Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

GÜLE GÜLE SEVGİLİ ÖĞRENCİM HAKAN GÜNDOĞDU

Hakan Gündoğdu’yu kaybettik. İlçenin sevilen girişimci genç simalarından aynı zamanda Bulancak Lisesinde öğrencim olan hep gülen yüzü ile hatırlanacak olan Hakan’ı kaybettik. Hakan’ın kaybı, sadece ailesi için değil ilçemiz için de bir kayıptır. Ne yazık ki elimizden hiçbir şey gelmedi, bundan sonra da gelmeyecek, sevgili öğrencime  Allah'tan rahmet diliyorum… Hakan değerli bir öğrencimdi, hassas, iyi bir kalbi vardı, sevgi dolu bir kalbi vardı, insanları severdi, hayvanları, çiçekleri, tabiatı. Kaybından çok büyük üzüntü duydum. İlkeli, yürekli, yeri hiçbir zaman doldurulmayacak bir genç insanımızdı, Bulancak çok değerli bir evladını kaybetti. İçtenlikle seven bir insandı. Kansere yakalanmış olsa da o çirkin hastalığın ağırlığını taşıyor gibi değildi. Gülen ve her daim ciddi ciddi bir şeyler anlatan yüzü hala gözümün önünde. Yüzünde gülümsemesi eksik olmayan bir gençti. Amansız hastalıkla boğuşmasına rağmen yanındakilere bunu hissettirmemeye çalışan asil ruhlu bir gençti. Her canlı gibi o da el sallayıp gitti bu dünyadan... Soğuk bir Aralık gecesinde... Koronavirüs günlerinde... Yaşama gözlerini yumdu... Rahat uyu ilçemizin sevilen yüzü, Seni unutmayacağız…
Ekleme Tarihi: 10 Aralık 2020 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

GÜLE GÜLE SEVGİLİ ÖĞRENCİM HAKAN GÜNDOĞDU

Hakan Gündoğdu’yu kaybettik.

İlçenin sevilen girişimci genç simalarından aynı zamanda Bulancak Lisesinde öğrencim olan hep gülen yüzü ile hatırlanacak olan Hakan’ı kaybettik.

Hakan’ın kaybı, sadece ailesi için değil ilçemiz için de bir kayıptır.

Ne yazık ki elimizden hiçbir şey gelmedi, bundan sonra da gelmeyecek, sevgili öğrencime  Allah'tan rahmet diliyorum…

Hakan değerli bir öğrencimdi, hassas, iyi bir kalbi vardı, sevgi dolu bir kalbi vardı, insanları severdi, hayvanları, çiçekleri, tabiatı.

Kaybından çok büyük üzüntü duydum.

İlkeli, yürekli, yeri hiçbir zaman doldurulmayacak bir genç insanımızdı,

Bulancak çok değerli bir evladını kaybetti.

İçtenlikle seven bir insandı.

Kansere yakalanmış olsa da o çirkin hastalığın ağırlığını taşıyor gibi değildi.

Gülen ve her daim ciddi ciddi bir şeyler anlatan yüzü hala gözümün önünde.

Yüzünde gülümsemesi eksik olmayan bir gençti.

Amansız hastalıkla boğuşmasına rağmen yanındakilere bunu hissettirmemeye çalışan asil ruhlu bir gençti.

Her canlı gibi o da el sallayıp gitti bu dünyadan...

Soğuk bir Aralık gecesinde...

Koronavirüs günlerinde...

Yaşama gözlerini yumdu...

Rahat uyu ilçemizin sevilen yüzü,

Seni unutmayacağız…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.