif  insan sağlığı,hijyeni çok önemseyen,hafta sonları sporunu aksatmayan ve çevresindeki herkesi ortak nokta sevgide birleştiren bir dost.Sevgi yüklü bir kalbi var.

Yılmaz'ı çocukluk günlerinden tanıyan biri olarak 44 yıl boyunca ömrünü insanlığa adamış.Karıncayı bile incitmeyen masum bir insan.Dost canlısı güzel bir insan.

Bazı doktorlar gibi hastayı azarlamayı bir kenara bırak,yüksek sesle konuşmaktan itina eden çok nazik biri.

Samimi tavırlarıyla sanki muayene de değilmiş gibi eski bir arkadaşa sohbete gelme hissi uyandırıyor insanda.

Hastasını sabırla dinleyen,çözüm odaklı sorular soran en ince ayrıntısına kadar,empati kuran nadir rastlanan bir doktor.

Allah uzun ömürler versin diyelim...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bahtiyar Çolak.
(01.02.2024 13:27 - #72435)
Allah bu tür insan canlısı Doktorlarımızın sayısını artırsın.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.