Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

GÖNÜLLÜ FINDIK TANITIM ELÇİSİ MEHMET

Gönüllülük, insanları mutluluğa ulaştıran, geçmiş-bugün-gelecek çizgisinin devamını sağlayan, kapsamlı, güçlü ve önemli bir hizmet anlayışıdır. Gönüllülük bir medeniyet göstergesi olarak; maddi ve manevi gücün, birlik ve beraberliğin sembolüdür. Biz tarih, kültür ve dini değerlerimiz doğrultusunda; insana hizmeti, kendimize düstur edinmiş bir ecdadın torunlarıyız. Bu açıdan bizi biz yapan insani değerleri yaşattıkça, sevgiyi, şefkati, merhameti paylaştıkça gücümüzün artacağına inanıyoruz. İşte Karadeniz’de tek örneği olan Mehmet Arslan 20 yıldan bu yana gönüllü fındık tanıtım elçisi. Yazın bu ismi bir kenara… Bulancak’ta yaşıyor. Dünya’ya fındık tanıtımında gönüllü tek elçi diyebiliriz. Her yıl topladığı fındıkları 20 yıldan bu yana yurt içi ve yurt dışındaki tanıdık tanımadık siyasetçi, futbolcu, sanatçı, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı herkese hediye paketi olarak veriyor. Karadeniz’de belki tek gönüllü fındık elçisi, Akıl alır gibi değil. Mehmet Arslan samimiyetin vücuda bürünmüş hali sanki. Gerçekten günümüzde az rastlanabilecek güzel insanlardan biri. Sevgi dolu bir insan, Türkiye’de ulaşamadığı insan olmaz. Cumhurbaşkanı’ndan, Başbakan, bakan, milletvekilleri, futbolcular, teknik direktörler, sanatçılar, aklınıza kim gelirse gelsin hepsine ulaşır gönüllü fındık elçisi olarak paket yapıp fındık hediye eder. Gönüllü fındık elçisi Arslan’ın penceresinden görünen dünya, güzel dostların, tatlı sohbetlerin, vefanın, ahlakın hayata asıl değerini kazandıran bir örneği Mehmet Arslan. Kadim bir dost, candan bir arkadaş, geniş yürekli, her şeye rağmen her zaman güler yüzlü, engin ufuklu bir insan. İlçemizin ve fındığımızın yurtiçi ve yurt dışı tanıtımında tek örnek ve öncü bir isim Mehmet Arslan.20 yıldan bu yana tanıttığını söyleyen Arslan, ölene kadar da bu tanıtıma devam edeceğini söylüyor. Mehmet Arslan’ın tek geçim kaynağı fındık olduğu halde öncelikle Giresun fındığını tanıtmak için fındığı pazara değil, ya elden yada kargo ile siyaset, sanat, spor, milletvekili, ve turizm sektöründe tanıdık tanımadık herkese veriyor. Ne diyelim böyle güzel insana, Kendisini hayranlıkla takip ettiğim Mehmet Arslan’a Allah uzun ömürler versin diyoruz…
Ekleme Tarihi: 24 Haziran 2019 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

GÖNÜLLÜ FINDIK TANITIM ELÇİSİ MEHMET

Gönüllülük, insanları mutluluğa ulaştıran, geçmiş-bugün-gelecek çizgisinin devamını sağlayan, kapsamlı, güçlü ve önemli bir hizmet anlayışıdır. Gönüllülük bir medeniyet göstergesi olarak; maddi ve manevi gücün, birlik ve beraberliğin sembolüdür. Biz tarih, kültür ve dini değerlerimiz doğrultusunda; insana hizmeti, kendimize düstur edinmiş bir ecdadın torunlarıyız. Bu açıdan bizi biz yapan insani değerleri yaşattıkça, sevgiyi, şefkati, merhameti paylaştıkça gücümüzün artacağına inanıyoruz.

İşte Karadeniz’de tek örneği olan Mehmet Arslan 20 yıldan bu yana gönüllü fındık tanıtım elçisi. Yazın bu ismi bir kenara… Bulancak’ta yaşıyor. Dünya’ya fındık tanıtımında gönüllü tek elçi diyebiliriz. Her yıl topladığı fındıkları 20 yıldan bu yana yurt içi ve yurt dışındaki tanıdık tanımadık siyasetçi, futbolcu, sanatçı, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı herkese hediye paketi olarak veriyor.

Karadeniz’de belki tek gönüllü fındık elçisi, Akıl alır gibi değil. Mehmet Arslan samimiyetin vücuda bürünmüş hali sanki. Gerçekten günümüzde az rastlanabilecek güzel insanlardan biri. Sevgi dolu bir insan, Türkiye’de ulaşamadığı insan olmaz. Cumhurbaşkanı’ndan, Başbakan, bakan, milletvekilleri, futbolcular, teknik direktörler, sanatçılar, aklınıza kim gelirse gelsin hepsine ulaşır gönüllü fındık elçisi olarak paket yapıp fındık hediye eder.

Gönüllü fındık elçisi Arslan’ın penceresinden görünen dünya, güzel dostların, tatlı sohbetlerin, vefanın, ahlakın hayata asıl değerini kazandıran bir örneği Mehmet Arslan. Kadim bir dost, candan bir arkadaş, geniş yürekli, her şeye rağmen her zaman güler yüzlü, engin ufuklu bir insan.

İlçemizin ve fındığımızın yurtiçi ve yurt dışı tanıtımında tek örnek ve öncü bir isim Mehmet Arslan.20 yıldan bu yana tanıttığını söyleyen Arslan, ölene kadar da bu tanıtıma devam edeceğini söylüyor.

Mehmet Arslan’ın tek geçim kaynağı fındık olduğu halde öncelikle Giresun fındığını tanıtmak için fındığı pazara değil, ya elden yada kargo ile siyaset, sanat, spor, milletvekili, ve turizm sektöründe tanıdık tanımadık herkese veriyor.

Ne diyelim böyle güzel insana, Kendisini hayranlıkla takip ettiğim Mehmet Arslan’a Allah uzun ömürler versin diyoruz…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.