Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

GÜLE GÜLE LUTFİ REHA DEMİREL

Bulancak her geçen gün bir değerini kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz pazar günü de Demirel Petrol sahibi merhum Ahmet Demirel'in oğlu, İlçe Milli Eğitimde çalışan Siren Demirel'in biricik eşi, Telat ve Vedat Demirel'in kardeşi, Merhum Abdullah Güneş'in damadı, Derin ve Duru'nun sevgili babası Lütfi Reha Demirel'i geçtiğimiz Pazartesi günü mahşer denilecek bir kalabalıkla bu dünyadan göçtü gitti. Allah rahmet eylesin. Pazar günü sahilde bisiklet turunda ecel onu yakaladı. Sesiz sedasız kalp krizi sonucu bu dünyadan göçtü gitti. Lütfi son derece beyefendi ve zarif bir insandı. Cenaze merasiminde buna şahit olduk. Mahşeri kalabalığı anımsatıyordu. Zarif ve beyefendi biri olarak kalplere kazındı. Bulancak böylece bir değerini daha kaybetti. Lütfi'nin ani ölümü ilçede derin üzüntüye neden oldu. Çok üzgünüz. Bugüne kadar hiç kimseyi kırdığını, üzdüğünü, hakkında kötü bir söz söylediğini duymadım. İyi bir dost, sakin tertemiz bir insandı. Yaşam boyu tanıdığımız insanları şöyle bir anımsayın. Bunlardan kaçı için ‘O gerçekten iyi bir insandı’ yargısına varabilirsiniz. Ama ‘İyi insan’ olmak başka bir niteliktir. Geçtiğimiz Pazartesi günü sonsuz yolculuğuna uğurladığımız Lütfi Reha Demirel ‘O iyi bir insandı’ diye hatırlayacağım isimlerden biri.
Ekleme Tarihi: 25 Ekim 2022 - Salı
Erol KÜÇÜK

GÜLE GÜLE LUTFİ REHA DEMİREL

Bulancak her geçen gün bir değerini kaybetmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz pazar günü de

Demirel Petrol sahibi merhum Ahmet Demirel'in oğlu, İlçe Milli Eğitimde çalışan Siren Demirel'in biricik eşi, Telat ve Vedat Demirel'in kardeşi, Merhum Abdullah Güneş'in damadı, Derin ve Duru'nun sevgili babası Lütfi Reha Demirel'i geçtiğimiz Pazartesi günü mahşer denilecek bir kalabalıkla bu dünyadan göçtü gitti.

Allah rahmet eylesin.

Pazar günü sahilde bisiklet turunda ecel onu yakaladı. Sesiz sedasız kalp krizi sonucu bu dünyadan göçtü gitti.

Lütfi son derece beyefendi ve zarif bir insandı.

Cenaze merasiminde buna şahit olduk. Mahşeri kalabalığı anımsatıyordu.

Zarif ve beyefendi biri olarak kalplere kazındı.

Bulancak böylece bir değerini daha kaybetti.

Lütfi'nin ani ölümü ilçede derin üzüntüye neden oldu.

Çok üzgünüz. Bugüne kadar hiç kimseyi kırdığını, üzdüğünü, hakkında kötü bir söz söylediğini duymadım.

İyi bir dost, sakin tertemiz bir insandı.

Yaşam boyu tanıdığımız insanları şöyle bir anımsayın.

Bunlardan kaçı için ‘O gerçekten iyi bir insandı’ yargısına varabilirsiniz.

Ama ‘İyi insan’ olmak başka bir niteliktir.

Geçtiğimiz Pazartesi günü sonsuz yolculuğuna uğurladığımız Lütfi Reha Demirel ‘O iyi bir insandı’ diye hatırlayacağım isimlerden biri.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.