Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

GURBETTE BULANCAK’IN DEĞERLERİNDEN TEKSTİLCİ YAKUP ÖZEN

Bu kez köşeme, merkezi İstanbul’da faaliyetini sürdüren Bulancak İnece Köyü’nden Goloğlu Abdullah Özen’in torunu Cemal Özen’in oğlu İstanbul Özen Group Tekstil’in sahibi Sevgili Yakup Özen’den söz edeceğiz. Makaleyi okuyunca, azmin sonunda başarının beraberinde geldiğine şahit olacaksınız. Yakup Özen 1982 Bulancak doğumlu. İlkokul ve Ortaokulu Bulancak’ta okuduktan sonra Bulancak İmam Hatip Lisesi’ni tamamlıyor. Sonra İşletme fakültesini bitiriyor. 2001’de iş hayatına atılıyor, İstanbul’da tekstil sektöründe işe başlıyor.  2006 yılında Türkiye’nin önde gelen firmasında Avrupa departman müdürlüğünden sonra 2008’de Pakistan’ın en büyük tekstil fabrikasında danışmanlık yapıyor. Nihayet Allah yürü kulum dediğinde 2010 yılında İstanbul’da kendi firmasını kuruyor. Yakup Özen şimdi yurt içi olduğu gibi yurt dışında 9 ülkeye tekstil ürünleri ihracatı yapıyor. Batman’da 4 tekstil fabrikası var. 585 çalışanı var. Ayrıca otomotiv, medikal, gıda, av malzemeleri gibi sektörlerde de boy gösteriyor. Özen Group Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi sahibi genç iş adamı evli 2 çocuk babası Yakup Özen gazetemize yaptığı açıklamada, “Her türlü yerli ve yabancı hazır giyim, konfeksiyon ürünleri ve aksesuarları toptan ve perakende alım satımı imalatını, ithalat ve ihracatını yapıyoruz. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamül konfeksiyon ürünlerinin satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını, her türlü konfeksiyon ürünü kot pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek kazak, kravat gibi giyim eşyasının üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmaktayız. Başarımızın asıl mimarları olarak gördüğümüz çalışanlarımız, onların mesleki ve kişisel gelişimlerine yönelik uyguladığımız projelerle uzun vadeli fayda sağlayan kazanımlar yakalıyorlar. Kurumun her kademesinde işlenen güven ve mutluluğu yaşarken kariyer hedeflerinde hızla ilerliyoruz. Yenilikler yaratmakta, ürün yelpazesini ve çeşitliliğini sürekli geliştirmektedir. Çalıştığımız firmalarla ortak amacımız, yüksek kalite standartlarında üretilen, yenilikçi özel isteklere cevap verebilen ürünlerle Türkiye ve Dünya’da yeni ufuklar açabilmektir. Uzman özverili çalışmaları ve müşteri memnuniyeti politikası sayesinde kaliteli ve istikrarın temsilcisi olduk. Kullandığımız teknolojileri araştırma, geliştirme faaliyetleri ve başarılı satış ve pazarlama stratejileriyle her geçen yıl ihracatını daha da artırdı. Özen Group Tekstil profesyonelliğe önem vermiş ve yönetimde kurumsallığı benimsemiş, finansal gücüyle güvenilir bir şirket olmayı başardık Allah’a şükür. Yenilikler sunmayı misyon edinen insan kaynakları uygulamalarımızda değer ve farklılık oluşturmaya öncelik veriyoruz” dedi.
Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2020 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

GURBETTE BULANCAK’IN DEĞERLERİNDEN TEKSTİLCİ YAKUP ÖZEN

Bu kez köşeme, merkezi İstanbul’da faaliyetini sürdüren Bulancak İnece Köyü’nden Goloğlu Abdullah Özen’in torunu Cemal Özen’in oğlu İstanbul Özen Group Tekstil’in sahibi Sevgili Yakup Özen’den söz edeceğiz.

Makaleyi okuyunca, azmin sonunda başarının beraberinde geldiğine şahit olacaksınız.

Yakup Özen 1982 Bulancak doğumlu. İlkokul ve Ortaokulu Bulancak’ta okuduktan sonra Bulancak İmam Hatip Lisesi’ni tamamlıyor. Sonra İşletme fakültesini bitiriyor. 2001’de iş hayatına atılıyor, İstanbul’da tekstil sektöründe işe başlıyor.

 2006 yılında Türkiye’nin önde gelen firmasında Avrupa departman müdürlüğünden sonra 2008’de Pakistan’ın en büyük tekstil fabrikasında danışmanlık yapıyor.

Nihayet Allah yürü kulum dediğinde 2010 yılında İstanbul’da kendi firmasını kuruyor.

Yakup Özen şimdi yurt içi olduğu gibi yurt dışında 9 ülkeye tekstil ürünleri ihracatı yapıyor. Batman’da 4 tekstil fabrikası var. 585 çalışanı var. Ayrıca otomotiv, medikal, gıda, av malzemeleri gibi sektörlerde de boy gösteriyor.

Özen Group Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi sahibi genç iş adamı evli 2 çocuk babası Yakup Özen gazetemize yaptığı açıklamada, “Her türlü yerli ve yabancı hazır giyim, konfeksiyon ürünleri ve aksesuarları toptan ve perakende alım satımı imalatını, ithalat ve ihracatını yapıyoruz. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamül konfeksiyon ürünlerinin satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını, her türlü konfeksiyon ürünü kot pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek kazak, kravat gibi giyim eşyasının üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmaktayız.

Başarımızın asıl mimarları olarak gördüğümüz çalışanlarımız, onların mesleki ve kişisel gelişimlerine yönelik uyguladığımız projelerle uzun vadeli fayda sağlayan kazanımlar yakalıyorlar. Kurumun her kademesinde işlenen güven ve mutluluğu yaşarken kariyer hedeflerinde hızla ilerliyoruz. Yenilikler yaratmakta, ürün yelpazesini ve çeşitliliğini sürekli geliştirmektedir. Çalıştığımız firmalarla ortak amacımız, yüksek kalite standartlarında üretilen, yenilikçi özel isteklere cevap verebilen ürünlerle Türkiye ve Dünya’da yeni ufuklar açabilmektir. Uzman özverili çalışmaları ve müşteri memnuniyeti politikası sayesinde kaliteli ve istikrarın temsilcisi olduk. Kullandığımız teknolojileri araştırma, geliştirme faaliyetleri ve başarılı satış ve pazarlama stratejileriyle her geçen yıl ihracatını daha da artırdı. Özen Group Tekstil profesyonelliğe önem vermiş ve yönetimde kurumsallığı benimsemiş, finansal gücüyle güvenilir bir şirket olmayı başardık Allah’a şükür. Yenilikler sunmayı misyon edinen insan kaynakları uygulamalarımızda değer ve farklılık oluşturmaya öncelik veriyoruz” dedi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.