Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

GÜLE GÜLE YAKUP ABİ

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Kurucusu Yakup Zere geçtiğimiz pazartesi günü Bulancak Orta Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda siyasi, iş adamı ve sevenleri katıldı. Muhterem değerli bir insan, çok çok faydalı bir insan. Hiçbir zaman bardağın boş tarafını görmedi, zaten iş hayatını çok küçükten başlamış, pişmiş, ticari hayatı. Karadeniz büyük bir sanayiciyi, saygın bir iş adamını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Bir ömrü bölgesi için, bölge sanayisi için, çalışanın alın teri için ilimizin kalkınması için tüketmiş olan Yakup Zere’ler zor yetişir. Bulancak için çok şey yaptı. Sanayi tesisiyle ilçenin kalkınmasına katkı sağladı. Yüzlerce insanın evine ekmek götürmesini sağladı. Söyleyecek tek şey: İyi bir insandı. Biz kendisini iyi biliriz. Mübarek günlerde hakkın rahmetine kavuştu. Ölüm bir gerçek, hepimiz bir gün bu günü yaşayacağız. Çok kıymetli bir değerimizi kaybettik. Bu bölgeye büyük hizmetleri var. Ve iş adamı olarak elbette iline ilçesine katkısı oldu ama hayırsever bir iş Hepimizin başı sağ olsun. Sevilmek güzel bir şey Allah herkese nasip etsin. Gerek işadamı olarak gerek insan olarak da her zaman arayacağımız önemli bir isimdi. Hep uzlaşmacı kişiliği, hep naif ve sevgi dolu yaklaşımıyla gönülleri kazandı. Onu hep böyle güler yüzüyle, iyi hali ile hatırlayacağız. İş ile yatıp işle kalkarlar. Rahmetli babam da öyleydi, o kuşaklar. Çok değerli bir iş insanı. İlimiz, ilçemiz ekonomisine sağladıklarını düşündüğümüzde kalem, kalem saymak istediğimizde çok uzayıp gidecek bir liste. İlçemizde çok değerli yatırımları var. Her yatırım bir istihdam ve iş gücü demek. Bize anlaşılan hep, onun dürüst çalışkan ve disiplinli birisi olduğu. Anlatacak o kadar çok şey var ki... Örnek aldığım insanlardan biriydi. İnanın insan bazen gerçekten söyleyecek bir şeyler bulamıyor. Özellikle böyle değerli ve sevilen insanları kaybettiğimiz zaman insan gerçekten çok üzülüyor. Millet olarak, biz kendisini çok seven, babacan bir insandı. Hepimiz öldükten sonra böyle uğurlanabilsek keşke, ne mutlu ona. Çok şeker bir insandı. Bulancak’ın başı sağ olsun. Söylenen her şey onun için az bile, Allah rahmet eylesin.  
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2020 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

GÜLE GÜLE YAKUP ABİ

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Kurucusu Yakup Zere geçtiğimiz pazartesi günü Bulancak Orta Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda siyasi, iş adamı ve sevenleri katıldı. Muhterem değerli bir insan, çok çok faydalı bir insan. Hiçbir zaman bardağın boş tarafını görmedi, zaten iş hayatını çok küçükten başlamış, pişmiş, ticari hayatı. Karadeniz büyük bir sanayiciyi, saygın bir iş adamını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Bir ömrü bölgesi için, bölge sanayisi için, çalışanın alın teri için ilimizin kalkınması için tüketmiş olan Yakup Zere’ler zor yetişir. Bulancak için çok şey yaptı. Sanayi tesisiyle ilçenin kalkınmasına katkı sağladı. Yüzlerce insanın evine ekmek götürmesini sağladı. Söyleyecek tek şey: İyi bir insandı. Biz kendisini iyi biliriz. Mübarek günlerde hakkın rahmetine kavuştu. Ölüm bir gerçek, hepimiz bir gün bu günü yaşayacağız. Çok kıymetli bir değerimizi kaybettik. Bu bölgeye büyük hizmetleri var. Ve iş adamı olarak elbette iline ilçesine katkısı oldu ama hayırsever bir iş Hepimizin başı sağ olsun. Sevilmek güzel bir şey Allah herkese nasip etsin. Gerek işadamı olarak gerek insan olarak da her zaman arayacağımız önemli bir isimdi. Hep uzlaşmacı kişiliği, hep naif ve sevgi dolu yaklaşımıyla gönülleri kazandı. Onu hep böyle güler yüzüyle, iyi hali ile hatırlayacağız.

İş ile yatıp işle kalkarlar. Rahmetli babam da öyleydi, o kuşaklar. Çok değerli bir iş insanı. İlimiz, ilçemiz ekonomisine sağladıklarını düşündüğümüzde kalem, kalem saymak istediğimizde çok uzayıp gidecek bir liste. İlçemizde çok değerli yatırımları var. Her yatırım bir istihdam ve iş gücü demek. Bize anlaşılan hep, onun dürüst çalışkan ve disiplinli birisi olduğu. Anlatacak o kadar çok şey var ki... Örnek aldığım insanlardan biriydi. İnanın insan bazen gerçekten söyleyecek bir şeyler bulamıyor. Özellikle böyle değerli ve sevilen insanları kaybettiğimiz zaman insan gerçekten çok üzülüyor. Millet olarak, biz kendisini çok seven, babacan bir insandı. Hepimiz öldükten sonra böyle uğurlanabilsek keşke, ne mutlu ona. Çok şeker bir insandı. Bulancak’ın başı sağ olsun. Söylenen her şey onun için az bile, Allah rahmet eylesin.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.