Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

GÜLE GÜLE GÜZEL İNSAN HURŞİT ÖZCAN

Ölüm sadece savaşta,trafikte,ya da şiddetle karşılaştığınızda sizi bulmaz. Mahalle arkadaşım Hurşit gibi şifası olmayan bir hastalığa yakalandığınızda,çabalarsınız ama sonuç alınmaz.O zaman vadesi bu kadarmış,alın yazısı denilerek noktalanır yaşamı. Çok değerli bir insandı. Arkasından o kadar çok söylenecek güzellikler var ki,dolu dolu anılar bırakarak aramızdan ayrıldı. Son günlerde ardı ardına yitirdiğimiz başta annem olmak üzere eş,dost,akraba derken salı günü de Sevgili arkadaşım Hurşit Özcan'ın ölümü ile yıkıldık. Dünyanın en zor işidir Kaybettiklerimizin ardından birşeyler yazmak Ardından birşeyler yazmak Hele bu Hurşit Özcan gibi Gerçek bir dost ise Bilirsin ki bu son vedalar Bilki,el sıkışma,sarılıp kucaklaşma olmuyor. Çocukluğumuzda kesişti yollarımız. Devam ediyordu. İyi bir insandı.Haksızlığa dayananazdı. Açık sözlü idi. Şakaları,  iyilikleri;yaptıkları ve de yapamadıklarıyla gerçek bir dosttu Özcan. İnsan istediği gibi yaşamı devam etmiyor.Kaderi böyle yazıldı neylersin. Birçoğumuzun olmayı başaramadığı kadar gerçek yaşadı.Geride bir iz bırakıp uçtu gitti. Hakkını helal et Hurşit Arkadaşım. İçten bir dosttu. Mert adamdı. Yaşamı boyunca didindi çalıştı. Yorulmak nedir bilmezdi. Rahat uyu dost insan. Allah rahmet eylesin...
Ekleme Tarihi: 23 Ocak 2024 - Salı
Erol KÜÇÜK

GÜLE GÜLE GÜZEL İNSAN HURŞİT ÖZCAN

Ölüm sadece savaşta,trafikte,ya da şiddetle karşılaştığınızda sizi bulmaz.

Mahalle arkadaşım Hurşit gibi şifası olmayan bir hastalığa yakalandığınızda,çabalarsınız ama sonuç alınmaz.O zaman vadesi bu kadarmış,alın yazısı denilerek noktalanır yaşamı.

Çok değerli bir insandı.

Arkasından o kadar çok söylenecek güzellikler var ki,dolu dolu anılar bırakarak aramızdan ayrıldı.

Son günlerde ardı ardına yitirdiğimiz başta annem olmak üzere eş,dost,akraba derken salı günü de Sevgili arkadaşım Hurşit Özcan'ın ölümü ile yıkıldık.

Dünyanın en zor işidir

Kaybettiklerimizin ardından birşeyler yazmak

Ardından birşeyler yazmak

Hele bu Hurşit Özcan gibi

Gerçek bir dost ise

Bilirsin ki bu son vedalar

Bilki,el sıkışma,sarılıp kucaklaşma olmuyor.

Çocukluğumuzda kesişti yollarımız.

Devam ediyordu.

İyi bir insandı.Haksızlığa dayananazdı.

Açık sözlü idi.

Şakaları,  iyilikleri;yaptıkları ve de yapamadıklarıyla gerçek bir dosttu Özcan.

İnsan istediği gibi yaşamı devam etmiyor.Kaderi böyle yazıldı neylersin.

Birçoğumuzun olmayı başaramadığı kadar gerçek yaşadı.Geride bir iz bırakıp uçtu gitti.

Hakkını helal et Hurşit Arkadaşım.

İçten bir dosttu.

Mert adamdı.

Yaşamı boyunca didindi çalıştı.

Yorulmak nedir bilmezdi.

Rahat uyu dost insan.

Allah rahmet eylesin...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bulancaklı
(25.01.2024 10:04 - #72431)
Hocam; Rahmetliyi birde kısaca tanıtsaydınız daha iyi olurdu. Siz tanıyorsunuz diye herkes tanıyor zannederek yazınızı yazmışsınız. Öznesi olmayan yazı gibi olmuş.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.